RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 7. juuli 2013

Eurosotsialismi päikeseseäras - JUULI 2013

Euroopa Parlamendi otsus ähvardab tõsta elektri hinda
Euroopa Parlament kinnitas täna Strasbourgis heitmekvootide hinnatüusu. Ühelt poolt  tähendab kvoodihinna tõus suuremat tulu riigikassadele üle kogu Euroopa, samas toob tootja omahinna tõus kaasa ka üldise hinnataseme tõusu elektribörsil.
Märksõnaks antud otsuse juures on aga europoliitikute veendumus, et inimene suudab Maa kliimat muuta.
«Euroopa Parlament saatis selge sõnumi, et Euroopa vajab efektiivset ja algupärast kliimapoliitikat. Parlament jagab Euroopa Komisjoni seisukohta, et meil on vaja hästitoimivat süsinikturgu, mis edendaks vähese süsinikusisaldusega tehnoloogiate arendamist,» ütles Hedegaard pressile saadetud avalduses.
Paljude spetsialistide arvates toetub kogu käsitletav kliimapoliitika alusetutele väljamõeldistele, mille eesmärk on teatud segmendile raha teenida maksumaksja arvelt.

Allikas: http://bhr.balanss.ee/

1 kommentaari:

Anonüümne 7. juuli 2013, kell 21:41  

ˇˇ...samas toob tootja omahinna tõus kaasa ka üldise hinnataseme tõusu...ˇˇ

eesti kontekstis- kui põlevkivi kaevurite palk ei tõuse (neil on niigi hea palk), siis mismoodi tõuseb tootja omahind? põlevkivi on maa sees olemas ja see tuleb sealt lihtsalt välja kaevata, keegi ei topi rahasedeleid vahetuskaubaks põlevkivi eest maaprakku. mismoodi tootja omahind tõusma peaks, jääb mulle arusaamatuks. ainult põlevkivi sektori pidev hinnatõus on marginaalse tähtsusega.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP