RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 21. jaanuar 2014

Kunnas: Eesti ei peaks Kesk-Aafrika Vabariiki minema

Leo Kunnas.


Leo Kunnas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees
 
Reservkolonelleitnant Leo Kunnas ütles, et kuna Kesk-Aafrika Vabariigi missiooni puhul ei ole tegemist NATO missiooniga, ei peaks Eesti sellest osa võtma.

«Me peaks keskenduma selgelt NATO operatsioonidele, kuna meil on ressursse vähe, mida on vaja esmase iseseisva kaitsevõime ülesehitamiseks,» rääkis Kunnas ERRi uudisteportaalile.
Teine põhjus mitte Kesk-Aafrika Vabariiki mitte minemiseks on Kunnase sõnul see, et selle operatsiooni juhil Prantsusmaal on üsna tihedad sõjalised suhted Venemaaga.
«Ta teeb Venemaaga tihedat koostööd just relvastuse varustuse osas ja teatud osa sellest võidakse ka potentsiaalse sõja puhul kasutada ka meie vastu ehk ma pean siin silmas helikopterikandjate Mistral projekti. Siin ongi küsimus, et kas me siis Prantsusmaad tänama nii selle koostöö eest,» küsis ta.
Toimetaja:
Oliver Kund


Allikas: http://www.postimees.ee/2667340/kunnas-eesti-ei-peaks-kesk-aafrika-vabariiki-minema
________________
Valitsus arvab, et me peame saatma sinna sõdurid prantslaste esimesel kutsel, ilmselt tänuvõlga arvestedes. Tegid ju prantslased hea kauba Venemaaga, müües neile dessantlaevad Mistral ja soomukid, ning kindlustasid seega igati "Eesti julgeolekut".
M.I.

4 kommentaari:

Anonüümne 21. jaanuar 2014, kell 12:48  

Kunnase loogilises jutus
on ka viga. Mistral alused EI tule Balti merre kus nad on abitud ja kiiresti hävitatavad.
Mistralid lähevad Aasiasse. Kõik.
Mis sa hirmutad?

Anonüümne 21. jaanuar 2014, kell 15:36  

sorry 20-01-14 21:27
kodumaine katastroof a'la 'jobud' ja maata rahvas http://www.youtube.com/watch?v=lqUJjf8zFhQ
http://www.youtube.com/watch?v=zgfYSF9yB0I
kildagaasi protestid ukrainas.
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2069516719&feature=iv&src_vid=0uBAsSrLJmc&v=toPpnZWPufg alates 26.45 min ! nb!!!
ökoloogiline katastroof !
http://www.youtube.com/watch?v=od5IcVHWhjg

Matti Ilves 21. jaanuar 2014, kell 15:48  

Aga Kunnas ei ole midagi sellist ütelnud!
Vaadake tähelepanelikult, see oli minu kommentaar.

Unknown 31. oktoober 2014, kell 13:00  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP