RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 10. juuli 2013

Vene väed on USA-s, et tagada “turvalisust“?

Henri loo pilt 300x239 Vene väed on USA s, et tagada “turvalisust“? Föderaalne eriolukordade agentuur (FEMA) salgas maha aruande, mis vihjas Vene vägede tegutsemisele “massiüritustel“ USA-s, eirates seega ilmselget fakti, et Venemaa ja teiste riikide välisväed on USA-s aktiivsed juba vähemalt kakskümmend aastat.

FEMA oli sunnitud eitama Infowarsi avaldatud raportit, mis viitas Venemaa ametlikule pressiteatele, milles oli üksikasjalikult kirjas Vene ametivõimude plaan osaleda “turvalisuse tagamisel massiüritustel“ USA-s.
FEMA pressiesindaja ütles uudistekanalile RIA Novosti, et hiljuti uuendatud partnerluses FEMA ja Venemaa eriolukordade ministeeriumi vahel ei ole plaanis mingit turva- või militaarpersonali vahetamist. “Kokkuleppe alusel jätkatakse infovahetuse koosolekuid ja vaatlusi esmareageerijate ja hädaolukorra juhtidega,“ ütles pressiesindaja. See on vastuolus Venemaa tsiviilkaitse ja eriolukordade ministeeriumi 25. juuni pressiteatega, milles öeldi, et Venemaa eriolukordade ministeerium ja FEMA kavatsevad vahetada eksperte suurte katastroofide ühispäästeoperatsioonide ajal. Lisaks sellele hakkab Vene eriolukordade ministeerium tagama ka “turvalisust massiüritustel“.
Selle omaksvõtmine, et FEMA ja Venemaa ametiasutused “vahetavad eksperte“, kes oleks aktiivsed suurte katastroofide ühispäästeoperatsioonide ajal, on selgelt vastuolus väitega, et asi oli ainult info jagamises – kas pressiteade oli ebatäpne või FEMA valetab. Isegi kui FEMA-l oli õigus, eitades Vene vägede olemasolu “massiüritustel“, siis fakt, et Vene väed juba USA-s tegutsevad, on tõestatud.
Eelmisel aastal teatas Infowars sellest, kuidas Vene väed kutsuti USA-sse Fort Carsonisse Colorados, kus nad võtsid osa treeningust, mis oli keskendunud terrorismivastasele väljaõppele. Peale õppuste, kuidas tabada terroriste, võtsid Vene sõdurid osa ka pesapallimängudest Colorado Springsis.
USA Kaitseministeerium kinnitas hiljem, et 20 Vene eriüksust saadeti kolmeks nädalaks USA-sse treeningutele seoses “ametliku kahepoolse vahetusprogrammiga USA ja Venemaa vahel“. On veel mitmeid muid juhtumeid, kus võõrväed on olnud USA pinnal julgeoleku vahetusprogrammidega seoses.
USA raadiosaatejuht Michael Savage ütles: “Paljud inimesed kardavad, et valitsus valmistub mingiks ulatuslikuks tegevuseks rahva vastu. Nad arvavad, et see seltskond, kes suunas oma poliitilisi vaenlasi IRS-i  ja NSA  kaudu, seab end valmis, et kasutada meie maal võõrvägesid, kes ei kõhkle päästikule vajutamast ja tapmast. See on ebaseaduslik. Kes iganes allkirjastas selle USA valitsuse nimel, tuleks vangi panna. Obama juhib riiki, nagu oleks ta maffiaboss.“
Alex Jones on kajastanud võõrvägede treenimist USA pinnal 1990-ndate lõpust alates.
Paul Watson kirjutab, et treeningõppused, kus kasutatakse ka võõrvägesid, panevad muretsema selle üle, et USA võib usaldada võõrvägesid, et taastada kord, konfiskeerida relvi või isegi panna riikliku kriisiolukorra ajal kodanikke vangi, kuna on võimalus, et ameeriklased keelduvad tegutsemast teiste ameeriklaste vastu.

Allikad: Infowars 1, The New Amercan, Infowars 2, RT
Loe lisaks: Infowars
Foto: Infowars

Tõlkis Henri Parkja

Allikas: http://www.telegram.ee/nwo/vene-vaed-on-usa-s-et-tagada-turvalisust#.Ud0XwFtLH7O
________________
Kas valmistutakse diktatuuriks ja NWO-iks? Lugege lisaks SIIT.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP