RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 3. jaanuar 2014

EUGEN VEGES: Petmisega pole siin midagi pistmist - välditakse hõlptuluteenijale obroki maksmist

Hinnangud kujunevad rikutuse astmest. Kes on pettusega või halvasti kohtlemisega harjunud, sel on raske uskuda teiste siirusesse. Sularahatehinguid ei tehta petmise eesmärgil. Seda tehakse muudel põhjustel. 
Ühed panevad arvele selle, mille on välismaalt (puhkusele tulles) Eestisse toonud. Teised selle, mille on äritegevusega (teenus, jaemüük) kogunud. 
Kaardimakseterminali kasutamine pole kõikidele taskukohane, kuna sellega kaasneb (pankadele) mitme protsendi loovutamine ja igakuine püsikulu seadme rentimise eest. Mida väiksemad on käibed, seda mõttetumaks kaarditehing osutub. Petmisega pole siin midagi pistmist - välditakse hõlptuluteenijale obroki maksmist.
DF: Jõulueelse ostupalaviku päevadel võis Kristiine kaubanduskeskuses (võib-olla mujalgi) näha üllatavat pilti – sularaha sissemakseautomaatide juures olid sabad kaks korda pikemad kui väljamakseautomaatide juures. Madratsialuste säästude kontole panemine, et kaardiga jõuluoste teha? Väikeettevõtjad, kelle jõulumüügikassa keset päeva üle hakkas ajama? Jõulude puhul saadud ümbrikupreemiad?
http://epl.delfi.ee/news/arvamus/villu-zirnask-kes-on-aus-ja-kes-ei-ole.d?id=67537068

Allikas: http://eveges.blogspot.com/2014/01/petmisega-pole-siin-midagi-pistmist.html

1 kommentaari:

Unknown 31. oktoober 2014, kell 14:59  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP