RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 4. september 2013

USA sisejulgeolekuministeeriumi relvastumine jõudis peavoolumeediasse





DHS Ammo Stockpile 460x270 300x176 USA sisejulgeolekuministeeriumi relvastumine jõudis peavoolumeediasseTaas kord saab alternatiivmeedia tunnistada suurt võitu, kuna erinevate portaalide poolt juba ammu kajastatud teema sellest, et USA valitsus varub suurel hulgal laskemoona, on lõpuks jõudnud ka peavoolumeediasse.

Ralph Benko esitas portaalis Forbes.com küsimuse, miks peaks USA valitsus varuma laskemoona sellises koguses, millest piisaks 20-aastaseks kodusõjaks oma kodanike vastu. Enne seda artiklit teesklesid kõik suured infoportaalid, et 1,6 miljardit laengut laskemoona on vaid konspiratsiooniteooria. Kuid numbrid ei valeta: sisejulgeolekuministeerium on tõepoolest ostnud üle 1,6 miljardi laskemoonalaengu, tuhandeid täisautomaatseid lahingvintpüsse ning tuhandeid soomustatud sõidukeid – kõik kasutamiseks USA-siseselt.

Miks föderaalvalitsus relvastub kodupinnal?
Seda sõjavarustuse kogumist on hakatud nimetama “koduseks võidurelvastumiseks” ning see on ka peavoolumeedia ajakirjanikud rahutuks teinud. Benko kirjutab, et sisejulgeolekuministeeriumi ostetud varudest piisaks neile rohkem kui sajaks aastaks.
Vabandus, et need on varutud ainult soodsa hinna pärast, et peta kedagi ära. Sealjuures toimub see tohutu relvade varumine olukorras, kus valitsus räägib vajadusest teha järske kärpeid kulutustes ning Washingtonis nõutakse samal ajal valjuhäälselt, et Ühendriikide kodanikel keelataks laskemoona koguda ja isegi relvi omada. Ka portaal World Net Daily on kajastanud valitsuse kulutusi relvastusele, kommenteerides, et “föderaalvalitsuse ebaharilik laskemoona varumine näib isegi rohkem kurjakuulutav, kui kriitikud seda juba kujutanud on”.

Muret ei valmista mitte ainult varutud relvastuse hulk, vaid ka see, millist tüüpi laskemoonaga on tegu. Varutud on suurel hulgal õõnsaotsalisi kuule, mis on Genfi konventsiooniga keelatud ning mida USA väljaspool enda territooriumi ei tohi kasutada.
Samuti on oluline tõsiasi, et relvastuse varujaks on sisejulgeolekuministeerium, kes ei pea lahinguid väljaspool USA-d. Lisaks on varutud 400 000 dollari väärtuses radiatsiooni vastaseid ravimeid ning tuhandeid kuulikindlaid tee äärde paigaldatavaid kontrollpunkte. Milleks see kõik küll vajalik võiks olla? Kas USA planeerib tuumaõnnetust või aastatepikkust sõda enda kodanike vastu? Sellest laskemoonast jätkuks, et tulistada iga ameeriklast viis korda.

Allikad: Rise Earth, Forbes, WND, Denver Post
Veel samal teemal: Natural News
Toimetas Katrin Suik

Allikas: http://www.telegram.ee/maailm/usa-sisejulgeolekuministeeriumi-relvastumine-joudis-peavoolumeediasse#.UibdLVtLH7N
________________
USA kardab enda rahvast, sest kui hakatakse mutreid pingutama seoses Uue Maailmakorra elementide kehtestamisega, siis toimuvad kindlasti suured rahutused.  Globalistid-massoonid  on ettenägelikud. FEMA laagrite (laagritest SIIN) matmispaigad on ka juba ettevalmistatud.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 4. september 2013, kell 12:55  

http://via-midgard.info/news/in_midgard/metastazy-meksikanskogo-zaliva-chast-14-6.htm
http://via-midgard.info/news/kremlyovskie-sotovye-danniki-kadyrova-vladelec.htm
wow!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP