RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 28. august 2013

Syrian Girl: Globalistid plaanivad Süüria hävitamist

syrian girl 300x204 Syrian Girl: Globalistid plaanivad Süüria hävitamist
Mimi al Laham on Süüriast pärit noor naine, kes on viimased poolteist aastat videoblogide vahendusel kirjeldanud maailmale oma nägemust olukorrast Süürias. Mimi võttis esialgu sõna pseudonüümi Syrian Girl (Süüria Tüdruk) all ning teda on ennekõike Alex Jonesi Infowarsi raadiosaate vahendusel näinud ja kuulnud miljonid inimesed üle maailma. Seoses äsjase keemiarünnakuga Süürias ja võimaliku III maailmasõja aktiveerumisega andis Mimi taas kord Alex Jonesile intervjuu.

Mimi al-Lahami perekond kolis poliitilistel põhjustel 20 aastat tagasi Austraaliasse. Nad ei ole Süüria presidendi Bashâr al-Assadi pooldajad. Sarnaselt Gaddafile liikus ka Assad nn demokraatia ja lääne suunas – Gaddafi hukati ja Liibüa pommitati sodiks. Globaalne eliit ei soovi näha iseseisvaid piirkondi, mis oleks maailmapankuritest sõltumatud. Liibüa arendas välja terve Aafrika infrastruktuuri, kuid see ei ole globalistide plaanis kirjas. Nende plaan Agenda 21 näeb ette, et kogu planeet oleks neist sõltuv. See on sõjaväeline korporatism ehk Uus Maailmakord.

Vastuoluline Assad
Võõrvalitsused on Süüriasse viinud Al Qaeda ja sooritavad seal massimõrvu. On teada, et ÜRO palgasõduritest snaiperid on maha lasknud suvalisi inimesi Süürias, et algatada mässu. On teada, et ÜRO rahastatavad mässulised panevad Süürias pomme. Syrian Girl on viimased poolteist aastat meedias sõna võtnud, et maailma salavalitsus plaanib lavastada (false flag) keemiarünnaku Süürias, mille süü aetakse Süüria presidendi Assadi kaela.

Bashar al Assad su 1925765b Syrian Girl: Globalistid plaanivad Süüria hävitamist


Mimi ja tema pere ei ole Assadi poolehoidjad, kuid veel vähem pooldab ta USA ja NATO koostööd massimõrvade arvelt, mis Süürias salaja toime pannakse. “Süüria valitsus on minevikus minu pereliikmeid vangistanud, süüdistades neid kuulumises Moslemivennaskonda. Ma ei eita, et Süüria valitsus on viimased aastakümned olnud diktaatorlik ja korruptiivne ja rahvas on nende peale vihane. Süüria rahvas tahab muutust, selles pole kahtlustki. Kuid globaalne eliit on seda olukorda algusest peale enda huvides ära kasutanud ja ekspluateerinud,” ütleb Mimi.
Mimi räägib, et ta soovib paljastada suuremat mängu, mida enamik inimesi ei tea, kuna massimeedia sellest ei räägi. Ta lisab, et Alex Jonesi saade on üks vähestest meediaplatvormidest, mis tema sõnumit edasi kannab.
Mimi arvates on Süüria rahvas Assadi juhtimisel muutunud avameelsemaks ja julgemaks. Assad vabastas palju poliitilisi vange, kui ta võimule tuli. Ent käimas on mäng mitmel tasandil: ühest küljest on Assad justkui Süüriale head teinud, kuid teisest küljest on just tema juhtimise all sotsiaalne kihistumine tunduvalt suurenenud. Rikkad on saanud veel rikkamaks ja vaesed muutunud veel vaesemaks.

Jones: Mida sa oskad öelda äsjase keemiarünnaku kohta Süürias?
Mimi: Ma ei saa kaasa rääkida selle keemiarelva päritolu kohta, sest ma lihtsalt ei tea seda. Kuid see intsident toimus täpselt üks päev pärast seda, kui ÜRO saadikud saabusid Süüria pealinna Damaskusesse. Ajastus oli ideaalne. Süüria valitsus oli ise kutsunud ÜRO uurima üht teist kohutavat intsidenti, kui keemiarünnak toimus.

Kuna ÜRO ei soovinud, et eelmised libaoperatsioonid välja tuleksid, korraldasid nad veel suurema …
Just! On absurdne mõelda, et Süüria valitsus võidaks midagi sellise massimõrva korraldamisest. Täpselt päevapealt aasta varem oli Obama oma kõnes “Red Line” (punane joon) Süüriat hoiatanud keemiarünnaku korraldamise eest. Mina ja paljud teised ütlesime juba siis, et vaadates seda, kuidas globaalne eliit seda serveerib, paistab, et nad kavatsevad lavastada keemiarünnaku Süürias.
Videod ja fotod keemiarünnakus hukkunud lastest on täiesti kohutavad. Ma ei usu, et Süüria mässulised midagi sellist korraldaksid, sest ka nende endi pereliikmeid ja tuttavaid elas piirkonnas, kus massimõrv korraldati. Ma usun, et need mässulised on ennekõike patuoinad palju suuremas mängus, mida rahastab ja varustab globaalne salavalitsus.
Neile on lubatud, et nad saavad kõik relvad, mida vajavad, ning et Süüria kohal kehtestatakse lennukeelutsoon. Kuid ajalugu on näidanud, et USA valitsus ei ründa riike, kellel on reaalselt olemas keemiarelvad. Esmalt nad likvideerivad kõik relvad ja siis ründavad. Nende plaan on hävitada Süüria kui tervik pisikesteks tsoonideks, mida nad ise juhtida saaksid.

Paljud analüütikud on hoiatanud, et siit võib alata III maailmasõda. Ka Venemaa on juba hoiatanud USA-d, et see keemiarünnak võis olla libaoperatsioon. (Täpselt samasugune stsenaarium pakuti välja 2012. aastal ilmunud “Ulmefilmi” 9. osas. – toim.)
 Peame ainult vaatama ajalugu, et mõista, mis siin toimub. USA valitsus ei taha näha demokraatiat mitte kusagil. Just nii, nagu juhtus Afganistanis, Iraagis ja Liibüas, täpselt samas suunas liigutakse ka Süürias. Gaddafi aimas ilmselt juba 2003. aastal, et Liibüa võib olla globalistidel järgmisena sihikul ning ta nõustus massihävitusrelvade likvideerimisega. Liibüat rünnati 2011. aastal, ehk siis, kui neil massihävitusrelvasid enam polnud.

Nende muster on alati ühesugune: riik hävitatakse, siis viiakse sisse oma pangad (Goldman Sachs) ja oma käpiknukkude valitsus. Siis viiakse sisse eugeenikute vaktsineerimisprogrammid, fluoriidiga varustatud veevärk ja GMO-toit nagu USA-s ning järgmiseks ootab sind surm.
Just! Siin mängitakse palju suuremat ja süngemat mängu, kui enamik inimesi oskab läbi näha. Näiteks Iraagilt likvideeris ÜRO kõik massihävitusrelvad 1991. aasta Lahesõjas ning siis rünnati neid uuesti 2003. aastal samal ettekäändel ja kogu riik tehti maatasa.

Globalistid ei taha hävitada mitte ainult neid riike, mis on neil ametlikult silmapiiril, vaid nad tahavad hävitada kõiki iseseisvaid riike ja perekondi – kõiki, kes nende plaanidele vastu võiksid seista. Mis on sinu arvates globalistide järgmine samm?
Nende kindel plaan on desarmeerida kogu Süüria ning hävitada riik. Täpselt nagu Iraanis ja Iraagis, mängivad nad ka Süürias mõlema poolega. Nad varustavad mässulisi relvadega, viivad sisse enda varustatud ja toetatud Al Qaeda ning lõpuks võtavad NATO sõjaväega mõlemad maha.

Ma ei mõista, miks ei saa inimesed sellest aru, et nendega mängitakse selliseid mänge?
Inimesed on programmeeritud üksteist vihkama. Selle asemel, et vaadata suuremat pilti, et kes mängib nii sinu kui ka sinu naabriga, näeb enamik oma naabrites vaenlast.

1078809 354057344724220 464304866 o 1024x871 Syrian Girl: Globalistid plaanivad Süüria hävitamist


Vaata kogu intervjuud siit.
Vaata lisaks: Facebook, Twitter, Youtube, Syrian News, Democratic Syria, Ulmefilm, Infowars

Toimetas Hando Tõnumaa

Allikas: http://www.telegram.ee/nwo/syrian-girl-globalistid-plaanivad-suuria-havitamist#.Uh2rultLH7M

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP