RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 29. jaanuar 2014

Iisrael saadab oma neegreid Rootsi


Iisraeli Siseministeerium teatas, et nad on saatnud lugematu arvu mittevalgeid immigrante Rootsi, makstes igale immigrandile 3500 dollarit. Neegrid said raha ja saadeti Rootsi lubadusega, et nad ei naase kunagi. Nii on Iisrael käitunud juba aastakümneid, kuid alles hiljuti on see juhuslikult avalikuks tulnud.

Tundub et neegri jaoks peeatakse kõige õigemaks kohaks Põhja-Euroopat. Samal ajal ehitab Iisrael üles äärmiselt rassistlikku riiki, kuhu ei lasta elama mittejuute (pikaajalise elamisloa saamiseks tuleb teha DNA test ja tõestada, et sul on juudi verd). Samuti kiusatakse seal taga mittejuute, harv pole nende tapmine. Kuid kui kusagil maailmas kasvõi naljatamisi öeldakse midagi negatiivset (isegi põhjendatult) juutide kohta, võetakse seda kohe kui antisemitismi, nõutakse vabandamist või asutakse lausa karistama. Tegelikult käitub Iisrael ise mitu korda hullemini kui need, keda ta antisemitismis ja rassismis süüdistab. Tundub et Iisraelile ja juutidele on lubatud olla trassistlik, teisi rahvusi taga kiusata ja ehitada üles äärmusrahvuslikku riiki. Samal ajal ekspordivad juudid Euroopasse multikulturismi ja teevad kõik, et Euroopa rahvused ja rahvusriigid kaoksid. Mis oleks siis sellise käitumise lõplik eesmärk?

Tulemuseks oleks see, et juudid on ainsad multikultuursusest vaba rahvus, kes ei pea arvestama teiste kultuuridega, neil on rahvuslik ja kultuuriline ühtsus, identiteet ja eesmärgid. Nii kujuneksid nad ülemrahvuseks, kes ülejäänud ära segatud rahvamasside üle kergelt võimutseda saaksid. Kuid pikemas perspektiivis teevad juudid multikultuursuse levitamisega ka iseendale karuteene. Suure osa maailma raha ressusrsside kontrollimine võib täna neile tagada mõjuvõimu, kuid tulevikus võib maailma rahaline olukord kardinaalselt muutuda ja siis on juudid silmitsi sellega, et nad on ümbritsetud ühelt poolt multikultuurse massi ja teiselt poolt islamistidega ning neile tehakse lihtsalt ots peale. Multikultuursuse toetamisega soojendab Iisrael tegelikult madu iseenda rinnal. Lõpuks see salvab ka teda ennast!

To put the above headline into perspective: Jews demand DNA tests for long-term immigrants who go to Israel seeking to be residents (to check they are Jews), whilst the European Commission in accordance with lobbying from the European Jewish Congress and the Jewish UN migration chief openly has declared its aim to "undermine the homogeniety of Europe". Jewish-inspired policy goes further, with the promotion of Orwellian punishments and brainwashing for youths who display signs of 'intolerance', in accordance with the legislation being pushed right now through the EU by Moshe Kantor, the EJP and the European Jewish Congress.

“I think there’s a resurgence of anti-Semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural, and I think we’re going be part of the throes of that transformation, which must take place. 

Europe is not going to be the monolithic societies [sic] that they once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode, and Jews will be resented because of our leading role.” 

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2014/01/iisrael-saadab-oma-neegreid-rootsi.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP