RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 3. august 2013

Arvo Soomets, FaceBook: Ametlik meditsiin on muutunud sihikindlaks rahvastiku vähendamise võtteks.

Juba mõni aasta tagasi oli mul jutuajamine ühe Tartu naistenõuandla staažika õega, kes oli väga murelik tänapäeva noorte emade pärast.
Üldine meditsiiniline seisukoht oli varasematel aegadel, et 5-6% rasedustest katkeb raseduse varajases staadiumis 5.-8. esimesel rasedusnädalal ja seda nimetatakse embrüonaalseks suremuseks. Embrüonaalne suremus jäi ka tihti diagnoosimata kuna embruo lihtsalt absorbeerus. Sellistel juhtumitel võis ka rasedus diagnoosimata jääda.
Alates ajast, mil raseduse varajane UH diagnoosimine muutus kohustuslikuks, et naist saaks üldse rasedana arvele võtta, on mitteametlik statistika muutunud suht õõvastavaks: kolmandik rasedustest (ca 30%) lõppevad varajases staadiumis katkemisega ja päädivad puhastamisprotseduuriga.
Raseduse varajast katkemist seostab ametlik meditsiin kõikvõimalike muude põhjustega, aga mitte mingil juhul UH-uuringuga.
Pjotr Gorjajev on juba aastaid tagasi DNA mõjutamisega ultraheliga tõestanud, et UH tekitab DNA-s resonantsi, mis lõhub DNA struktuuri ja lööb sõna otseses mõttes DNA-st metallid välja. Metalliaatomid on DNA koostises üliolulised, sest vastupidiselt akadeemilise teaduse poolt levitatud DNA-müüdile ei sisalda DNA informatsiooni vaid talitleb antennina, mis võtab vastu informatsiooni nn morfilistest väljadest selle kohta, kuidas ja milliselt organismi arendada, kasvatada ja muuta. Millised jäsemed kasvatada, millised organid välja arendada jne. informatsioon ei sisaldu mitte DNA-s vaid see info asub morfilises väljas, millega peab sidet DNA kui individuaalne antenn.
Gorjajevi kinnitusel kulub DNA struktuuri taastumiseks peale UH-uuringuid kuni mitu nädalat. Selle taastumise aja jooksul, sõltuvalt kahjustuse ulatusest, loode kas hukkub, tema areng peatub või võtab DNA vastu nn valeinformatsiooni ja toimub väärareng.
http://nopped.blogspot.com/2007/09/ultraheli-vabatahtlik-tasuline.html?spref=fb

1 kommentaari:

Anonüümne 3. august 2013, kell 13:41  

Inimkonna hävitamine on tõsiselt ette võetud.Isegi mingi ausammas on selleks loodud kus lepitakse kokku viia inimkond 500 000 elaniku peale.Igasugu vaktsiinid ,külvatavad gaasid, haigused ,sõjad, nuhkimised jne. näitavad ,et "probleemiga" tegeletakse.Probleem ei ole niivõrd Maa ülerahvastusest nagu väidetakse vaid kontrolli kaotamisega inimkonna üle.See ei ole enam kellelegi üllatuseks ,et selline tegevus toimub.Aga ... miks me ei räägi nendest "inimestest" kes seda teevad.Süsteem on ju sama!Kogu selle käsutäitmiste jada või siis püramiidi tippu jõudes on tegemist ikkagi ühe või käputäie inimestega kes on endile ingli tiivad selga mõelnud!Alustaks nende isikute paljastamisega!Milleks rünnata sõdurit ,neid tuleb järjest juurde.Küsimuseks jääb ,kes neid juhib?Aastate pikkuse informatsiooni põhjal võin küll julgelt väita ,et USA-st need käsud ei tule.USA-s on vaid loodud inimkonna hävitamise masin aga juhitakse seda tunduvalt lähemalt kui me arvata oskame.Selleks tuleb minna tagasi ajalukku ja meenutada kes oli maailma suurim koloniseerija, kelle huvides kukutati tsaar, kes tõmbas käima II maailmasõja jne.?Ei oleks saanud võimule, ei Hitler ega Stalin kui neid ei oleks aidatud.Kahjuks hakkas neile võim nii meeldima ,et nad oma "abistajad" ja hulga rahvast hiljem manala teele saatsid.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP