RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 17. jaanuar 2014

Eugen Veges: Varastamine on ka see, kui saad palka, kuid oma ülesandeid ei täida

Ühiskonnas vohab korruptsioon ja rahva tagant varastamine. Paljud pered on näljapajukil. President ja peaminister räägivad edusammudest, solvuvad, kui nende tähelepanu juhitakse ühiskonnas leiduvatele hälvetele. 
Kui paljud lapsed elavad vaesuses, siis elavad vaesuses ka paljud isad ja emad, vanaisad ja vanaemad. Riigijuhtidelt ootaks enam enesekriitikat ja puudustele vihjamist, mitte ebaõigluse vohamise ja kodumaa rahvast tühjaks jooksmise pealt vaatamist. 
Rahulolu uinutab. Rahulolematus sunnib ebasoovitavatesse protsessidesse sekkuma, panema nad oodatud suunas liikuma. 
Viletsat elujärge ei tohiks põhjendada sellega, et kusagil kaugel on vaesuses elavaid inimesi veelgi rohkem.
Varastamine pole üksnes see, kui kellegi tagant mingi vidin ära virutatakse. Varastamine on ka see, kui saad palka, kuid oma ülesandeid ei täida. 
Mulle tundub, et avalikus sektoris harrastatakse mõlemat – virutatakse träni ja saadakse palka ei millegi eest. Vabandan, kui kedagi solvasin. Esitasin seisukoha vaid mustas ja valges, kuna värvilisi seisukohti ei loeta. Need kipuvad pikaks minema.
 

1 kommentaari:

Unknown 31. oktoober 2014, kell 14:08  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP