RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 27. november 2013

Azarov: Ukraina ei taha olla ELi ja Venemaa lahingupaik

Kolmapaev, 27 november 2013 01:07  
Ukraina peaminister Mõkola Azarovi kinnitusel ei soovi Ukraina olla Euroopa Liidu ja Venemaa vastasseisu kese.

Azarovi sõnul ei ole Venemaaga veel käed lõplikult kokku löödud ning täpsemad detailid kaubandussuhete jätkamiseks töötatakse välja detsembris algavatel kohtumistel, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Tema sõnum on, et Ukraina ei soovi olla kahelt poolt tõmmatav. "Me ei taha kohe kindlasti olla Euroopa Liidu ja Venemaa lahingupaik, vastasseisu kese. Tahame häid suhteid nii Euroopa Liidu kui Venemaaga ja selle kaudu areneda," ütles Azarov.

Tema kinnitusel on Venemaa otsesõnu öelnud Ukrainale, et leppe allkirjastamine Euroopa Liiduga tuleks edasi lükata ja alustada kõnelusi hoopis Venemaaga.

Allikas: SIIN
______________
Mõistlik seisukoht!  Ukraina peaks jääma iseseivaks riigiks ja olema nii teistele eeskujuks, ning sõlmima mõlema ühenduse-impeeriumiga vaid ukrainlastele kasulikke lepinguid.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 29. november 2013, kell 11:42  

Isiklikult ei arva ,et Ukraina oleks kahelt poolt tõmmatav.Ukraina ise tõmbab Veneaalt ja EL üritab oma järjekindlusega uut riiki oma rüppe saada ,et seda tõmmata nagu on siiani teistega teinud.Meil on kõigil veidi piinlik tunnistada ,et ka Eesti rippus Venemaa luti otsas nagu kõik teised liiduvabariigid.Ja ei elanud kehvasti.Ja siiani krigistame hambaid kadedusest.Ei räägi inimõigustest kuid varastada sai igaltpoolt.Isegi tänane valitsus elaks samas lustis edasi kui ei oleks Ligit kes peab aegaajalt arvutusi pidama ja kusagilt pidevalt raha juurde nuputama ,sest kulutusi ei kavatsetagi piirama asuda.
Ukraina suhtes ei ole vaja rääkida mingist Putini vimmast jne. vaid Venemaa on asjale väga lihtsalt vastanud ja paraku on neil õigus.Nimelt ujutab EL oma kaupadega Ukraina üle ja Ukrainal ei ole oma toodangut, peale Venemaa, kusagil realiseerida.Aga venelane ei taha seda!Ukrainlane ise on väga sitke rahvus ja on siini hästi hakkama saanud nii juutide kui venelastega siis las nad otsustavad ise.Ja nad saavad sellega suurepäraselt hakkama.Tahaks veel mainida ,et nii Ukraina kui ka Valgevene hoiavad endi elanike ja on viinud kodukulud miinimumini.EL-ga liitumine tähendaks järsku pööret.Usun ,et tänaseks on iga eestlane juba aru saanud mis põrgumasinat endast kujutab EL!Algul rahva varad siis loodusvarad ....



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP