RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 20. september 2013

EVE LILL: Mõtteid valimiste eel



Kogu see tants ümber aurukatla ajab suitsu silma. Pisarad voolavad, aga midagi muuta on raske.
Eestlane on ikka üks külma kõhuga rahvas. Sõitke või buldooseriga üle, suud lahti ei tee ega oma õigust ei nõua. 
Kas tõesti on mõjunud saksa mõisnike ja hiljem venelaste okupatsioon meile nii rängalt, et oma mõtlemisvõime sajanditeks halvatud ning õiglusest räägitakse vaid saunalaval õllet rüübates?
Küüned enda poole ja teisele eestlasele iga kell hammastega säärde kargama- selles osas on julgust ja hakkamist ülearugi... paraku seal, kus tuleks oma tagumik toolilt püsti vedada ja ühiselt rusikaid viibutada, eestlane ei kõssagi. 
Vabandust, muidugi on neid ka, kes midagi ära teha püüavad. Paraku jääb see üldpoliitika varju. 
Miks me peame hommikust õhtuni kuulma raadiost-telest kartellierakondade propagandat? Miks ei kuule me valimisliitude ettepanekuid ja lubadusi? 
Sellepärast, et seda orjapidamiselt kogutud maksuraha saavad kasutada ainult "väljavalitud" Toompealt. Ja just seesama seltskond on süsteemi nii seadnud, et keegi rohkem meepoti manu ei pääseks. Mugav ju... 
Demokraatlikust riigikorrast pole ammu enam mõtet rääkida. Hale on kuulata, kuidas meie riigipead kritiseerivad "kolmandate riikide" poliitikat ja demagoogitsevad sinna demokraatia viimisest. Kurat, ma ütlen!
Kuidas saavad need inimesed olla nii silmakirjalikud? Suutmatud ise demokraatlikku riigikorda tagada omas riigis, kipuvad veel teisigi õpetama. Mida on sellistel nälkjatel üldse teistele õpetada? Vahest ainult valetamist, vassimist ja varastamist. Aga, näe, needsamad juhivad Eesti riiki. 
Inimesed, kes te seda loete- mõelge enne, kellele te annate oma elu valitsemise!
Kas mitu korda samasse ämbrisse astumine on viimastel aastatel moetrendiks saanud?
Pange tööle oma peakesed, ajage selg sirgu ja valige INIMESI! Inimesi, keda te tõesti usaldada võite. Neid, kes ei kaaguta ühise koorina erakonnajuhi kiremise peale.
Igas ringkonnas on kodanike valimisliidud- valige sealt inimesi endi hulgast. Ja valige neid tegude, mitte vaid lubaduste alusel!

Allikas: http://www.tagatuba.eu/arvamus/150-motteid-valimiste-eel

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP