RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. jaanuar 2014

Euroopa 2029. aastal

Euroopa näeb välja just sarnane kui jätkub Euroopa Liidu lodev immigratsioonipoliitika. Selline on siis visioon Euroopa tulevikust ja selle puhul soovin kõigile E Liidu toetajatele palju õnne!
M.I.

3 kommentaari:

Anonüümne 27. jaanuar 2014, kell 22:17  

Mida arvate sellest - http://alltheprettypeople.wordpress.com/2013/10/14/eestit-ahvardav-hadaoht-on-juba-ammu-siin/#_=_

Anonüümne 27. jaanuar 2014, kell 23:35  

Sihilik programm et Euroopa marru ajada, ässitada rassivaenu. Kas see on uue maailmakorra viimane etapp? Teha üks suur rasside vaheline sõda Euroopas ja siis totaalne kontroll kehtestada. Valgete eurooplaste vastupanu kasvab tohutuks kui asjad samamoodi edasi lähevad.
Lääne kultuurid olid vist liiga kõrgele ja ohtlikuks arenenud valitsejate jaoks ja eurooplane liiga targaks saamas et vaja nad hävitada või üheks pruuniks massiks sulatada? Siis kergem ajupuudulikke juhtida oma televisiooni ja "meelelahutusega" samal ajal neid paljaks röövides.
Kuid lõpetuseks on suur lootus olemas et nii halvasti ei lähe, sest viimasel ajal on inimesed "ärkamas".

Unknown 31. oktoober 2014, kell 12:16  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP