RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 24. november 2013

Euroopa Ühendriikide vastased võivad saada järgmistel europarlamendi valimistel rekordarv hääli.

Viimatiste uuringute järgi on Hollandis Eurolandi vastane Geert Wildersi juhitud Vabaduspartei juhtimas populaarsustabelit seoses tuleva aasta europarlamendi valimistega.
Euroföderalistide mure on, et peale valimisi võib 30% olla rahvusriikide hävitamise vastastega kaetud, mis muudab raskemaks paljude senikavandatud seadusmuudatuste läbisurumise. Prantsusmaal on sarnast Wildersile tegemas Marine Le Peni Rahvuslik Front.

Geert Wildersi Vabaduspartei on loonud sidemeid ka itaallaste Põhjaliiga ja rootslaste Demokraatliku Parteiga, samuti Belgia flaamidega.
“Kui euroskeptikud on 2014 edukad, loob see see kõige ekstreemsema europarlamendi,” ütles Sarah Ludford, Liberaaldemokraatide parteist.
Kommunistid on juba kutsumas üles euroskepsise maha surumiseks. Guy Verhofstadt, endine Belgia parlamendiliige nõuab “suurimat ekstremismi vastast võitlust peale II MS.”
Nii mõnedki soovitavad sarnaseid protsesse nagu Brüsseli nukuvalitsus Kreekas vahepeal populaarsuselt kolmandaks tõusnud selgelt eurovastase Kuldse Koidikuga ehk fabritseeritud ja provotseeritud protsesse, et vastasliikumisi nõrgestada. Kreeka peaminister ütles: “Kuldne koidik tuleb hävitada.”
Liikumist süüdistatakse kommunistist räppari mõrvas, kuid ei suudeta tuua tõendeid miks peaks populaarsuselt kolmas partei oma mainet nii rikkuma.
Lisaks loe ka: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/10383879/Marine-Le-Pen-EU-will-collapse-like-the-Soviet-Union.html

Allikas: http://staap02.wordpress.com/2013/11/16/euroopa-uhendriikide-vastased-voivad-saada-jargmistel-europarlamendi-valimistel-rekordarv-haali/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP