RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 8. jaanuar 2014

Kas FBI lavastab regulaarselt terroriakte?

Hiljuti on USA-s toimunud kolm äärmiselt kahtlast sündmust, mis paistavad olevat kas lavastatud või mida vähemalt varjab FBI. Kõik kolm sündmust toimusid ligikaudu kuuenädalaste vahedega. Kui oletus FBI regulaarsest terrorismipettustest vastab tõele, võib USA oodata järgmist FBI poolt kavandatud sündmust juba kas jaanuari viimasel või veebruari esimesel nädalal.

On teada, et FBI on suurim Ühendriikide kodumaise terrorismi allikas, sest muidu napiks neil õigustust oma olemasolule. Terrorismiakti lavastamiseks võtavad nad varjatult ühendust mõne ullikesega, keda on suhteliselt lihtne veenda vägivaldse teo vajalikkuses, näiteks enesetapupommirünnakus. Neile lubatakse raha ning lõhkematerjali, kuid peetakse siis vahetult enne tegu kinni. Isegi peavoolumeedia on tõestanud, et 17 kahekümnest sarnasest Ameerika terrorismiakti stsenaariumist on FBI poolt kavandatud ja läbi viidud. Üks Telegrami lugejatele kõige tuttavamaid lugusid on ilmselt vendadest Tsernajevitest ja Bostoni maratonil kärgatanud pommist.
Terrorismirünnakute toimumine teenib suure tõenäosusega erinevaid poliitilisi eesmärke ning suurendab televisioonireitinguid. Blacklisted News kirjutab, et huvitaval kombel toimuvad viimasel ajal lavastatud terrorisündmused keskmiselt kuuenädalaste vahedega. 2013. aasta viimane pool tõestas teooriat täpselt ajastatud lavastatud rünnakute kohta üsnagi hästi:

  • 1. novembril 2013 läks väidetavalt Paul Ciancia nimeline isik Los Angelese rahvusvahelise lennujaama turvakontrolli punkti kavatsusega tulistada transporditurvalisuse ameti (TSA) töötajaid. Ta tappis ühe TSA töötaja enne, kui politsei teda tulistas. Vaatamata sellele, et sündmus toimus väidetavalt lennujaama turvakontrolli punktis, mis on varustatud mitmete videokaameratega, ei ole sündmusest siiani ainsatki videot avalikustatud. Uudistekopter tabas oma kaameraga aga mõned politseiametnikud väljumas lennujaamast ratastooliga, kuhu oli asetatud ohvri sarnane nukk. Pressikonverentsil teatas politsei, et nad olid selleks sündmuseks harjutanud ning et nad viisid läbi täpselt selle sama stsenaariumiga õppusi mõned nädalad enne päris sündmuse juhtumist. Juhtumi kohta oleva info põhjal võib oletada, et ka see sündmus oli täielikult lavastatud pettus.
  • 13. detsembril 2013 peatas FBI Kansase Mid-Continent Lennujaamas keskealise mehe, Terry Lee Loeweni, kes väidetavalt seadis üles pommi. Loewen, kes töötas samas lennujaamas lennundusmehhanikuna, tundis väidetavalt poolehoidu Al Qaeda vastu. Ametliku versiooni kohaselt pidas Loewen internetivestlusi tema enda arvates sarnase mõtteviisiga inimesega, kes aga osutus hoopis FBI töötajaks. FBI hoidis Loewenit pideva järelvalve all ning varustas teda isegi võlts lõhkekehaga, et ta saaks läbi viia enesetapuplahvatuse lennujaamas. Kui Loewen nende materjalidega lennujaama läks, ta arreteeriti. Tegelikkuses puuduvad igasugused tõendid, et Loewen proovis oletatavat pommi käivitada. Kogu sündmus toimus küll lennujaamas, kuid jällegi puudub selle kohta igasugune videomaterjal. Loeweni endine naine kirjeldas meest kui muretut ja vaikset inimest, tekitades veelgi enam kahtlust ametliku versiooni õigsuses. Tegemist on üsna selge FBI juhitud ja orkestreeritud sündmusega. Isegi kohalik ajaleht Witchita Eagle kirjutas loo, milles on välja toodud selge kahtlus, et Loewen oli FBI poolt lõksu püütud ohver.

Nüüd jääb üle oodata, kas järgmine järgmine kahtlaste asjaoludega sündmus jääb üldisesse kuue nädala ajaraami.

Allikad: Blacklisted News, Live Leak, The New York Times
Foto: redicecreations.com

Toimetas Hendrik Mere

ALLIKAS 

1 kommentaari:

Unknown 31. oktoober 2014, kell 14:50  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP