RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 16. jaanuar 2014

Euroopa Liidu ühisväärtustest ja Eesti riigist - aeg uueks suveräänsusdeklaratsiooniks.

Nii nagu demokraatia on õhtumaade kultuuris muutunud arusaamatuks sõnakõlksuks, mida iga mees vastavalt oma soovile käänab, nii on seda ka "euroopalikud ühisväärtused".

Demokraatiaga on nii, et see on tänaseks päevaks loksunud selliseks asjapulgaks, mida enamalt jaolt tõlgendatakse stiilis "mis mulle ei meeldi, see on ebademokraatlik". Euroopa ühiste väärtuste osas aga taanduvad asjad pigem loodava Euroopa Föderatsiooni tasandile, kus ei ole rahvuslikke ega riiklikke huve, piirkondlikke erisusi ega rahvuslikke eripärasid vaid eksisteerib üks ja uus inimene - euroopa kodanik oma uue ilmavaatega. See ilmavaade on aga veelgi kummalisem segu islamist, sotsialismist, kõikelubatavusest, mille ainsaks pühaks piiriks on igakordselt tõlgendatav (vajadusel ka ümbertõlgendatav ja muud moodi tõlgendatav) "võrdlus-vendlus-sootus-vabadus".
Ei mingeid püsivaid traditsioone, ei mingeid pühasid väärtusi ja jumal hoidku - riiklik iseseisvus, rahvuslik väärikus, need pole muud kui kõige halva juur e. separatism, natsionalism, fašism, neonatsism, inimõiguste rikkumine jms.

Kui mõni Euroopa Föderatsiooni provints püüabki omas piirkonnas luua pisikestki turvalisuse alget või mängida "iseseisvaks riigiks olemist", siis heal juhul tuleb keegi van Rompuy  ja ütleb, et see on ohtlik ja Euroopa ühisväärtusi hävitav. Halvemal juhul tõmmatakse käima Euroopa tsentraalsed karistusmasinad oma trahvide hoiatuste ja muu vidinatega, kes eelnimetatud püüded "pehmete" majandusmalakatega pudruks hekseldab ning kontrollitud meedia poolt ära naeruvääristab.

Kõikide Euroliidu institutsioonide nagu ka EIK (Euroopa Inimõiguste Kohtu) tegevus meenutab vana anekdooti ameeriklaste poolt justkui välja mõeldud habeajamise automaadist - et paned mündi sisse, seejärel pistad lõua avausse ja mõne hetke pärast on lõug ilusti puhtaks aetud. Kui nüüd küsida, et lõuad on ju erinevad, suuruselt ja kujult, siis vastus on lihtne ja geniaalne - esimesel korral küll.

Oli veel üks hetk Eesti Vabariigi ajaloos, kui riik püüdis säilitada eneseväärikust. Veel 2007. aastal räägiti Tartu rahust, kehtivast Eesti-vene piirist ja rakendati Eesti seadusi, ohjamaks kurjategijaid, kes ründasid rahvusriigi väärikust, vara puutumatust, tavainimeste turvalisust, laamendades marutõbiste loomakarjadena Tallinna tänavatel 2007. a. aprilliöödel.

Täna on kõik teistmoodi - need samad valitsejad on lasknud kõrvad lonti, taandunud oma lubadustest karmilt kurjategijaid karistada.

Kõigepealt ei karistatud kurjategijaid. Suures osas nood jäidki karistuseta. Ka need karistused, mis määrati, olid naeruväärsed. Kahju saanud isikud jäid oma kahjusid ise helpima. Riik ei suutnud kaitsta ei oma väärikust ega oma alamate vara.

Täna on endistest šovinistlikest kurjategijatest saanud kangelased Eestis elavate mittekodanike jaoks. Riik samal ajal on üha enam devalveerinud kodakondsuse väärtust. Oma otsustusvõimest on riik üha põhjalikumalt loobutud Euroopa kesksete institutsioonide kasuks ja meid veel tänagi okupeerivale venemaale tahetakse ära anda tasuta 5% Eesti riigi territooriumist, sülitades sellega Vabadussõja sangarite haudadele.

Selline on seis aastal 2014, kui Vabadussõjast on möödunud 95 aastat.

Mis aga puudutab vapraid šovinistlikke marodööre ja Notšnoi Dozoori poolt üles ärgitatud varga-karjasid ning laamendajaid, siis need on kõik enamvähem puhtalt pääsenud ja löövad teleka ees šampanjaklaase kokku, vaadates kuidas keskerakondlased Savisaare juhtimisel nn "venelaste" jõulupüha peavad, samal ajal kui "neonatsid" oma kangelast Nugiseksi matavad.

Neid kuritegevusele õhutanud karjajuhid aga teenivad riigilt valuraha, sest kujutage ette - politsei ei löönud neid pätte mitte padjaga vaid kumminuiaga.

Kokkuvõttena on paslik siin ära tuua ära Delfis kirjutatu, et riik on pronksiööl vahistatutele tasunud kaks korda enam, kui ise kahjutasu saanud

Seal märgitakse, et Eesti riik on tasunud Euroopa inimõiguste kohtuotsuse alusel seitsmele Eesti elanikule pronksiöö sündmuste ajal väärkohtlemise ja ebaseadusliku kinnipidamise eest kokku 47 000 eurot. Pronksiöö käigus süüdi mõistetud vandaalid on riigile tagasi tasunud vaid 24 438 eurot. Nimelt tegi Euroopa inimõiguste kohus tänavu märtsis otsuse seitsme Eesti elaniku kaebuse kohta, milles süüdistati Eesti riiki väärkohtlemises ja ebaseaduslikus kinnipidamises pronksiöö sündmuste ajal 2007. aastal.

2007. aasta aprillirahutuste tõttu esitas aga riik toona 66 inimesele kahjunõuded kogusummas 2 109 802 krooni ehk 134 841 eurot, kuid siiani on süüdi mõistetud vandaalid riigile tasunud sellest vaid 24 438 eurot.

Lõpetuseks tuleb tunnistada, et koos suveräänsuse järk-järgulise vähenemisega muutuvad üha vähemtähtsamaks ning mõttetumaks ka meie seadused.

Pole siis imestada, et eestlaste seas üha enam levivad meeleolud, mis kutsuvad üles kordama 25. aasta taguseid sündmusi suveräänsusdeklaratsiooni vastuvõtmisel, millega peaks kuulutame Eesti seadused ülemuslikuks EL'i seadustest.

Klassikaliselt tuttav ajaloospiraal võib teha viraaži ja tuua meie rahvale tagasi peremehetunde. Olles peremehed omal maal, vaid siis saame me oma juuri tugevaks kasvatada.

Anar Rand
 

3 kommentaari:

Anonüümne 16. jaanuar 2014, kell 12:54  

rail baltica on baltikumi totaalse ekolog. kollapsi projekt.
коллапс библейской концепции.



Система, построенная на фальшивых ценностях и ложных целях, неизбежно приводит корабль цивилизации на рифы. Доллар и биржи лихорадит уже пять лет, но большинству американцев невдомёк, что кредитно-финансовый кризис 2008-го обрушил всю систему, и с тех пор её просто поддерживают в состоянии искусственной комы. Оживить её уже нельзя; можно лишь отключить «искусственную вентиляцию лёгких» (т.е. количественное смягчение и потоки резаной бумаги).



Перейти к НМП (глобальной Матрице с «одним миллиардом в остатке»), сохранив библейскую концепцию управления можно либо через тотальную бойню, либо через инсценировку инопланетного вторжения, либо через серию всемирных кризисов/катастроф и «добровольное» демографическое регулирование (читай: геноцид). Причём на этом переходном этапе – по закону жанра – «верная периферия» Глобального Предиктора («богоизбранная» иудейская мафия) также рискует угодить «в мясорубку». Перевод Израиля из разряда неприкасаемых в категорию козла отпущения (помимо перераспределительной функции) может сыграть роль отвлекающей «смены декораций», этакого «сна внутри сна». [5]



Крысы, первыми почуяв неладное, уже бегут с корабля (учёные уезжают из Штатов, набирает обороты отказ от американского гражданства), сердитые кредиторы требуют вернуть долги. И между прочим, один из сценариев завершения нынешнего кризиса – это «Долг в обмен на землю», предполагающий учреждение «Всемирного банка экономного природопользования» (World Conservation Bank) (с отм. 5:05). Внешне это будет выглядеть как «перетряска и зачистка» нынешней политической элиты Запада на фоне узурпации всех природных ресурсов и перевода их под некий «международный контроль». Для государств, богатых ресурсами, способность дать отпор в подобных условиях будет более чем уместна.



Таким образом, катастрофы, аналогичные той, которую кукловоды устроили в Мексиканском заливе – это системные элементы программы по формированию Нового мирового порядка через глобальный экоцид. Для осуществления таких катастроф используются технологии и эффекты, которых официально «не существует». Жизнь учёных и исследователей, пытающихся поведать окружающим о таких «не существующих» технологиях не бывает счастливой и долгой. Но информация – не воробей; в наше время она имеет свойство быстро распространяться и подручным Глобального Предиктора не всегда удаётся спрятать концы в воду. [6]



Впрочем, не будем наивными: древние кланы, захватившие большую часть земных ресурсов, намерены и дальше оставаться «у руля», так что жертвовать в этой партии они будут лишь пешками-марионетками и отработавшими своё персоналиями. На недавнем саммите АТЭС во время костюмированной фотосессии представителя США Джона Керри поставили в дальний правый угол. Разумеется, американцы увидели в таком унижении управленческую импотенцию правительства Б.Х. Обамы. Внешне это и в самом деле выглядит так, будто центрального нападающего команды корпоративного империализма «сливают в унитаз», однако сама-то глобальная партия по-прежнему продолжается.


Anonüümne 17. jaanuar 2014, kell 13:09  

Kui nüüd hästi meenutada siis EL-astumise referendumil ,hääletati lisaks põhiseaduse muudatuse poolt ,mida keegi lahti ei seletanud.Minuteada loobus, selle põhiseaduse muudatusega, rahvas kõrgemast võimust riigis ja andis selle üle Brüsselile, seda nii lühidalt öeldes.Mis puutub "pronksöösse" siis oli see lavastus.Loomulikult pidi Putin vastama kuna astuti sõjaveteranide kannale aga viimased annavad valimistel hääli.Olen aastaid arvanud ,et tegemist oli lääne provokatsiooniga kus Eestil ja eestlasel ei olnud mingit tähtsust.Põhiline eesmärk oli ärritada suurriiki.Kahjude hüvitamine oli muidugi õige aga seda oleks pidanud vaatlema hoopis politsei agaruse küljest.Peale selle kuuluvad nii Linter kui Reva juudirahvusesse ja neid ei saagi süüdi mõista naiste pesupoe rüüstamise pärast.Vähemalt nii arvas üks kommneteerija.Aga täna enam läänt ei süüdistaks vaid kaldun arvama ,et tegemist oli Venemaa endi poolse provokatsiooniga ja mäng käis kõrgelt ülepea meie lapspoliitikutest.Nagu see toimus ka Gruusias.Ei ole saladus ,et sõda alustas Gruusia oma diktaatori eestvedamisel.Kujundagu seda meedia vastupidises kuidas tahes aga võitis ju Venemaa ja seda mitte ainult sõjaliselt vaid territoriaalselt ,mida neile just vaja oligi.Oletame ,et ka see oli suurriikide kõrgema poliitika mäng .Aga punkti i-le punkti pani Ukraina ja sääl toimuv.Väga selgelt näitas Venemaa välja oma hoiakut.Nagu Ukraina oleks liitunud EL-ga oleks piir kärinal taraga kinni veetud.Ja säält ei oleks enam läbi liikunud ükski rong ega auto ega ka inimene.See mida otsustas Ukraina on nende asi.Aga kui võrrelda sarnast hoiakut meie pronksööga siis paratamatult oli see Putinile üliheaks võimaluseks tõmmata raudne eesriie Eesti (kes oli juba NATO ja EL-i liige) ja Venemaa vahele.Ja tulla provokatsioonist välja puhaste käte ning solvununa.Kirjutatu on muidugi minu isiklik arvamus ja vabandan ette kui kuidagi kellegi au või vaateid riivasin.

Unknown 31. oktoober 2014, kell 13:21  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP