RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. oktoober 2013

Tallinnas toimub mobiilne kampaania “Mart Helme linnapeaks”

Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn, 04.10.2013

Tallinnas toimub mobiilne kampaania “Mart Helme linnapeaks”

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Tallinna liikmed korraldavad laupäeval mobiilse kampaania “Mart Helme Tallinna linnapeaks!” Erakonna ja Eesti lippudega ehitud autod sõidavad kolonnis mööda linna ning teevad varem kokku lepitud kohtades peatusi, et jagada lendlehti ning vestelda inimestega.

Üritus saab alguse 5. oktoobril kell 12.00 Nõmme turu parklast, kolonn plaanib külastada Kristiine, Magistrali ja Rocca al Mare kaubakeskuste parklaid, samuti, Tondi ja Kadaka Selverit.

Mobiilne kampaania juhib tähelepanu asjaolule, et praeguse linnavõimu poolt on Tallinna liiklus halvasti korraldatud ning Konservatiivne Rahvaerakond omab plaani linna liikluskorralduse muutmiseks nii, et see rahuldab nii autojuhte, ühistranspordi kasutajaid kui kergliiklejaid.

“Kutsutud on eelkõige erakonna liikmed, kes saavad oma autole panna Konservatiivse Rahvaerakonna lippe või Eesti lippe või linte, aga võtame rõõmuga oma ridadesse ka lihtsalt mõttekaaslasi. Seadus ei luba panna välja kandidaadi reklaamiga plakateid,” selgitab aktsiooni üks eestvedajaid Are Saarne.

“Eelmisel laupäeval oli meil prooviaktsioon, milles osales kümme autot, vastuvõtt oli väga soe ja inimesed reageerisid väga positiivselt,” ütleb Saarne.

Erakond kutsub inimesi üles väljendama oma toetust signaali andmisega.

Konservatiivse Rahvaerakonna sümboolikaga lippe saab tellida Veiko Valgepea käest (veikovalgepea@gmail.com; 5512332).

Allikas: http://www.ekre.ee/tallinnas-toimub-mobiilne-kampaania-mart-helme-linnapeaks/


1 kommentaari:

Anonüümne 6. oktoober 2013, kell 12:29  

Vana hea lugu!
Savisaare arved maksti kinni kindlustuse klientide rahaga.

Keskerakonna juhi Edgar Savisaare arved maksti kinni kindlustusseltside klientide tagant varastatud rahaga.
Nii Savisaar kui ka arvete maksja Leonid Apananski pole ümber lükanud, et Apananski maksis oma offshore-firma kaudu kinni Savisaare majade kindlustusarved 2000. ja 2001. aasta eest. Apananski kasutas arvete tasumiseks oma offshore-firmat Westfield Financial Group S.A., kinni makstud arvete suurus oli ligikaudu 48 000 krooni.

Westfield oli ettevõte, millele Apananski kantis 1999. aastal sõlmitud varade üleandmislepinguga ASA Kindlustuse ASi ja AB Elukindlustuse ASi varad 38,9 miljoni krooni ulatuses. Vara ülekandmiseks kasutas Apananski politsei andmetel fiktiivseid laenulepinguid offshore-firmadega Eastern Finances, Howard RE Corp ja Techno Fin Investments.


Vara väljaviimine viis kindlustusseltsid pankrotti, hävitades seltside klientide lepped ligi 100 miljoni krooni ulatuses. ASA Kindlustuse pankrotihaldur Toomas Saarma tegi politseile avalduse kriminaalasja algatamiseks ja 2002. aasta 14. juunil alustas politsei uurimist. Uurija Eero Ergma uurimistulemuste põhjal andis prokurör Ilona Litvinova tänavu 27. jaanuaril välja määruse Leonid Apananski kuriteos kahtlustatavaks kuulutamise kohta. Apananski on kahtlustatav riisumises ametiseisundi kuritarvitamise teel, sarnaselt Andres Bergmanniga. Seejuures arestiti Apananski vara. Uurimise lõppemise tähtaeg on 14. märts.


Tundmatuks jääda sooviva politseiallika kinnitusel maksis Apananski kinni ka muid Savisaare arveid. Nii on makstud kinni Hundisilma talu kindlustuspoliis 2003. aasta eest ja Keskerakonnale suhtekorraldusteenust pakkunud Briti firma Grayling Ltd arveid 84 000 USA dollari eest 1998. aastal, mis oli toonase kursi järgi ligi 1,4 miljonit krooni. Keskerakond pole toetusi deklareerinud.


Kuigi Leonid Apananski väitis Postimehele antud intervjuus, et firma Westfield oli juba 2000. aastal talle võlgu ja on ka praegu, kandis Apananski 2000. aastal Westfieldi kontole kokku 250 000 krooni. Lisaks kandis Apananski kaks korda Westfieldi kontole 30 000 krooni laenu tagasimaksetena ja tema elukaaslane Marica Lillemets kandis Westfieldi kontole 380 000 krooni.


Apananski ütles teisipäeval Äripäevale, et ei soovi Savisaare ja Keskerakonna rahastamist puudutavatele küsimustele vastata. “Esiteks ei osale ma valimiskampaanias. Teiseks ütlevad minu pikaajalised kogemused Äripäevaga suheldes, et pole loota, et asju kajastatakse, nagu nad on,” ütles Apananski. Äripäev hoidis 1998.–1999. aastal Apananski tegemistel silma peal ja kirjutas, kuidas ta kindlustusseltsid rahast tühjaks tegi.

Savisaar ei soovinud kolmapäeval Apananskiga seotud tehinguid puudutavatele küsimustele vastata. Ta ütles saadetud vastuses, et peab küsimusi solvavateks. Samuti pole Savisaar vastanud küsimustele, kes oli see salapärane “Šveitsi investor”, kes maksis talle kolm miljonit krooni Olevi tänav 24 asuva maja eest, mida tema perekond tänaseni kasutab ja kuhu ta oli ise kohalike valimiste ajal sisse kirjutatud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP