RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 8. september 2013

Homopropaganda uus pealetung



Lugupeetud Matti Ilves!


Kevadel kogusime koos Teiega perekonna institutsiooni kaitseks rohkem kui 38 000 allkirja.

Ent muidugi ei plaani homoaktivistid seepärast lõpetada oma püüdlusi suruda meie ühiskonnale peale oma väärastunud ideoloogiat.

Oli vaid ajaküsimus, millal nad oma propagandamasina uuesti käima tõmbavad...

... ja nüüd ongi see juhtunud.

Nimelt antakse tänases Postimehes teada , et projekti “Erinevus rikastab” eestvedajad korraldavad tuleval esmaspäeval "pereteemaliste nädalate" avaürituse, kus avafilmina näidatakse ... linateost homopaarist!

Sama ürituse raames otsitakse toetust Eesti LGBT Ühingu ja end aktiivse homoõiguste eest võitlejana näidanud Eesti Inimõiguste Keskuse tegevusele.

Kui meie rõhutasime oma petitsiooniga “Kaitskem üheskoos perekonda!” , et perekond on mehe ja naise vaheline liit, siis homoaktivistid püüavad teha just vastupidist – sisendada lõputu korrutamise kaudu ühiskonnale oma mõistusevastast loosungit, et ka homoseksuaalide liit kujutab endast perekonda.

Seejuures on kõnealune suurejooneliselt korraldatud üritus, kus pakutakse ka suupisteid, karastusjooke ja veini, kõigile tasuta ja sinna on kutsutud väga palju inimesi.

Pange aga hästi tähele, et kogu seda “Erinevus rikastab” jama rahastab aastas koguni 30 000 euroga ka Sotsiaalministeerium, kasutades selleks nii minu kui ka Teie poolt maksudena tasutud raha! Seega on nii mind kui ka Teid tehtud kaudselt homopropaganda rahastajaks...

Minule on selline asi täiesti vastuvõetamatu! Ja ma eeldan, et ka Teile.

Aga me ei tohi piirduda vaid kirumisega!

Seega on mul Teile järgmine ettepanek: saadame mõlemad Sotsiaalministeeriumile viisaka, kuid väga konkreetse e-kira ja anname teada, mida me arvame maksumaksjate raha kasutamisest homopropagandaks.

Siin on Sotsiaalministeeriumi asjakohased kontaktandmed:

Taavi Rõivas, sotsiaalminister (taavi.roivas@sm.ee )
Liina Kanter, Soolise võrdõiguslikkuse osakonna juhataja (liina.kanter@sm.ee )

Kui soovite, võite kirja sisuks kasutada nt järgmist sõnastust:

Lgp Taavi Rõivas
Lgp Liina Kanter

Lugesin ajalehest Postimees nördimusega, et Sotsiaalministeerium rahastab maksumaksjate rahaga homopropagandistlikku projekti “Erinevus rikastab”.

Tahan, et teaksite, et minu kui maksumaksja raha seesugune kasutamine kõlvatu käitumise propageerimiseks on mulle sügavalt vastuvõetamatu.

Perekond oli, on ja jääb mehe ja naise vaheliseks liiduks ning on sellisena rahva püsimise ja kasvamise alusena riigi kaitse all. Mida iganes homoseksuaalide liit endast ka ei kujuta, ei ole see perekond!

Maksumaksjate raha sellise vastutustundetu raiskamise asemel võiks seda pigem kasutada hädasolevate perekondade ja laste toetamiseks.

Lugupidamisega,

Teie nimi

Ja ma palun, et saadaksite oma kirjast koopia ka meie Sihtasutuse aadressile ( info@saptk.ee ), et teaksime, kui palju kirju on Sotsiaalministeeriumile läkitatud.

Teid koostöö eest tänades ja tervitades,

Varro Vooglaid
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhataja

PS! Üheskoos suudame saata Sotsiaalministeeriumile jõulise sõnumi, et homopropaganda riiklik rahastamine on täiesti vastuvõetamatu. Palun andke selle sõnumi edastamiseks ja võimendamiseks oma panus – saatke oma kiri Sotsiaalministeeriumile ära kohe praegu! See võtab vaid mõne hetke, ent uskuge mind – sellest on palju abi. Ja oleks eriti hea, kui kutsuksite ka oma sõpru ja tuttavaid meie aktsiooniga ühinema, et Sotsiaalministeeriumile saadetud kirjade laviin oleks võimalikult suur.

Meenutan ka seda, et meie ühine petitsioon “Kaitskem üheskoos perekonda!”
on endiselt allkirjastamiseks avatud ning iga täiendav allkiri on väga teretulnud ja vajalik.
Petitsiooniga saab liituda siin 

________________ 
Lugupeetud blogi lugejad, saatke ka Teie kiri  Taavi Rõivasele ja Liina Kanterile.
M.I.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP