RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 18. jaanuar 2014

MATTI ILVES: AUSTRAALIA VÕIMUD TEGID ETTEPANEKU MOSLEMITEL RIIGIST LAHKUDA

Kevin Michael Rudd, Austraalia peaminister

Üle hulga aja tuli üks meeldiv uudis, seekord Austraaliast. Nimelt avaldati seal määrus, mis oli vastu võetud juba 20. septembril 2013. See ütleb, et kõik moslemid kes elavad Austraalias ja tahavad jätkuvalt täita šariaadi seadusi peavad riigist lahkuma.

Kevin Rudd: "Kohanema peavad immigrandid mitte aga kohalikud ja kui see ei ole vastuvõetav, siis tulebki ära sõita. Ma olen väsinud sellest, et terve natsioon on pidevas ärevuses seepärast, kas järsku ei solvata mõnda isikut või tema kultuuri.
Meie kultuur on kujunenud välja 200 aasta jooksul miljonite ... meeste ja naiste koostöös, kellest rõhuv enamus räägib inglise keelt. Kui tahate saada osaks meie ühiskonnast, siis õppige ära meie keel.
Enamus austraallasi usub jumalat, see pole mitte kristliku parema tiiva jutt vaid fakt. Miljonid kristlastest mehed-naised lõid selle natsiooni kristlikke printsiipe arvestades.
Seepärast on täiesti kohane demonstreerida seda ka meie koolides. Kui meie Jumal solvab teid, siis ma soovitan teil leida elamiseks teine maa - maailma teises piirkonnas, sest kristlus on osa meie kultuurist.
Meie võtame teie usku ilma liigsete küsimusteta. Kõik mida me tahame, on see, et võtke ka meid samuti ja elage meiega rahus ning harmoonias.
See on meie maa, meie kultuur, meie elustiil ja me oleme valmis andma selle teile, et koos rõõmustada. ... Kui te olete õnnetud siin, sõitke ära! Me ei sundinud teid siia tulema, te peate võtma enda valitud maad nagu see on."

Tõesti, harva on kuuldud ühe riigijuhi poolt niivõrd selget sõnumit immigrantidele. Eesti reeturitest juhid E Liidu tingimustes ei julge kunagi millgi sarnasega välja tulla, siin valitseb ju suur tolerantsus, kas või eestlaste hävingu hinnaga. Samuti ükski E Liidu osariigi poliitik, juhist rääkimata ei saa midagi sellist ütelda, ilma, et ta tembeldataks kas rassistiks või siis natsiks ja ometi peaks Euroopas olema tegemist enamuses rahvusriikidega.

Kasutatud allikas: http://m.fishki.net/1235981-vlasti-avstralii-predlozhili-musulmanam-pokinut-stranu.html
_______________
Kevin Rudd on nüüd endine peaminister.
M.I.

16 kommentaari:

Sandra 18. jaanuar 2014, kell 13:09  

Hmm... Kirjutan otse Austraaliast, elan siin juba aastaid. Esiteks pole Kevin Rudd enam ammu peaminister ja ma tahaks näha mingit ingliskeelset allikat - Kevin Rudd on siinne sots demokraat ja on väga valjuhäälne geide ja vähemuste toetaja. Üldse ma ei saa aru, millest see suur draama rahvusluse kadumise ümber on või mina lihtsalt ei ole sattunud siin oldud aja jooksul ühegi hullumeelse 'terroristiga' kokku...pigem on siin suurem probleem täitsa pärismaalaste, aborigeenidega.

Unknown 18. jaanuar 2014, kell 13:50  

Meedia teeb, mis tahab.Kui kuskilt ise algallikat ei leia,tundub sõnum kahtlane,et mitte öelda provotseeritud.Rahvusluse kadumine pole Sulle oluline,sest oled ajupestud multikult!Valge rass peab püsima jääma!Rahvuslus tõstab igalpool"pead",sellest ka n.ö. mõni libauudis,kontrollimaks inimeste meelsust!"Suur Vend" jälgib SInd kõikjal!Edu Võitluseks!

Kairi 18. jaanuar 2014, kell 14:06  

Härra Ilves, meil Austraalias on peaministriks teise nimega sell-Tony Abbott. Ma sattusin teie blogile tänu Kuku raadiot kuulates, kus räägiti teie blogist seoses inimeste kiibistamisega.Soovitan kuulata. Antud hetkel on vene meedia (millele te olete viidanud) asja siiski pööranud tagurpidi- totrused on võetud siiski portaalist nimega Urban Legends, erinevate aastate legendid samast loost leiate siit viitest http://urbanlegends.about.com/od/government/a/Australian-Prime-Minister-Muslim-Immigrants.htm

Anonüümne 18. jaanuar 2014, kell 14:58  

MI teab ju,
et Austraalia on kolonoaalvallutusega riik kus nn emamaa 15 000km kaugusel. Tegemist on justkui türklastega Euroopa mandril. Seega mitte sugugi nn valge manner.
Samas on seal tõrjuv suhtumine aasia rahvustesse ja oma tähtsustamine.
Sama nagu Falklandil. Ma pooldan Euroopa mandril MI seisukohti aga mitte koloonias.

Kairi 18. jaanuar 2014, kell 16:03  

Lp anonyymne- mis konteksti te silmas peate lause all "tõrjuv suhtumine aasia rahvustesse"?. Riiklikul tasandil puudub igasugune tõrjuv suhtumine, Hiina on suurim ekspordipartner (talle järgneb Jaapan ja siis Lõuna-Korea). Hiina on ka suurim impordipartner (Jaapan on kolmandal kohal, Tai neljandal, Singapur viiendal). Hiina ja Austraalia on sõlminud rohkem kui 40 miljardit väärt energialepingu(kohustab Austraaliat andma Hiinale vedelgaasi). Lingilt http://en.wikipedia.org/wiki/Australia%E2%80%93China_relations on näha valitsuste kaupa suhted. Siin nagu pole küll mingit tõrjumist olemas. Kui te mõtlete inimeste omavahelisi suhteid, siis peamiseks põhjuseks on keelebarjäär- asiaate on Austraalias tõesti palju, õigemini väga palju ja nende selgeks õpitud inglise keel on arusaadav neile endile. Austraallased peavad asiaate väga töökateks, rahvuse pinnal konflikte ei ole. Probleem on täpselt nii nagu esimene kommenteerija Sandra kirjutas- kohalike aborigeenidega, mitte asiaatidega. Ei ole siin ei terroriste ega keset tänavat maha langevat kummardavat moslemit, nad ajavad oma usulisi asju teistele märkamatult. Kui see on nüüd oluline info, siis mootorratta jõukudega on ka probleeme, aga seal ei puutu rahvused otseselt asjasse:)

Anonüümne 18. jaanuar 2014, kell 16:57  

Под шум Майдана продали Китаю западное побережье Крыма.
http://politikan.com.ua/8/0/0/76260.htm . Paistab, et Ukrainat ja Baltikumi valitseb sama kommando. Narva mnt saatkond ruulib.

Anonüümne 18. jaanuar 2014, kell 17:51  

http://zakonvremeni.ru/publications/27-genocide/14060-metastazy-meksikanskogo-zaliva-chast-14-9.html
globaalne ökotsiid ja genotsiid

Anonüümne 18. jaanuar 2014, kell 19:39  

Kairil õige jutt
Hiina tohutu kiiresti suurenevast mõjust mis on teada. Hiinlased ja Hiina kapital on hiinakeelne ja neil jääbki oma keel nagu Chinatownides või Singapuris.
Hiina on 2020. maailma suurim ja suurim Aasia sõjaline võim. Milleks inglise keel? Hiina keelel sama õigus. Kakskeelsus tuleb kindlasti.

Unknown 19. jaanuar 2014, kell 13:30  

Hiina valitseb maailma rahasid juba ammu.Näide :Kood SWIFT,kuulub hiinlastele,milleta ei tehta ühtki suuremat riikidevahelist rahaülekannet.Allikas:Tallinna TV saatejuht Andres Raid.Otsi arhiivist!

Kairi 19. jaanuar 2014, kell 14:01  

Mul on tunne et siia blogisse oleks vaja www.skeptik.ee suuremat vaatlejate rühma, et kummutada kõiki neid legende.Ma tõesti ei tea, kus Andres Raid selle info on võtnud, ma kuulun ise nooremasse generatsiooni ja võib-olla mingis vanuses hakkab inimene kõiges nägema vandenõuteooriaid. SWIFT on ülemaailmne pankade vaheline finantstelekommunikatsioonühing, mille peakontor asub Belgias, mitte Hiinas ja Hiinale ta ei kuulu. Loodi 1973 Brüsselis ja esimesed Aasia riigid liitusid sellega aastal 1980 ja need polnud mitte Hiina vaid Hong Kong ja Singapur. Tõene allikas ja kogu ajalugu linglil: http://www.swift.com/about_swift/company_information/swift_history Kuulge no nii ei saa et iga jama levitatakse ilma faktideta, see teine totrus inimeste kiibistamisest teisel lingil on tulnud ju jälle valest tõlkest, seadus hr3590 räägib tõesti kordvalt CHIP'ist. Aga seal ei tähenda see mitte kiipi, vaid Children Health Insurance Programi. Inimesed ju loevad ja usuvad, ärge külvake paanikat või pange siis pealkirjaks "Erinevad Legendid ja Muistendid".Selle kiibi jutu pärast helistasid mitmed paanikas emad sünnitushaiglatesse ja paanitsesid, kas nende lastele pannakse kiip- no mõelge ka natukene, rase naine niigi on stressis. Nüüd siis SWIFT ja Hiina...

Anonüümne 19. jaanuar 2014, kell 15:09  

Väga kena Kairi
asjalikku kriitikat lugeda. Kuid peaküsimusest lähtudes on Hiina ülivõimas tõusmine ka Austraalia maavarade osanikuks kui kapitali ekspansioonist sinna on senist staatust muutev. Kahjuks/rõõmuks on Lääs juba täna G-7 mõistes uute vastu allajäänud ja 3 võimsamat on täna han Hiina pangad. Samuti uusimad finantsanalüüsid näitavad dekaadi lõpuni hiinlaste SKT 8% tõusu aastas. Rääkimata sellest , et lisaks hani suuremale töökusele on hani IQ samuti kõrgem. . Sellele vihjas juba 1974.a H. Kissinger. Hiinlaste, kui nende kapitali sissevool tõstab Austraalia majandust ja muudab ka demograafilis-keelelist olukorda kardinaalselt.
Austraalia ei pea olema ingliskeelne valgete valitsetav koloonia Aasia külje all.

Kairi 19. jaanuar 2014, kell 15:55  

Austraalia majanduskasv oli 2012. aastal viie aasta kiireim, kuna kaevandamisse investeerimine (aga seda ei teinud hiinlased)ja eksport kaalusid üle kehvema tootmise ja ehituse (2013 pole veel kokku võetud, nii et midagi analüüsida saaks)Protsentuaalselt on numbrites Hiinasse eksport suurem kui import,nii et ehk nii mustades värvides see veel pole.Ilmselt juba vilja osas (oletuslikult, mitte kinnitatud fakt!)- Austraalia annab ju aastas mitu saaki ja see enamuses läheb Hiinasse.

Mis puudutab seda hiinlaste SKT-d, siis siinses pressis kahtlustatakse pidevalt Hiinat valeandmete esitamises, mida teine osapool loomulikult eitab. Kus tõde on ja kes valetab, selle kohta minul küll ametlikku kinnitust pole anda, aga eks see on medal millel on 2 külge. Arvestada tuleb ka Austraalia, USA ja Jaapani ülihäid suhteid (kui see väike vaalade üle kaklemine japsidega välja jätta) ja igal juhul kui see Hiina oma õhu-tõrje tsooni fantaasiaga tuli Ida-Mere kohal, siis kutsuti hiinlased kohe Austraalias vaibale ja anti päris selgelt märku.Ilmselt on see koht, millise nurga alt keegi vaatab, aga ma usun et selle Hiina laienemisel on rohkem silmi jälgimas, kui me arvata oskame. Hiina käes on USA võlakirju enam kui 1,3 triljoni dollari väärtuses, veits mõeldamatu stsenaarium, et Hiina hakkaks järsku USA võlga maha müüma, sest kõik nõrkused USA võlaturul ja sellest tulenevalt ka globaalsel turul, pöörduks kohe Hiina enda vastu ja kahjustaks nende majandust, sest USA on Hiina jaoks suurim eksporditurg. See Hiina asi on nagu veidi hoomamatu, sest minu teada ostis ta kokku ka EL raskustes riikide võlakirju ja siinne press väidab et Hiina majandus näitab jahtumise märke. Samas kinnitatud fakte mul selle kohta pole, kõik on lihtsalt mõne analüütiku arvamus

Anonüümne 19. jaanuar 2014, kell 17:22  

Kairi hea jutu järjeks
niipalju, et Hiina statistikat loeb Lääs täpseks ja seda kinnitab nii Standard & Poors, G&S kui IMF. Hiina SKT on üle 2X Jaapanist suurem, peagi 4-5X suurem ( Ex premier Fukuda prognoos Boaos) Õhukaitse tsoonist niipalju, et US hoiatas Abet, et Jaapani provotseeritud konflikti korral US Jaapanile appi ei tule(!). Austraalia väljakutse Hiina saadikule oli lakei žest.
Austraaliat ei saa vaadata kui igavest valgete kolooniat vaid kui multinatsionaalset valgete poolt hõivatud mannert kus valged tulevikus vähemuse ja mitmekeelne. Igatahes mitte moslemimaa.

Kairi 20. jaanuar 2014, kell 01:08  

Hiina kohta kõige värskem uudis on see (2 tundi vana), kui tõene see on, ma öelda ei oska: http://www.reuters.com/article/2014/01/19/us-china-economy-gdp-idUSBREA0I0HH20140119 Mis seda Austraalia immigratsiooni puudutab, siis see on küll sama hoomamatu kui Hiina. See link peaks näitama mis riigid on teretulnud ja mis mitte, selle skeemi alusel et 1 on väga hea ja 4 väga jube, tõsi see on õppeviisade kohta, aga üldpildi eelistuste kohta riiklikul tasandil annab : http://www.immi.gov.au/allforms/pdf/assessment-levels.pdf ja kui sa vaatad tegelikust siit lingilt http://www.abs.gov.au/ausstats/abs@.nsf/Lookup/2071.0main+features902012-2013 siis midagi nagu ei klapi. Lisaks paadipõgenikke pole ju võimalik kokku lugeda, need randuvad ja jooksevad laiali. Ma vaatleks seda usu põhjal (pole ju kasu vaadata et Inglismaalt saabub siia kõige rohkem, 20,8%, kui ma ei näe mis värvi see sell on, kes sealt tuleb) ja kui kristlasi on 61,1%,mitte-kristlasi 7,2% ja uskmatuid 22.3%, siis vast veel pabistamiseks põhjust pole. Kui 80,7% räägib koduseks keeles English only ja 1,7% Mandarini (hiinlased) ja kummalisel kombel on Itaalia kolmandal kohal (1,5%), siis neil valgetel veel hingamisruumi on :)Ma seda ei taha väga uskuda et kaks hiinlast oma vahel kodus inglise keelt räägivad (see oleks eriti veider vaatepilt, arvestades nende aksenti), pigem siis nad on segunenud stiilis auss+ hiinlane- aga kuidas nende järglasi siis võtta, kas valge või kollasena? Igal juhul saavad nad ju inglise keelse kristliku hariduse ja kasvavad tiba teises keskkonnas kui Hiina. Ilma immigratsioonita paraku Austraalia hakkama ei saa, täpselt sama probleem mis mujal et rahvastik vananeb + siin on veel regionaalsed probleemid. Siin sündinud inimene ei taha eriti minna näiteks Darwinisse elama võimatu kliima pärast, aga riik peab ju arenema proportsionaalselt, sa ei saa lasta ühel osariigil ära vaesuda.

Anonüümne 23. jaanuar 2014, kell 15:46  

Tere

Kas keegi oskaks anda infot NSBlogi kohta. Kuidas oleks võimalik seal olevaid artikleid lugeda.

Unknown 31. oktoober 2014, kell 14:10  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP