RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 4. märts 2013

Tallinna TV on ostnud näitamisõiguse Jüri Lina filmile "The Lightbringers" ("Valgusetoojad")

Tallinna TV on ostnud näitamisõiguse Jüri Lina filmile "The Lightbringers" ("Valgusetoojad"), mis käsitleb vabamüürlaste ajalugu ja poliitilist tegevust.
7. märtsil kell 20.30 näitab Tallinna TV seda filmi eesti rahvale. Pärast kommenteerib Hardo Aasmäe.



Jüri Lina loeng “Näilus ja tegelikkus” II osa

Kirjanik ja filmirežissöör Jüri Lina Rootsist jätkab oma kolmeosalist sarja “Näilus ja tegelikkus”, paljastades rohkesti uut materjali, sealhulgas mõrvavandenõu kohta, mida avalikkuse eest on varjatud, ajades süü ainsa patuoina kaela.

Õhtu kestel räägib ta olulistest põhjustest, miks avalikkus eelistab uskuda näilisi andmeid ja eirata tegelikkust, kuigi silmanähtavad asjaolud viitavad ilmsetele valedele.

Ta toob näiteid kõige pöörasematest kultuurilistest, teaduslikest ja poliitilistest illusioonidest. Näiteks selle kohta, kuidas on loodud müüt inimese põhjustatud kliima soojenemisest. Müüt halvendab miljardite inimeste majandusolukorda.

Mitmes küsimuses keeratakse kuulaja ettekujutus maailmast pea peale, sest seekord räägib Jüri Lina teatud ka sellest, kuidas võimueliit tapab mitte üksnes “kahtlusaluseid” eri maadel, vaid ka ohtlikeks kujunenud rocktähti, kes järsku on otsustanud õigust rääkida.
Räägitakse, kuidas massoonid rängalt manipuleerivad kultuurilooga, mistõttu avalikkusel puudub ettekujutus tegelikest asjaoludest (näiteks helilooja Franz Schuberti kohta).

Kuulaja saab teada programmilistest dokumentidest, mille järgi Euroopa Liidu juhtkond on asunud hävitama rahvusriike ja  eliitkultuuri. Sest sellel pole Euroopa Ühendriikides kohta.
Tutvustatakse neid, kellele on kasulik välja mõelda ja levitada üha uusi müüte.

Taas räägitakse avastustest inimeste tervise tugevdamiseks.

Ürituse kestus on kolm tundi. Müügil Jüri Lina raamatud, filmid (DVD-l, mis on varustatud eestikeelsete subtiitritega) ja CD-plaadid (Toivo Kurmeti harmooniline looming ja eetilised muinasjutulavastused).

Tere tulemast!

Aeg ja koht:
Esmaspäeval, 8. aprillil 2013 kell 19 Tallinnas hotelli “Euroopa” konverentsisaalis, Paadi t 5, sissepääs 8 eurot. Pensionäridel 5 eurot.
Teisipäeval, 9. aprillil 2013 kell 19 Tartus hotelli “London” konverentsikeskuses Rüütli 9, sissepääs 7 eurot, sissepääs 7 eurot. Pensionäridel 5 eurot.
Kolmapäeval, 10. aprillil 2013 kell 19 Pärnus hotelli “Viiking” konverentsisaalis, sissepääs 6 eurot.

Jüri Lina järgmised loengud Eestis leiavad aset 21., 22. ja 23. oktoobril 2013

Uue filmi “Meloodiate lummuses: Toivo Kurmeti muusikapärand” maailma esilinastus Tallinnas laupäeval, 13. juulil 2013, helilooja 10. surma-aastapäeval. Film on eestikeelne.

3 kommentaari:

Anonüümne 8. märts 2013, kell 11:45  

ei tea kas see kommentaar filmi lõpus oli nüüd adekvaatne vä?

Matti Ilves 8. märts 2013, kell 19:37  

Kommentaar ei olnud hea ja püüdis pehmendada vabamüürlastele filmis antud hinnanguid.

Anonüümne 8. märts 2013, kell 22:24  

Tundus sedasi jah, sest vikipeedia ütleb Hardo Aasmäe kohta, et ta on olnud Rooma Klubi liige. Niiet härra tegeleb lihtsalt jälgede segamisega.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP