RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 19. detsember 2013

MATTI ILVES: LÄTI TALUMEESTE EESKUJUVÄÄRIV TEGEVUS

Vikerraadio 16. detsembri kella 17.oo uudissaates teatas suure üllatusena (üllatusena seepärast, et seal ei ole kunagi geneetiliselt muundatud taimidest ega toidust räägitud, see on olnud tabuteema), et Läti Talunike Organisatsoonide Koostöönõukogu esindaja sõnul on kogu riigis nende eesmärgiks keelata geneetiliselt muundatud taimeade kasvatamine. Läti 109. kohalikust omavalitsusest on 103 teatanud, et nende territooriumil on geneetiliselt muundatud taimede kasvatamine juba keelatud. Päevakajas oli see uudis muidugi juba välja tsenseeritud.

See on tõeti eeskujuvääriv algatus ka meie talumeestele, sest kartellivalitsuse poolt sellist eestlaste tervisest hoolivat sammu ei ole oodata.
Kunagi kirjutasin kirja põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder´ile, selle kirjaga saate tutvuda SIIN. Vastuses õigustati vaid valitsuse inimvaenulikke seisukohti ja ei antud poole sõnagagi mõista, et GMO vältimiseks midagi ette võetaks.

Ainsa Eesti erakonnana on sellele probleemile tähelepanu pööranud rahvuslik partei Eesti Konservatiivne Rahvaerakond. EKRE programmiline seisukoht: "Soosime mahepõllumajandust. Keelustame geneetiliselt muundatud organismide ehk GMO kasvatamise ja sisseveo ning neid sisaldavate toiduainete ja loomasöötade impordi."

Nii, et riigipoolset algatust ei ole oodata ja algatus on põllumeeste organisatsioonide käes!

Monsanto biotehnoloogilised (GMO) seemned on keelatud ja eemaldatud juba järgmistes riikides:
Geneetiliselt muundatud organismidest (toidust):

Viljatus GMO toimel on tõestatud:

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP