RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 15. jaanuar 2014

EUGEN VEGES: Kui lapsed põgenevad reaalsusest, siis peab ühiskonnakorraldus mäda olema

Millist meelemürki valida ei sõltu niivõrd maitse eelistusest, kuivõrd rahakoti sisust. Rusikareegel on selline, et kallimale eelistatakse odavamat. Viimane on küll tervist kahjustavam, kuid selle eest kättesaadavam. 
Otsustajate väide, et alkoholiaktsiisi tõstmisega jahutatavad nemad meelemürkide lembust, on üldsust eksitav. See ei vasta tõele. Meelemürkide tarbimises kehtib ühendatud anumate reegel. Alkoholi kallinemisel pöördutakse odavamate (tervisele ohtlikumate) poole.
Alkoholiga võitlemise loosungid on deklaratiivsed. Panustada ei tuleks alkoholivastasesse võitlusse, vaid sellesse, et inimesed eelistaksid kainet pead uimasele. 
Eesti elukeskkond ei soosi kainet pead ega tervet mõistust, (paljude) närvisüsteem ei pea sellele vastu. Kui aga lapsed põgenevad (alkoholi, lahustite, bensiini, liimi, tablettide või gaasi abil) reaalsusest, siis peab ühiskonnakorraldus väga mäda olema.
DF: Täna varahommikul kella 1.30 paiku leidsid öörahu rikkumise väljakutsele reageerinud politseinikud ühest Saue valla paarimajast eest suure peoseltskonna, kelle hulgas oli 22 alkoholi tarbinud alaealist. Kokku leidsid politseinikud eest peaaegu 50 inimest, nende hulgas oli nii täisealisi noori, kümme kainet alaealist ning 22 alaealist, kes olid tarbinud alkoholi. Alkoholi tarvitanud noorte joove ulatus minimaalsest kuni 1,8 promillini.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/jarjekordne-pralle-politseinikud-tabasid-harjumaal-peolt-22-alkoholijoobes-alaealist.d?id=67593124
 

1 kommentaari:

Unknown 31. oktoober 2014, kell 14:22  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP