RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 27. märts 2013

MATTI ILVES: KAS TÄNA ON PRIIUSE PÕLISTUMISE PÄEV?

Meie riigijuhid ja muud propagandistid väidavad, et 27. märtsil 2013 võime tähistada priiuse põlistamise päeva. See pidi olema erakordne päev, mil meie praegune iseseisvusaeg saab kestuselt pikemaks, kui oli eelmine iseseisvuse aeg. Soovitatakse heisata riigilipud ja avaldada tänu neile, kes on andnud oma panuse selle nimel, et elame vabas ja iseseisvas riigis.

See päev oleks ju väga ilus ja seda võiks ka tähistada, kui see ei oleks alatu vale. Rahvast püütakse jälle lollitada ja veenda selles, et oleme jätkuvalt iseseisvad.
Tegelikult lakkas Eesti riigi iseseivus täpselt kurval päeval - 1. mail 2004, kui meie riik sai ametlikult Euroopa Liidu liikmeks. Järjest rohkem ja rohkem on meie reeturpoliitikud andnud ära iseseisvat otsustusõigust, nüüdseks juba rõhuva enamuse, impeeiumilaadsele liidule. Seega on riigi iseseisvusest järel vaid riismed ja Eestil on juba märksa vähem õigusi kui USA osariigil. Ameerika Ühendriigid on iseenesest tugeva tsentraliseeritud riigivõimuga liitriik, kuid EL edestab võimu koondumisega Brüsselisse USA-d täiesti kindlalt.
E Liit ise on ka mõningate muutuste teel, nimelt tahetakse sellest kujundada ka ametlikult Euroopa Ühendriidid. Kurb ja ühtlasi naljakas on see, et ka siis ilmselt jätkatakse rääkimist iseseisvast Eesti Vabariigist! Meie riigi saab päästa vaid selle Euroopa monstrumi kokkuvarisemine, milleks on päris head eeldused.

Teame ka väidet, et kui suurt valet korrata rahvale piisavalt sageli, siis muutub see vale tõeks.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP