RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 14. jaanuar 2014

Kuidas Uue Maailmakorra kontrollijad on imbunud New Age ja teistesse vaimsetesse “paradigmadesse”

Foto: missiology.org
Foto: missiology.org


Salaseltsidest pärit kontrollijad, mille liikmed koosnevad tavaliselt meelelahutuses, meedias, religioonides, hariduses, poliitikas, majanduses ja kohtusüsteemis kõrgetel kohtadel töötavatest inimestest. Nende kinnisideeks on võim ning kontroll ja see on ka põhjuseks, miks neile meeldib süsteemi üle kontroll haaramiseks altkäemaksude abil endale teed rajada.
Maailma kontrollida soovivaid salaseltse ja gruppe on mitmeid. Mõned teadaolevad neist on Illuminaadid, Vabamüürlased, Jesuiidid, Sionistid, “Skull and Bones”, 300 Komitee, Vatikan, Rooma Klubi, Templirüütlid ja 13 Nõukogu. Kõik need kokku moodustavad Uue Maailmakorra (New World Order – NWO *et hiljem mõni asjatundmatu rea-arvamusliider jälle ei imestaks, et misasi see veel on).
Tegelikud Uue Maailmakorra liidrid hoiavad end tahaplaanile ja seepärast ka väga vähesed inimesed Maal teavad, kes nad tegelikult on. Oluline on meeles pidada, et mitte kõik salaseltsides ei poolda Uue Maailmakorra süngeid kavatsusi.
Niipea, kui nähtavale ilmub mõni populaarsem liikumine, püüavad nad sinna sisse imbuda ja protsesse juhtima hakata, nii, kuidas neile kasulik on. Paljud populaarsed lääne popkultuurid on nende poolt loodud, nagu nt. hip-hop, rock´n´roll ja räpp. Samamoodi on ka Hollywoodi elustiil ja kaasaegne mood suuresti nende poolt mõjutatud. Näiteks lugege seda šokeerivat inglisekeelset artiklit.
Popkultuuridesse infiltreerumise eesmärgiks on süstida neisse oma hävitava toimega ideesid. Seda tehes saavad nad manipuleerida sellega, kuidas me mõtleme ja käitume, nad saavad kontrollida ja juhtida meid ilma meie endi teadmata. Nad teavad, et meie kontrollimiseks peavad nad meid üksteisest lahutama ja omavahel võitlema sundima. Ühtset riiki on raskem kontrollida, kui lõhestatud riiki.
Kui sul on raskusi uskumaks, et salaseltsid eksisteerivad, siis vaata allolevat lühivideot. Selles videos Ameerika 35.-s president J.F Kennedy hoiatas inimesi salaseltside ohtude eest. Kahjuks oli ta ka varsti pärast seda mõrvatud, tänu millele ei olnud tal ka võimalust laialdasemat teavitustööd Uue Maailmakorra plaanidest teha. Kõik presidendid pärast teda olid USAs kõigest salaorganisatsioonide esindajad.

Video link J.F.Kenndy kõnest: https://www.youtube.com/watch?v=RdUsJHeVXiE#t=10


New Age liikumise varjatud agenda

Kõik peamised religioossed paradigmad on läbi imbunud salaseltsidest, kaasaarvatud kristlus, islam, judaism, budism, hinduism ja New Age. See muidugi ei tähenda, et nendes usundites ei ole mingit tõde. Kaasaegsetes usundites on palju tõde, kuid samamoodi sisaldavad need ka müra ning valesid. Seepärast oleks ka mõistlik usundis pigem kahelda, kui seda pimesi jälgida.
New Age liikumine on Uue Maailmakorra poolt loodud üks viimaseid spirituaalseid liikumisi, et suunata meid aktsepteerima ühtset maailmausundit ja sealhulgas nende ühtset maailmakorda. Selles liikumises on ka palju tõtt ja valgustamist, kuid samapalju on seal ka palju eksitavat teavet.
Üks peamisi tehnikaid, kuidas New Age´i järgijaid petta, on panna nad mõtlema, et kõik probleemid maailmas saab lahendatud tugevalt armastusele ja valgusele keskendudes. Kui see kõik nii lihtne oleks, siis oleksime end sellest draamast siin Maal juba ammu vabastanud. Kui me elaksime täiuslikus maailmas, siis armastusele ja valgusele mõtlemine aitaks.
Siiski elame tugevalt polariseerunud pingelises ja madalasageduslikus reaalsuses. Need tegurid teevad meile mõtete tõelise väe ärakasutamise raskeks ning seepärast on ka keeruline energiat materiaalseks manifesteerida. Olgugi, et kui me ühendame oma mõtted, siis mõtte manifesteerumise protsess tugevneb hüppeliselt, aga ainult sellest ei piisa Uue Maailmakorra plaanide peatamiseks.
Et eelmainitud tehnikat veel rohkem tugevdada, peame levitama efektiivsete teadvust avardavate teadmiste mõjuvõimu. Maal asetleidva draama võitmiseks on vajalik tugeva teadlikkuse olemasolu, sest meie teadlikkus võib olla meie lunastus. Uue Maailmakorra juhid on suurepärased “mustkunstnikud”, sest nad on pettuse meistrid. Meie petmiseks meeldib neile kasutada näitlejaid, kaameratrikke ja meediat.
Kui mustkunstnik teeb oma trikki, siis ta paneb meid uskuma, et ta tegeleb maagiaga. Ja kui nad peaksid meile näitama, kuidas nad oma trikke teevad, siis tänu sellele, et me teame nende saladusi, ei saaks nad meid enam lollitada. Teisisnõnu, me oleme saanud teadlikuks sellest, kuidas nende trikid on sooritatud. Just sellepärast ongi meie lunastuseks meie teadlikkus.
Põhjus, miks Kontrollijad soovivad, et inimesed keskenduksid ainult armastusele ja valgusele, on see, et sellega takistavad nad meil saamaks teadlikuks nende tehnikatest, millega nad on meie tervist hävitanud ja mõistust kontrollinud.

Kuidas orgaaniline vaimne teadus sai moonutatud

Üks viis, kuidas Kontrollijad on meid takistanud tõelise valgustatuse saavutamist, on orgaanilist vaimset teadust segades nende endi anorgaanilise Surma Teaduse õpetustega. Iidsetel aegadel imbusid teatud salaorganisatsioonid iidsete tsivilisatsioonide usklikesse ja hariduslikesse süsteemidesse ja panid neid ilma nende endi teadmata aktsepteerima Surma Teadust.
Selle tulemusena sai Surma Teadus ammu enne kristluse, islami, judaismi, budismi ja hinduismi sündi osaks inimeste kultuuri normist. Seega sai usundite loomisel Surma Teaduse idee osaks nendest usunditest.
Juhul, kui sa ei tea mis asi on Surma Teadus, siis see on vaimne teadus, mis toetab piiratud süsteeme. Surma Teadus ei ole kurjast ja see sisaldab omamoodi tõde. See laseb meil kogeda asju, mida me ei saa kogeda puhta vaimse teaduse väljale ehitatud reaalsusväljas.
“Suur osa meie tänapäeva teadusest põhineb Surma Teadusel, sellepärast toetab see musti auke, ussiauke (*ajas ja ruumis liikumine) ja piiratud süsteeme. Surma Teadus ei ole kurjast ja see sisaldab omamoodi tõde. Kuid see kontseptsioon viib paratamatult lõpuks rassi ja selle planeetide, päikesesüsteemi ja galaktika väljasuremiseni. Seepärast kutsutaksegi seda Surma Teaduseks.”
Et rohkem piiratud elu ja lõpmatu elu vaimsest teadusest teada saada, siis loe seda artiklit.
Tänapäeva salaseltsid on tegelikult iidsete salaseltside uuem põlvkond. Nende nimed võivad ju läbi aegade olla muutunud, kuid nad kannavad endas ikka sama tumedat agendat, milleks on inimkonna orjastamine ühtse maailmakorra valitsuse alla. Maailma kontrolliva süsteemi loomiseks on neil vaja hävitada olemasolevad ususüsteemid, pannes meid uskuma, et Jeesust ja paljusid teisi mineviku vaimseid õpetajaid ei ole kunagi eksisteerinudki. Seepärast ei ole neil midagi dokumentaalfimide, nagu Zeitgeist, vastu, mille järgi on Jeesus väljamõeldis.

Miks Kontrollijad religiooni moonutasid?

Hetkest, mil hakkad vaikselt pusle tükke kokku panema, peaksid sa nägema, et salaseltsid on juba aastatuhandeid oma ideoloogiaid peamistesse religiooni harudesse süstinud. Uue Maailmakorra salaseltsid on pettuste meistrid. Tuhandeid aastaid on nad on oma ideid religiooni süstinud, valmistamaks ette viimast lahingut, mida paljud inimesed nimetavad “Aegade Lõpuks”. Kui oled seda teemat piisavalt uurinud, siis peaksid olema aru saanud, et “Aegade Lõpu” ennustus oli osaliselt nende seltside poolt kavandatud. Tõestuse leiad sellest artiklist siin. Paljusid oma ideoloogiaid on nad kaasaegsesse religiooni ja vaimsetesse liikumistesse süstinud selleks, et inimeste vahel konflikte tekitada, et nad saaksid meid kontrollida ja juhtida.
Lisaks on nad religiooni, majanduse ja elustandardi rikkumiseks tekitanud rahanduslikke probleeme. Nende sooviks on hävitada meie elud ja panna meid vihkama võime hetkeni, kus üle maailma tekiksid vägivaldsed ülestõusud ning tänu millele nad saaksid välja kuulutada sõjaseisukorra ning inimeste vabadust loovutades välja pakkuda ka lahenduse. Praegused majanduskriisid ja rassisõjad ongi Kontrollijate poolt selle eesmärgiga kavandatud.
Üks asi, mida ma olen tähele pannud inimeste juures, kes paljastavad New Age-i ja Uue Maailmakorra vahelisi seoseid, on see, et nad kipuvad väga palju Piiblit tsiteerima. Inimesed peaksid taipama, et paljud õpetused, mida Piiblist leida võib, on juba enne selle loomist moonutatud. See ei tähenda, et Piiblis tõde pole. See tähendab, et Piibel ei ole nii puhas, kui nad on lasknud seda uskuda.
Enne järgmise video vaatamist pea meeles, et ma ei ole kõige seal esitatuga nõus. Videos väidetakse, et vabamüürlaste sekka kuuluvad inimesed on lutsiferiaanlased. Mina olen aru saanud (*originaalartikli autor), et algupäraselt on vabamüürlusel olnud head kavatsused. Sinna sisse aga imbusid Illuminaadid ja see salaorganisatsioon muutis vabamüürluse ühiskonda kontrollivaks ühinguks, mis tugineb Lutsiferi õpetustele. USA esimene president George Washington oli vabamüürlane, nagu ka paljud pärast teda.

Illuminaadid ja nende imbumine kristlusesse


Kuna Kontrollijad on pettuste meistrid ja sa tahad ennast ja oma perekonda nende kontrollvõtete eest kaitsta, siis pead endale teadvustama nende vaimu manipuleerimise ja keha kahjustamise meetodeid.
Niipalju kui võimalik, kahtle alati uudistes ja informatsioonis, sest avalikkuse ees on väga palju valeinformatsiooni. Õpi oma mõtteid vaatlema ja kasuta oma intuitsiooni info märkamiseks. Hari ennast, kuidas saada sõltumatuks ja mitte lubada Kontrollijatel sul loovutada oma vabadust nende lunastusversiooni vastu. Kui saad, siis toeta neid, kes paljastavad Uut Maailmakorda ja võtavad midagi inimkonna ühendamise nimel ette. Niikaua, kui meie, maailma inimesed oleme ühinenud, ei saa Kontrollijad meist jagu.
Allikas

Allikas: http://www.hingepeegel.ee/noppeid/kuidas-uue-maailmakorra-kontrollijad-on-imbunud-new-age-ja-teistesse-vaimsetesse-paradigmadesse/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP