RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 18. juuni 2013

MATTI ILVES: USUST TEADUSE SEISUKOHALT

Teadlased on nüüd kindlaks teinud, et usklike inimeste eluiga on vähemalt viis aastat pikem, kui mitteusklike oma. Vähe veel sellest, on avastatud usu (jumalik) geen. See geen võib aga muteerumise tagajärjel osadel inimestel kaduda. On ka selgitatud, et inimeste usklikus sõltub absoluutselt selle geeni olemasolust.
Inimestele võib teha lõputult usulist propagandat, aga kui geen puudub ei saa temast kunagi usklikku. Samas ka vastupidi, kui see geen on olemas, saab inimesest igal juhul usklik varem või hiljem.

Miks usklikud inimesed elavad siis kauem? Seda ei ole raske seletada, nad elavad ilma stressita. On alati kelle poole palves pöörduda, on alati kellelt abi loota ja usklikud teavad kindlalt, et nad on siin maailmas vaid külalised, ning elu kestab tegelikult edasi.

Vanasti pastorid imestasid, et eestlased ei olnud kunagi kurvad mõne lähedase surma puhul. Eestlased olid siis veel suures osas muinasusku ja uskusid lihtsat tõde: kes kooleb, see koju läeb!
Foto: Tammealuse hiis ehk Samma hiis
Autor, Ain Raal

1 kommentaari:

loan lending plc 3. märts 2015, kell 10:58  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP