RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 18. märts 2013

MATTI ILVES: SAKSAMAAL TÕSTAB PEAD EUROOPA LIIDU JA EURO VASTASUS

Saksamaal tõstab järjest enam pead E Liidu ja euro vastasus kirjutab portaal euobserver.com ja nüüd on loomisel lausa uus partei - Saksamaa Alternatiiv. Parteil on küllalt head väljavaated, sest pikalt kestnud eurokriis ja kulukad maksed ning tagatised mida riik peab andma lõunaosariikidele on nüüd lõpuks hakanud ka sakslaste peadesse jõudma.

Erinevalt mõnest teisest riigist on Saksmaa olnud seni väga E Liidu ja ka euro meelne ja seda on võetud justkui saksa projekti. Euroopa Liidu vastased meeleolud eksisteerisid seni vaid poliitika ääremaadel, näiteks parenäärmuslikuks peetava NDP (Nationaldemokratische Partei Deutschlands - Die Volksunion) ridades.
Uue partei asutamist toetavad mitmed Saksamaal tuntud inimesed, näiteks  Hans-Olaf Henkel, tuntud euroskeptik ja endine Saksa Tööstuse Liidu (BDI) president; siis veel Bernd Lucke - makromajanduse professor Hamburgist jpt. Uus partei Saksamaa Alternatiiv saab eeldatavasti oma ametliku alguse 14. aprillil Berliinis.

See on tõesti meeldiv uudis, et ka Saksamaa lõpuks tõuseb ja moodustatakse E Liitu ja selle poliitikasse skeptiliselt suhtuv erakond. Edu uuele perteile!

Allikas:  http://euobserver.com/political/119366

Fotod: Hans-Olaf Henkel ja Bernd Lucke

1 kommentaari:

Anonüümne 20. märts 2013, kell 20:02  

Eurovastased EI saavuta Saksas midagi , sest riigis on totaalne kontroll ja palgalised Bundesnachrichtendiensti informaatorid kõikjal. Lõpuks pannakse kõik teisitiarvajad lihtsalt türmi kui natsid ja vihkajad. Saavad om 7 aastat ja kõik.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP