RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 27. aprill 2013

Endine CIA töötaja: George Bush ajas kokaiiniäri

cocaine1 300x199 Endine CIA töötaja: George Bush ajas kokaiiniäri
“Võim korrumpeerub ja absoluutne võim korrumpeerub täielikult.” Paljudele inimestele pole enam mingiks üllatuseks see, et maailma võimuorganeid seostatakse terrorismi, narkokaubanduse, orjaäri ja muude kuritegudega, mille vastu nad ise justkui näiliselt võitleksid. Üha enam tuleb välja “vilepuhujaid” (whistleblowers) süsteemi seest, kes oma isikliku eluga riskides üritavad inimkonnale teada anda, mis tegelikult maailmas toimub. Nii mitmedki neist on rääkinud Bushide perekonna seotusest narkoäriga.

Gene “Chip” Tatum töötas 22 aastat (1970-1992) CIAs, seal hulgas ka otse George H.W. Bushi alluvuses aastatel 1976-1992.  “Olin üle 20 aasta valitsuse spioon, töötasin CIAs ja ka USA sõjaväes erinevatel positsioonidel kõikjal üle maailma. Pikka aega olin operatsioonidel Aasias, 70ndatel Jugoslaavias, Slovakkias, Rumeenias, 80ndatel liitusin “Musta operatsiooniga” ehk sellega, mida inimesed nimetavad sõjaväe mustadeks helikopteriteks (Black Ops “Black Helicopter”). Käisin Hondurases ja Nicaraguas, kus olin samuti CIA helikopteripiloot ja kus meie ülesandeks oli narkootikumide vedu Ameerika Ühendriikidesse. CIA transportis narkootikume ka tavaliste reisilennukitega,” räägib Gene Tatum.
tatuma Endine CIA töötaja: George Bush ajas kokaiiniäri

1997. aastal endisele Los Angelesi FBI peadirektorile Ted Gundersonile antud intervjuudes räägib Tatum üksikasjalikult Bushide perekonna kokaiiniärist ja globaalse eliidi plaanist luua Uus Maailmakord (New World Order). “Mõistan nüüd, et lisaks narkokaubandusele oli meie teine salajane missioon ühendada kõik riigid ühtseks maailmavalitsuseks. Mul pole selles vähimatki kahtlust. See, mis ma räägin, on äärmiselt vastuloluline, sest see puudutab meie kõrgeid võimuorganeid ja see pole neile kindlasti komplimendiks,” ütleb Tatum.

george hw bush picture 150x150 Endine CIA töötaja: George Bush ajas kokaiiniäri Kas George Bush oli teadlik, et Kesk-Ameerikast tuuakse USAsse narkootikume?
Jah, ta käis kohapeal narkotööstusega tutvumas ja kokaiinipresse vaatamas. Sellega olid kursis ka mitmed teised tuntud tegelased: Ronald Reagan, Bill Clinton ja Oliver North.

Miks sa sellest avalikult räägid?
Ma arvasin, et töötasin 22 aastat Ameerika Ühendriikide heaks ja usun, et maksumaksjatel on õigus teada, mida nende rahaga tehakse. Kas te mind usute või mitte, on teie enda otsustada. Mida te selle informatsiooniga peale hakkate, on samuti teie endi otsustada. Kui te seda informatsiooni ignoreerite, siis usun, et kunagi saabub aeg, kui te mõistate, et ei oleks pidanud ignoreerima – see on minu isiklik arvamus. Aga pidage meeles, et ma olen endine CIA töötaja. Teil on õigus mind nimetada valetajaks, sest see on vaba maa.

Mis saab keskklassist?
Mina näen ainult kahte klassi. On olemas eliit, kelle heaks me kõik töötame – Rothschildid, Rooseveltid ja teised inimesed, kes kontrollivad raha. Kui mul oli vaja 250 000 dollarit sularahas, siis võisin minna suvalisse panka New Yorkis ja sain allkirja vastu raha kohe kätte. Nii lihtsalt see käibki. Seega ongi olemas tavainimesed ja eliit, ei midagi enamat. Seega inimesed, kes arvavad, et kõrgklass ja keskklass jäävad püsima, eksivad täielikult. Uus Maailmakord näeb ainult kahte klassi – töötajad ja eliit. Ma ise kaldun arvama, et võimalik on ka kolmas klass, n-ö underground-liikumine, kes on Uue Maailmakorra vastased.

See jäi Chip Tatumi viimaseks intervjuuks, aastal 1998 jäi mees jäljetult kadunuks. Chipi piinamisjälgedega surnukeha avastati 2007. aastal Panama rannas. Kuigi internetis liigub kuulujutte, et Chip Tatum on elus, pole seda suudetud tõestada.

16315tedgunderson 150x150 Endine CIA töötaja: George Bush ajas kokaiiniäri Ted Gunderson (1928-2011) töötas FBIs aastatel 1951-1979, sh esmalt otse J. Edgar Hooveri alluvuses. 1973 sai Gundersonist Memphise FBI juht, 1975 Dallase FBI juht ja 1977 Los Angelesi FBI juht. Pärast karjääri FBIs asutas Gunderson 1980. detektiivifirma ja uuris teiste seas ka lasterööve ja saatanlikke inimohverdusrituaale, mida mehe sõnul salajane eliit regulaarselt läbi viib.
1995. aastal teatas Ted Gunderson Dallases peetud konverentsil, et maailma juhib salajane satanistlik valitsus, kellel on võim riigipeade üle ja kelle plaan on ellu viia Uus Maailmakord. Ta lisas, et on teada saanud, et Las Vegases peetakse regulaarselt “orjaoksjoneid”, kus müüakse lapsi, ja et New York Citys viiakse läbi satanistlikke rituaale, kus tapetakse ära ca 4000 inimest aastas. Lisaks oli Gunderson veendunud, et 1995. aastal toimunud Oklahoma City pommitamise taga on samuti USA valitsus ise.
Aastal 2011 postitas Ted Gunderson Youtube’i video, milles hoiatas maailma keemiapilvede eest.
1997. aastal kohtus Gunderson Gene “Chip” Tatumiga ja jäädvustas temaga kokku 26h intervjuusid, mille pani kokku dokumentaalfilmiks “America Divided: an Interview with Chip Tatum” (“Lõhestatud Ameerika: intervjuu Chip Tatumiga”).


Vaata 1997. aastal tehtud intervjuud:
Allikad: Educate Yourself, Activist Post, Wikipedia, Last Outpost
gl2408bush 150x150 Endine CIA töötaja: George Bush ajas kokaiiniäri Loe lisaks noorema Bushi narkoprobleemidest: George W. Bush substance abuse controversy (Wiki), Salon
Bill Clintoni kokaiiniprobleemidest loe siit.

Allikas: http://www.telegram.ee/nwo/endine-cia-tootaja-george-bush-ajas-kokaiiniari#.UXuBtltLH7N


Toimetas Hando Tõnumaa
___________________
Ega siin pole midagi imestada, isegi Afganistanis on narkootikumide tootmine, võrreldes Talibani valitsemisega, tõusnud 40. kordseks NATO sõjalise kattevarju all. Toon ühe tabeli:
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 28. aprill 2013, kell 09:46  

http://www.youtube.com/watch?v=kvgEL40UevM
http://www.youtube.com/watch?v=H0sY67r2LQg
tulevane baltikumi ja maailmavalitseja. 'lauleva revolutsiooni' reaalne võitja ja projekteerija. narva mnt saatkonna villa ruulib.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP