RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 1. märts 2013

Vanalinn korda

Mõni aasta tagasi tegi ERR-i saade “Eesti Lood” saate sellest, kuidas kaks noort neidu proovisid luua ettevõtet, mille eesmärk oli siis inglise poissmeeste Eestisse meelitamine. Kui hakata uurima või näiteks Tallinnas avatud silmadega ringi käima, mis paljudele ülejõu näib käivat, siis näeme, et suur osa Eesti turismindusest ongi ülesehitatud analoogsele võõramaalastest poissmeeste/seksturistide riiki meelitamisele. Neile on kujunenud kindlad kohad nagu näiteks baaridest Nimeta ja Nimega baarid, Shooters jpt samasugused latriinid.
Piirkonnad, mis peaksid olema meie kultuuri ja rassilise pärandi keskusteks, jätavad täna endast mulje justkui oleks tegu mingi Tai stiilis seksiurgastega, kus võõramaised seksturistid ja vaimselt räpastunud kohalikud naised käivad üksteist leidmas ning oma rahvast ja pärandit maha tegemas.
Alates kevadest jääb mulje nagu kuulub kesklinn võõramaalastest ja muidu joodikutest meestele/naistele, ning kus kohati kohalikul isegi ohtlik liikuda. Aeg sellisele värdturismile ja roojamispeole lõpp teha.
Pooldan piiramisideed: http://uudised.err.ee/index.php?06273650

Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP