RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 7. märts 2013

Pääsu pole, ta kukub niikuinii

.
Seier Christensen ennustab EURO kokkukukkumist, sest fiskaalühendus puudub ja ametnike palgad on liiga kõrged. Taani panga Saxo Bank tegevjuht Lars Seier Christenseni sõnul on euro viimase aja tõus dollari suhtes illusioon ning “kogu see asi on hukule määratud”. Tema sõnul on praegu tegemist “võltsi lahendusega, kuna inimesed arvavad, et probleemiga tegeletakse ja see on kontrolli all, kuigi tegelikult pole see hoopiski nii”. Christenseni kinnitusel on kogu seda farssi koos hoidnud poliitilised, mitte majanduslikud pingutused ja inimesed on väga kõvasti probleeme alahinnanud.
Eurotsooni avaliku sektori võlg, s.e. teisisõnu riigiinstitutsioonide e. valitsejate/ametnike ülalpidamise kohustustest tulenev on kõigi aegade suurim, olles üle kahe korra suurem 2008. aasta 40% määrast. Euroopa komisjon ennustab järgmiseks aastaks võla tõusmist 97,1%-le sisemajanduse kogutoodangust.

Allikas: http://bhr.balanss.ee/

1 kommentaari:

Anonüümne 7. märts 2013, kell 21:47  

Kunagi sattus igavusest ajuvaba arvutamine ette.Liidame kroonid:1+2+5+10+25+50+100+500 saame kokku 693.Liidame arvud 6+9+3 ja saame 18.Krooni käibeoleku ajaks peetakse 18,5a. ,aastate järgi küll 19(1992-2011).Siis selline ajuvaba tehe väga mööda ei läinud.Euro puhul sain natuke teistsuguse arvu ja sellele katteta rahale antakse veel veidi iga aga seda vaid minu ajuvabale arvutusele! :)
Ilusat naistepäeva!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP