RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 21. august 2013

MATTI ILVES: AEG ON EESTI UUESTI VABAKS LAULDA

"Tartu Postimees" kirjutab: "Täna saavad kõik üheskoos laulda ja Eesti taasiseseisvusele eelnenud sündmusi iseendas mõtestada. Kell 20 algab Tartu lauluväljakul öölaulupidu «Järjepidevus». ...
«Et 25 aastat tagasi just öösel laulma hakati, on juhus, kuid öösel on emotsioonid võimendunud,» ütles Kasterpalu põhjenduseks sellele, miks kannab öölaulupidu endas palju emotsionaalsust. ...
«Nüüdne on täiesti üheselt nostalgiaüritus, kus vanakesed saavad uurida, kas tunne, mis rinnus pakitseb, on sarnane selle helinaga, mis toona, ja noored saavad mõistatada, et mis tunne see selline neil ikka olla võis,» mõtiskles Hardi Volmer."

Hardi Volmer ütleb õieti, et see on nostalgiaüritus. Kuid mitte ainult, see öölaulupidu oli korraldatud osariigi rahalisel toel taasiseseisvumispäeval veel seetõttu, et petta rahvast ja jätta ininestele illusioon meie "riigi" iseseisvusest.
Tegelikult on Eesti kaotanud juba ammu iseseisvuse, me elame juba föderatsioonis (85% seadusi, direktiive ja regulatsioone tuleb Euroopa Liidust) ja see vormistatakse lähematel aastatel ka ametlikult Euroopa föderatsiooniks, enam-vähem samasuguseks kui oli Nõukogude Liidu päevil.
Selles föderatsioonis ei keela keegi meil kasutada enda rahvuslippu, vappi ja muud atribuutikat, samuti võime rääkida vabadusest ja mida rohkem me seda teeme, seda õnnelikumad on praegused valitsejad nii siin kui ka Brüsselis.
Nüüdsed Eesti valitsejad ei oska elada iseseivas riigis, kuna neist paljud on kasvatuse saanud kommunistlikus parteis või komsomolis ja on koolituse järgi vaid kõrgema käsu täitjad, selline olukord on neile igati sobiv. Samuti koolitavad nad ka noorparteilased välja ustavateks käsutäitjateks.

On jälle aeg...
Rock Summer 1989: Tõnis Mägi - "Koit"
 P.S. Kontsert Tartus oli suurepärane! Ebakohane oli aga president Ilvese kõne, kes rääkis meil valitsevast suurest vabadusest. Siin ta käitus täpselt selliselt nagu omalajal propagandaminister Goebbels kes olevat öelnud, et kui suurt valet pidevalt korrata - siis muutub vale tõeks.


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP