RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 21. jaanuar 2014

MATTI ILVES: EUROOPA LIIDU AMETNIKUD UNISTAVAD DEMOKRAATIA LÕPUST

Euroopa Liidu ametnikud ja eelkõige Euroopa Komisjon on veendunud, et EL vajab Euroopa Ühendriike. Siis saaks komisjonist ka ametlikult valitsus ja parlament muudetaks kahekojaliseks, ning rahvusriigid visataks sisuliselt üle parda.

See ongi ametnike visioon, mida proovitakse muuta reaalsuseks, sest nad kardavad rahvaid ja nende õiglustunnet. Võiluse esirinnas on tugevad föderatsiooni toetajad Francois Hollande ja Wolfgang Schäuble, ning Eoroopa Parlament ja Euroopa Komisjon on nendega üksmeelel.
Föderatsiooni toetajad arvavad naiivselt, et tsentraliseerimine lahendab kõik majandus- ja rahanduskriisist tingitud probleemid, tegelikult läheb kõik aga vastupidi.
Parlament ehitatakse üles nii, et rahvusriikide ja ühiskassast suhteliselt rohkem raha saavate riikide hääl ei pääseks enam kuuldavale. Samuti soovitakse valida Euroopa president USA mudeli järgi, sest selline mudel pidi edendama demokraatiat, mis on juba iseenesest absurdne mõte.

Sellised suured muutused vajavad aga E Liidu osariikide täielikku üksmeelt (mis lihtsalt ei ole võimalik), sest vaja on muuta liidu aluslepingut ja paljudes osariikides põhiseaduse kohaselt osutub vajalikuks korraldada rahvahääletus, muidugi mitte Eestis. Tõenäoliselt seepärast soovitakse kehtastada Euroopa Liidus pidev eriolukorra seisund - nii nagu oli meil K. Pätsi diktatuuri ajal, mis lubaks mööda minna rahvusriikide ning rahvaste tegelikust tahtest.

Lõpetuseks toon Iisraeli kirjaniku Amos Oz´i tuntud ütluse: "Ainus viis unistuste kestmiseks on mitte proovida neid tegelikult ellu viia, sest siis unistused hävivad."

Kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/01/12/vereinigte-staaten-von-europa-funktionaere-traeumen-vom-ende-der-demokratie/

2 kommentaari:

Anonüümne 27. jaanuar 2014, kell 11:09  

http://dioclese.blogspot.com/2014/01/eu-cunt-of-week.html

This is Viviane Reding, the unelected vice-president of the European Commission. She knows what's best for us. We need a United States of Europe where there is a Commission as government and two chambers: The European Parliament and a ‘Senate’ of member states.

Effectively this would mean that government of the UK would be reduced to a minor representation in the lower house of Europe. Well I, for one, say 'Va te faire foutre, Madame. T’es con…' because I didn't elect you and I don't give flying what you think.



Unknown 31. oktoober 2014, kell 12:59  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP