RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 10. märts 2013

MATTI ILVES: EUROOPA LIIDU BÜROKRAATIA

Euroopa Liidu bürokraatia on kõikvõimas ja kõikehaarav. Meil Eestis, ilmselt ka teistes osariikides, ollakse tõeliselt hädas sealt tulevate seaduste, direktiivide ja regulatsioonide täitmisega. Neid tuleb lausa massilise voona ja suurem osa neist on sisult allpool igasugu arvestust ja eluvõõrad, lugege lisaks SIIT. Ei lähe enam päevagi, kus meie meedia ei räägi jälle euroliidu uutest nõudmistest ja mitmesugustest piirangutest.

Siin pole ka midagi imestada, sest kokku on Euroopa Liidus 55 000 ametnikku, neist 33 000 Euroopa Komisjonis. E Liidus töötb ligi 3 000 Eestist pärit inimest, kes ka peavad võilust liidu huvide eest. Ei ole ka midagi imestada, et selline ametnikearmee toodab suurel hulgal mittevjalikku paberipahna.
Kõik need ametnikud on kõrgeltmakstud, DELFI kirjutab: "Vähemalt 3000 Brüsseli bürokraati teenib rohkem kui Suurbritannia peaminister David Cameron. Ametlikel andmetel on vähemalt 3325 Euroopa Liidu ametniku – seitsme protsendi – palk suurem kui Briti peaministri oma, mis on 142 000 naela (175 000 eurot).Seejuures ei ole arvesse võetud Euroopa Komisjoni 27 volinikku, kes teenivad igaüks kuni 270 000 eurot pluss lisatasud, vahendab Daily Mail."
Lisaks kõrgele palgale, E Komisjoni töötaja keskmine kuupalk on 5810 €, on neil veel lugematul hulgal maksuvabasi soodustusi ja lisatasusid, näiteks koduigatsustasu, priid lennukipiletid jpm, mis on tavainimesele üle mõistuse käivad. Samuti saavad eurokraadid pensionile praegu juba 63. aastaselt! Ei ole sugugi raske arvata miks see nii on. Eurobürokraadid on Euroopa impeeriumilaadse moodustise suurim tugi ja siit tuleneb nende ustavus E Liidu tegelikele juhtidele - Euroopa Komisjonile ja nende taga seisvatele jõududele.

Pingutagu need eurokraadid kuidas nad suudavad, nii-kui-nii laguneb see ebaloomulik moodustis juba lähitulevikus raginal kokku, sest nii on ajaloos ülemääraselt tsentraliseeritud impeeriumidega ikka juhtunud.

4 kommentaari:

Anonüümne 11. märts 2013, kell 09:37  

Ei tea kas laguneb. Laguneb näiliselt, et suur plaan moodustada venemaa ja euroopa ühine kodu. Väga vähe usutav et laguneb. ZOG tegelesed on võtnud ette jõuda federaaliks ja nii ka tehakse rahvaste arvamusi enam ei küsita. Siis need 55000 ametnikku vähendatakse 5000-le ja seatakse sisse 50 000 -lne "Кoмитет государственной безопасности" ja pole kellegil kõssugi kobiseda. Ajalugu ju selline tume, ega siis täna midagi paremaks lähe.

Mm

Matti Ilves 11. märts 2013, kell 13:30  

EL vaevleb kriisides ja need kriisid süvenevad, eriti rahanduskriis. Laguneb-laguneb, vedi rohem usku Metsamati!

Anonüümne 11. märts 2013, kell 22:01  

Lagunemisega kaasneb raha devalveerimine või reform. Säästev klass saab jälle vastu pükse ning laenajad itsitavad? Hetkel niigi toimub läbi inflatsiooni säästva (reaalselt riiki arendava) klassi hävitamine ülemaailma. Siis tuleb muidugi mängu suur "hea" vene karu ja pakub oma "abistavat" käppa mingil kummalisel moel.

Huvitav oleks prognoos, mis see lagunemine endaga kaasa toob.

Hiina vanasõna ütleb, et "halvim mida kodanikule soovida on üleminekuaeg".

Mis ei tähenda muidugi, et see seda hinda väärt ei ole!

Mm

Matti Ilves 12. märts 2013, kell 13:05  

Kaasa toob lagunemine selle, et rahvad saavad jälle läbi raha kaotuse ja teiste vapustuste vabaks. Karta on, et eestlased kaotavad kõige enam, sest meie eurokraadid ilmest lahkuvad uppuvalt laevalt ühe viimasena.
Jah, asi on seda hinda väärt!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP