RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 13. juuli 2013

Rotschildid tahavad Iraani panku

Iraani survestatakse eeskätt rahanduslikul põhjusel, pakub „American Free Pressi“ majandusanalüütik. - Toim.

Kas üheks peamiseks põhjuseks, miks Iraanist on saanud lääne suurriikide ja Iisraeli kriitika objekt, oli soov saada oma kontrolli alla Iraani Islamivabariigi keskpank (IKP)? Kuna aina kasvavad pinged valmistavad ette mõeldamatut sõda Iraani vastu, siis tasubki uurida, milline on Iraani pangandus võrreldes USA, Suurbritannia ja Iisraeli omaga.
Mõningad uurijad juhivad tähelepanu asjaolule, et Iraan on üks ainult kolmest riigist, mille keskpank pole veel Rotschildide kontrolli all. Enne 2001. aasta 11. septembrit olevat selliseid panku olnud seitse: Afganistani, Iraagi, Sudaani, Liibüa, Kuuba, Põhja-Korea ja Iraani oma. 2003. aastaks oli aga Rotschildide kaheksajalg alla neelanud Afganistani ja Iraagi ning 2011. aastaks ka Sudaani ja Liibüa. Liibüas rajati Rotschildide pank Benghazisse juba siis, kui riigis käis veel sõda.
Islam keelab küsida laenult protsenti, see ongi üks Rotschildide panganduse suuremaid probleeme. Veel mõnisada aastat tagasi oli laenuprotsent keelatud ka kristlikus maailmas ja karistatav lausa surmaga. Laenuprotsendiküsimist peeti ekspluateerimiseks ja orjastamiseks.
Alates sellest, kui Rotschildid võtsid 1815. aasta paiku üle Inglise Panga, on nad laiendanud oma kontrolli pankade üle maailma kõigis riikides. Nende meetod on olnud selline: mingi riigi korrumpeerunud poliitikud pannakse võtma suuri laene, mida laenajad kunagi ei suuda tagasi maksta ning jäävad seetõttu Rotschildide pangaimpeeriumile võlgu. Kui juht keeldub pakutavast laenust, siis ta tihtilugu tõugatakse võimult või lastakse mõrvata. Ja kui kumbki viis ei toimi, siis võib järgneda invasioon, ning sinna riiki rajatakse Rotschildide liigkasupõhine pank.
Rotschildidel on tugev mõju maailma suurtele teadeteagentuuridele. Korrutamise abil pannakse ninapidiveetud rahvahulgad uskuma õudusjutte kurjadest lurjustest. Rotschildide kontrolli all on Inglise Pank, USA Föderaalreserv, Euroopa Keskpank, RVF (=Rahvusvaheline Valuutafond. - Tõlk.), Maailmapank ning Rahvusvaheline Arvelduspank. Samuti kuulub neile enamus maailma kullast ning Londoni kullabörs, mis määrab iga päev kullahinna. Väidetavalt kuulub sellele suguvõsale enam kui pool kogu planeedi rikkusest - Credit Suisse´i hinnangul u. 231 biljoni USD väärtuses - ja seda kontrollib praegune suguvõsapea Evelyn Rotschild.
Erapooletute uurijate väitel demoniseeritakse Iraani mitte sellepärast, nagu kujutaks ta endast tuumaohtu, samamoodi nagu ei kujutanud endast ohtu ka Taliban, Iraagi Saddam Hussein ega Liibüa Muammar Kaddafi.
Mis on siis peamine põhjus? Kas naftaärist teenitavad biljonilised kasumid või sõjast teenitavad biljonilised kasumid? Kas soov ajada USA majandus pankrotti või soov päästa valla III maailmasõda? Kas soov hävitada Iisraeli vaenlased või soov hävitada Iraani keskpank, et ei jääks alles kedagi, kes väljapressijalikku Rotschildide pangandust trotsiks?
Põhjus võib olla ükskõik milline neist või siis - hullemal juhul - kõik need koos.

PETE PAPAHERAKLES

Inglise keelest tõlkinud Tõnu Kalvet.
Rahvuslaste Tallinna Klubi ajalehe „Rahvuslik Teataja” 8. numbri (mai-juuni 2012) majandusküljel ilmunud kirjutis.
Autor on USA teadeteagentuuri ja ajakirja „American Free Press“ (lüh. AFP) kaastööline. Kirjutis ilmus esmakordselt AFP internetiküljel 10. veebruaril 2012.
Kirjutise asukoht internetis: http://americanfreepress.net/?p=2743 .   
__________________
"Rahvuslikku Teatajat" saate tellida kui võtate ühendust levijuhtidega

Levijuhid:
Tallinnas ja mujal Põhja-Eestis: Johanna Ranne (e-post: johanna.ranne.armane [ät] gmail.com; telefon: 59037103).
Lääne- ja Kesk-Eestis: Jaan Hatto (e-post: stuvsta [ät] hot.ee; telefon: 51903374).
Tartus ja mujal Lõuna-Eestis: Osvald Sasko (telefon:55542270).
Levijuhtidelt saab ka varasemaid „Rahvusliku Teataja“ numbreid.

Tõnu Kalvet,
„Rahvusliku Teataja“ peatoimetaja
Telefon: 55900564

2 kommentaari:

Anonüümne 14. juuli 2013, kell 22:51  

Pole need Rotschildid enam nii tugevad rahaturul sugugi. Neli võimsamat panka on Hiina pangad ja neis ei ole juute ega saagi olema.

Tõnu Karolin 12. veebruar 2019, kell 19:20  

On tõsi, et tänapäeva suurimad pangad kuuluvad Hiinale, kuid Telegrammi artiklist "Kes on Rothschildid: pilguheit eliitperekonna ajalukku, V osa" võib lugeda järgmist: "1949: 1. oktoobril kuulutas Mao Zedong Tiananmeni väljakul Pekingis välja Hiina Rahvavabariigi. Maod rahastas Rothschildide loodud organisatsioon Kommunism Venemaal ja lisaks ka järgmised Rothschildide agendid: Solomon Adler (endine USA Varakambri ametnik, kes oli Nõukogude Liidu spioon), Israel Epstein (juudist bolševiku poeg, kelle Venemaa tsaar revolutsioonikatse eest türmi heitis) ja Frank Coe (Rothschildide juhitava IMF-i tippametnik)."



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP