RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 6. märts 2013

Sarah Palin: USA valitsus valmistub kodusõjaks



sarah palin juicebar 300x180 Sarah Palin: USA valitsus valmistub kodusõjaks
Endine Alaska kuberner Sarah Palin kirjutab oma Facebooki lehel, et USA valitsus varub laskemoona, valmistades end ette rahvarahutusteks, lisades, et Ameerika Ühendriike ootab ees häving, kui ei suudeta leida lahendusi võlaprobleemidele.

Viimasel ajal räägitakse üha enam sellest, et USA sisejulgeolekuministeerium (DHS) suurendab agaralt oma laskemoonavarusid (vt ka Telegrami artiklit „USA sisejulgeolekuministeeriumi ostetud laskemoonast piisaks 30-aastaseks sõjaks“).
Seda teemat puudutab oma ametlikul Facebooki lehel ka Sarah Palin, kirjutades: “Kui me laseme oma püksid täis selle 0,3% eelarvekärpe pärast, samas kui meil on triljonidollarine eelarvedefitsiit, on meiega asjad ühel pool.“ Ta lisab: “Nii ei kao puudujääk kunagi ja see sunnib valitsust rahvarahutuste kartuses laskemoona varuma.“
Palin seostab võimustruktuuride üha suurenevat relvastumist USA majandusliku olukorra kehva seisuga, tõmmates paralleele teiste riikidega, kes on viimastel aastatel end pärast majanduskriisi kodusõja lävelt leidnud. Palini postitust jagas ligi 12 000 lugejat, see kogus 60 000 laiki ja üle 4500 kommentaari.

USA sisejulgeolekuministeerium kinnitab, et viimase aastaga varutud üle kahe miljardi padruni ja 7000 täisautomaatse ründerelva eelmise aasta septembris on isiklikud kaitserelvad. Peavoolu meedias avaldatud seisukohtade järgi säästab valitsus lihtsalt raha, ostes relvi hulgi. Relvakaupmehed juba kurdavad, et laskemoona kipub nappima.
Lisaks laskemoonale on DHS varunud ka suures koguses kuuliveste ja eelmisel aastal andis ministeerium sisse eritellimuse tänavarahutuse varustusele. Peale selle on viimase 12 kuu jooksul tellitud juurde ka kuulikindlaid kontrollpunkte ja palgatud sadu uusi turvamehi valitsushooneid kaitsma.

Peale laskemoona varumise on kõne all ka DHS-i küsitav lähenemine politseijõudude väljakoolitamisel. Nimelt oli sisejulgeolekuministeeriumi koostööpartner Law Enforcement Targets Inc (LET) sunnitud ametlikult vabandama ebatraditsiooniliste märklaudade pärast, mis väidetavalt DHS-i tellimusel politseinike treenimiseks valmistati.
220213target Sarah Palin: USA valitsus valmistub kodusõjaks
Tegu oli “No MoreHesitationi” nime kandvate märklaudadega, mis kujutasid väikesi lapsi ja emasid, rasedaid naisi ja eakaid relvaomanikke oma igapäevases keskkonnas.
Sellised märklauad pidavat politseinikke ette valmistama olukordadeks, mil tuleb enesekaitseks tulistada tavalisi inimesi, kes võivad kujutada endast ohtu korrakaitsja elule.


Allikad: Infowars, Telegram, Sarah Palini Facebooki leht, PrisonPlanet
Loe lisaks: Breibart, Natural News, USA Today
Toimetas Õnne Puhk

Allikas: http://www.telegram.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP