RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 20. august 2013

Krediitkaardi lepingut parendanud mees üritab pangale kohta kätte näidata

postitas mauri nagu-küla-koerale osak. 8:25 14. august, 2013
raha ja äri Kui Dmitri Argarkovile saadeti ametlik kiri, kus pakuti talle krediitkaarti, siis ei meelidnud talle sealsed kaarditasud.
Ta ei rebinud lepingut puruks, ega visanud ära, selle asemel skännis 42-aastane Venemaal, Voronežist elav mees dokumendi arvutisse, tegi tingimustes muudatused ja saatis selles siis tagasi Tinkoff Credit Systemsile.
Härra Argakovi versioonis oli leping 0 intressiga, sinna juurde ei kuulunud lisatasusid ja krediitkaardil puudus limiidipiir. Iga lepingupunkti rikkumise eest oli pank kohustatud trahvi maksma 3 miljonit rubla. Juhul kui Tinkoff püüab lepingut tühistada peab ta maksma 6 miljonit rubla.
Paistab, et Tinkoff jättis need parandused lugemata, allkirjastas lepingu ja saatis härra Argakovile krediitkaard.

“Pank kinnitas oma nõusolekut kliendi tingimustega ja saatis talle krediitkaardi koos lepingu koopiaga tagasi," ütleb Argakovi advokaat Dmitri Mihalevitš Kommersant'ile. "Avatud krediit oleks võimaldanud tal osta kasvõi saar Malaisias ja pank oleks seaduse järgi pidanud selle kinni maksma."

Ületähataja olevate maksete pärast üritas Tinkoff kontot sulgeda. Härra Argakov kaevati kohtusse 45,000 rubla pärast, mis sisaldas lisatasusid ja kaardikulusid, mida tema enda muudetud leping ei sisaldanud.

Nädala alguses tegi vene kohus otsuse härra Argakovi kasuks. Tinkoff oli lepingu allkirjastanud ja seega seaduse alusel sellega seotud. Härra Argakov on kohustatud tasuma vaid 19 tuhat rubla, krediidijääki, mis on veel tasumata. “Leping kirjutati alla, ilma seda läbi lugemata. Nad ütlesid kohtus seda, mida tavaliselt ütlevad laenusaajad: 'Me ei lugenud',” ütles Mihalevitš.

Nüüd on härra Argakov viinud asja, aga sammukese veel edasi. Ta on kaevanud Tinkoffi kohtusse, küsides 24 miljonit rubla lepingu rikkumise pärast seda ülesöeldes.

Tinkoff omakorda võttes abiks juriidilised meetmed süüdistab härra Argakovit kelmuses.

Panga asutaja Oleg Tinkov ütleb Twitteris: "Meie juristid kinnitavad, et ta ei võida mitte 24 miljonit vaid 4 aastat kelmuse eest. Nüüdsest on see juba põhimõtte küsimus @tcsbanktwitter."

Härra Argakovi kaasuse vaatab kohus läbi järgmisel kuul

Allikas: http://www.minut.ee/article.pl?sid=13/08/14/0633240&mode=nocomment

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP