RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 19. oktoober 2013

Kolmikliit ei suuda üksi Savisaart kukutada

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Tallinn, 18.10.2013
Pressiteade

Kolmikliit ei suuda üksi Savisaart kukutada

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond kutsub üles kõiki Tallinna inimesi tulema valimistel välja ning toetama meie erakonda, kuna on selge, et nn kolmikliit ei suuda üksi Savisaart kukutada. Praegu käimasolevas heitluses, kus vastamisi on kolmikliit ja Keskerakond, oleme meie see uus kolmas jõud, kes esindab vaieldamatult Tallinna eestlastest valijate huve. Kolmikliidu poliitikute selgelt soovmõtlemist peegeldavad väited, nagu ei ületaks me künnist, pole midagi muud, kui omakasupüüdlik katse valijaid heidutada. Oleme veendunud, et oma tugevate vedurite Mart Helme, Martin Helme, Mait Riismani, Hannes Toomsalu, Einar Laigna, Anti Poolametsa ja teistega, võtame nii mõnegi isikumandaadi, mis ühtlasi garanteerib meile valimiskünnise ületamise.
Konservatiivne Rahvaerakond paneb valijatele südamele, et Eesti poliitikas ei saa muutust paremuse poole toimuda, kui valitakse jätkuvalt kartellijõude, kes on juba korduvalt valijaid petnud ning oma põhimõttelagedust demonstreerinud. Meie oleme neil valimistel väljapääs kõigile neile, kes ei soovi Tallinnas Savisaare jätkamist, kuid kes ei taha anda ka oma häält parteidele, kust pärit ametist häbiga lahkunud linnapead Jüri Mõis, Tõnis Palts, Ivi Eenmaa, Hardo Aasmäe. Kõigile neile, kes toetavad Eerik-Niiles Krossi kõrgetasemelist poliittehnoloogilist kampaaniat, tuletame meelde, et hääl talle on hääl Juhan Partsi ja kodukulude tõusmise poliitikale, Ken-Marti Vaherile ja elamislubade müümisele, Jaak Aaviksoole ja koolivõrgu väljasuretamise poliitikale. Hääl Reformierakonnale on hääl ämma rahade ja autorollode korruptiivsele kultuurile, jürgenligilikule ülbusele, reinlangilikule kultuurituspoliitikale, urmaspaetilikule Eesti territooriumi äraandmisele.
Valija! Need jõud ei too muutust ega Tallinna vabastamist, kui neil ei ole tasakaalustuseks eestluse elujõu ja rahvuslike huvide eest seisvat partnerit, kes hoiab neid võimul meie eetika valuläve piirides.
Ärge laske ennast mõjutada hirmutamiste, manipulatsioonide ja sulepeast välja imetud skandaalide ning „uuringutega“. Toetage neid, kes on poliitikas mitte iseenda, vaid Eesti pärast. Vastasel juhul jätkub kõik vanaviisi.
Mart Helme
Konservatiivse Rahvaerakonna
esimees

Allikas: http://www.ekre.ee/kolmikliit-ei-suuda-uksi-savisaart-kukutada/

1 kommentaari:

Anonüümne 19. oktoober 2013, kell 16:34  

Mart taob haamriga 24 ha
ühte kohta: Savisaar maha, Savisaar maha !!!...mis pole sugugi Tallinna põhiküsimus.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP