RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 12. jaanuar 2014

MATTI ILVES: EUROOPA LIIDUS MUUTUB MIKROKIIP VASTSÜNDINUTELE KOHUSTUSLIKUKS


Kirjutasin möödunud aasta alguses, et USA-s muutub  mikrokiipide implanteerimine kohustuslikuks juba alates 23. märtsist 2013 (sellest saate lugeda SIIN) ja samas avaldasin arvamust, et ei lähe enam palju aega kui seda tehakse ka E Liidus.
Nüüd ongi see tõeks saanud.

Nimelt kohustab Euroopa Liit, et igale vastsündinule paigaldataks mikrokiip juba alates maist 2014! Nõutakse ka kiibi paigaldamist koos vaktsineerimisega. Vastsündinute kiibistamist püütakse rahvale teha meelepäraseks sellega, et hoida ära lasterööve.
Esialgu tuleb kiibi aku vahetada iga kahe aasta järel, siis on see kiip võimalik ühendada otse satelliidiga ja inimeste jälgimine ja nende tähtsate andmete kättesaadavus muutub vastavatel organitel igal pool võimalikuks.

Samuti on täiskasvanutel võimalik ka siis implateerida kiip vabatahtlikult ja täiesti tasuta.
Ilmselt tehakse mikrokiipide paigaldamine kohustuslikuks kõigile ELi elanikele, kuid see ei juhtu enne 2017. aastat. Mikrokiipide paigaldamisest on eriti huvitatud tippglobalistid ja Uue Maailmakorra (NWO) kehtestajad (meie globalistid ja riigireeturid on vaid nendega kaasajooksikud), kelle pikaajalisem eesmärk on maailmas uuelaadse orjandusliku korra kehtestamine.

Kasutatud allikas: http://deutschelobby.com/2014/01/07/eu-pflanzt-ab-mai-2014-allen-neugeborenen-mikrochip-ein-laut-italienischer-und-franzosischer-quelle/

Vaadake ka videot, kus N.Rockefeller avaldab Maailmavalitsuse lõpliku sihi:

145 kommentaari:

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 14:26  

The New World Order ongi pihta hakanud! Ärgake ülesse rahvas kui on liiga hilja!
Teie lastel tulevikus pole ei mingit vabadust, ei mingit privaatsust on ainult KONTROLL inimeste üle!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 14:34  

Täiesti segased!! Ma küll oma lapsele mingit mikrokiipi ei laseks paigaldada ja veel vähem endale !

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 14:42  

oot mismõttes nagu? mingi riik ei tule ei mind ega mu lapsi kiibistama. ega ma riigi omand pole. panevad mu vangi, kui ei lase või? marsil elame või

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 14:44  

Kui vaadata ära film nimega ulmefil, siis mõistab iga loll miks tegelikult see kiibistamine on. Filmi saab tasuta vaadata/allalaadida www.ulmefilm.ee koosnem 13 osast ja eesti keelne. Head vaatamist. Minu poolt ei vaktsiinile ja kiibile.

Rainet 12. jaanuar 2014, kell 14:44  

Kas tõesti on muutumas inimesed loomade staatusse?? Kas tõesti on inimkond valmis langema nii madalale? Millejaoks te teete nii ? Teil ei ole mingit õigust toppida inimestesse elektroonilisi seadmeid, MÕELGE PEAGA !!! Puhas debiilsus

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 14:52  

Milleks meil vaja selliseid asju? Kui nii edasi jätkame siis varsti oleme me kõik orjad!!!!!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 14:54  

Täielik idiootsus... kus on inimeste mõistus??? Kas seda üldse veel on?

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 14:55  

ooot shiuke nali jääb küll ära , mina kyll ei lase siin kellegil enda lapsele mingit kiipi panna unustage ära!!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 14:58  

Unustagu ära, kuradi segased, mina küll endale mingit paska sisse ei lase toppida!!!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:04  

Oibläääd, kui mingi doktor tuleks sünnitusruumi jutuga et nüüd on aeg kiip panna saaks ta esimese kättejuhtuva asjaga vastu kolu
KÄIGE PERSE OMA KIIBIGA

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:12  

Ma arvan, et eestis leidub vaid mõni üksik inimene, kes sellise idiootsusega nõus oleks. Mina saadaks selle arsti esimesel võimalusel kuu peale, mitte mingisugust mikrokiipi ei mulle, mu lapsele ega ka lähedastele.. Kurat neil kõigil on piisav ülevaade meie elule ja nad nõuavad veel? Esiteks ei saa ma siiani aru, kuidas nad kavatsevad selle abil meid jälgida.. GPSi kaudu? - Võimatu! Need kõrged sagedused lihtsalt tapaks meid. See on idiootsus inimesed, täielik idiootsus. Kui ma leiaks inimese, kes tõesti vabatahtlikult laseks end kiibistada ja veel enam laseks oma last kiibistada siis ma lööks sellele inimesele kõvasti ja kiiresti millegagi vastu pead, et ta kurat ülesse ärkaks.. See ei ole enam elu, ma isegi ei tea misasi see on..

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:13  

Täeisti jama jutt on see, ma ise olen seotud selliste asjadega ja pole nii valitsuselt, kui ka kelleltki teiselt selle kohta idegi mitte ideed kuulnud… palun, kui teil on tähelepanuvajadused, siis rahuldage neid natukene teisiti! :)

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:14  

Kõik läheb täide mis on kirjutatud Piiblis.
Metsalise märk ehk kiip, milleta ei saa osta-müüa-vahetada.
Need kes selle vastu võtavad, neil pole pääsemist, neid lüüakse haigustega ja need on oma hinge müünud selle eest, et elada see üürike hädine elu siin maamunal ilusti lõpuni.
Sama hea on endasse sisse toppida mobiiltelefon oma raadiolainetega ja siis uskuda, et midagi ei juhtu eks...

Ja siin pole midagi kommenteerida, et mina ei pane.
Tore, aga kui sulle õeldakse, et ilma kiibita ei saa sa enam süüa osta, elada oma soojas hubases korteris või nautida muid elementaarseid mugavusi, siis enamik võtavad selle vastu ja loobuvad võitlemast.
Inimesed ÄRGAKE ja vaadake mis ümberringi toimub, eliit saab oma tahtmise ja nii see läheb. Kõik häma on juba peale pressitud ja asi läheb aina ajuvabamaks.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:15  

Cmon. Kui inimesed sellega nõus ei ole siis ei saa seda ka ju kehtestada? Ses suhtes kui mul kunagi lapsed on ja keegi tahaks neile mingit kuradi kiipi panna siis ma lööks neid kõvasti jalaga ja pärast veel tooliga...

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:22  

Varsti ei saa WC-s ka käija enam nii et ei jälgita xD Lollus/Idiootsus. Eri mõttega asi?!. Dfq ausalt

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:22  

Ei tea, kus kuradi kohast praegu USA-s lapsi kiibistatakse?
Andke mulle ka see link mis seda kinnitab.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:25  

Ilmselgelt pole Te kursis asjadega.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:29  

Üks kirjutab ja õlejäänud kari usub. :-)

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:29  

Sellised haiged kes nii teevad ma lööks neil ise kiibid perse kinni vaatame mis tunne on. Tra käigu vittu puhas debiiluse nende poolt. Minust hoidku nad eemale või muidu läheb asi käest ära.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:42  

Kes selline sitapea oli jälle kes sellise mõttega tuli? tra maha lasta selline ja korras! Imege kotte oma kiibistamisega!

Daaniel 12. jaanuar 2014, kell 15:43  

Looma tunne tekib selle kiibistamisega. Istume kellegi peo pesa peal, kes teeb mis tahab. Mina ei kavatsegi kellegi marionett olla, olenemata kas olen riigi "vaenlane" või mitte.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:46  

miks te sellist sitta levitate netis?

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:47  

täiesti haige lihtsalt, mis siin maailmas küll sünnib? inimesed võiksid ometigi oma silmad avada ja lõpuks aru saada, mis toimub!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:49  

Toppige seda endale p...e mida te ainult v2lja ei m6tle.et laastel oleks parem kus eestis varastatakse lapsi naaljakas,m6tetu,ja jatke endale

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:50  

Usute ka seda jama?
midaiganes

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:54  

See 2013 aasta alguse "uudis", millele viidatud on kui tõe kuulutamisele, põhineb tegelikult libauudisel, pildil on kujutatud veresuhru mõõtmise vahendit, millega annaks välistada suhkruhaigetel päevas mitu korda vere võtmise.
http://www.snopes.com/politics/medical/microchip.asp

Käesolev "uudis" viitab mingile tundmatule saksakeelsele lehele, mis ainsana kogu maailmas "tõde" teab. Sarnaneb mingile saunas kuuldud vananaiste jutule vms :D
Äkki blogipidaja on oma rohtusid üle või ala tarvitanud :D Ja kuna minu kommentaar on ainus mis seda väidab siin lehel, siis see on 100% tõde ;)

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:59  

See on veel kõige imelikum arvestades seda et Eesti panustab kõige rohkem raha geenitehnoloogia uuringutele (arvatavasti sealhulgas ka nanotehnoloogiale kuna Eesti ju e-riik ja IT-riik) ning tänu sellele saaks selle kiibiga tekitada nii mitmeidki asju, alustades lihtsamate haiguste andmisest (saates teatud sagedustega elektriimpulsse) kuni jamades kasvõi aju sünapsidega, mida võiks kutsuda lihtsõnaliselt automatiseeritud aju ühenduste muutjaks... sellega saaks juba vastsündinu aju ümber mõtestada teatud käitumisviisile, suunates neid mõtlema ainult vasaku ajupoolega, tehes neid robotiteks... kiibi panemine inimestesse on kui triipkoodi panemine toodetele, mis sõna otseses mõttes teeks vastsündinu juba tooteks, sest kiibiga saaks muuta neid just selliseks, mis oleks süsteemile kõige parem...

ma ei usu, et pakun asju üle võlli, sest et, kes oleks nii loll, et usuks seda, et need kiibid on mõeldud selle jaoks kui laps kaduma läheb? kas meil on siis nii palju juhtumeid kus lapsed on kaduma läinud? kui selle vastu ka eestlased ja eriti murelikud lapsevanemad häält ülesse ei tõsta siis ma ei tea mis hullumeelne asi peaks järgmisena tulema et ka eestis ülestõus tuleks kõige selle debiilsuse vastu.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:00  

Kuulge lambad enne kui paanitsema hakkate võiks kirjutise avaldaja mõne pädeva allika avaldada. Tänase päeva seisuga leiab seda uudist ainult mingitest kahtlase väärtusega foorumitest ja blogidest. Mati, reaalne allikas = reaalne uudis.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:03  

https://www.youtube.com/watch?v=FuinaIm-kd4

Unknown 12. jaanuar 2014, kell 16:13  
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:14  

Tahate, et inimrööv ära lõppeks? Keelustage pornograafia ja seksi müümine. Kui ei ole tarbijaid ei ole ka äri.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:31  

Ei mingit kiibistamist. Ennem pagen metsa ja avan tule kui mingi ahv mind kiibistama tuleb. Ainult minu laipa saavad kiibistada, aga alles pärast suurt verevalamist. Inimkond maailma vastu!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:31  

Mää määä määääää.... te olete ikka tõsised lammbad minge arenege. Te ise ei suuda oma kümmet sõrmegi jälgida ja siis räägite midagi miljardite jälgimisest. Ja ega hull lugu küll kui riik teaks, et kellelgi on kusepidamatus.
Positiivne oleks pigem see et statistika oleks täpne jne. Jõudu jaksu kiibitseatele!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:33  

Me oleme koguaeg orjad olnud ;)

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:35  

Ajukääbikud usuvad ka veel :)

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:40  

Eks siin ole teine tagamõte ka. Kuna kiibi abil saab määrata asukohta, muudab see varguste ja muude kuritegude lahendamise palju lihtsamaks. Uurija vaatab järgi kes asus sel ajal samas kandis ja volaa....

Koit D. 12. jaanuar 2014, kell 16:45  

Anonüümne ütles ...
Kuulge lambad enne kui paanitsema hakkate võiks kirjutise avaldaja mõne pädeva allika avaldada. Tänase päeva seisuga leiab seda uudist ainult mingitest kahtlase väärtusega foorumitest ja blogidest. Mati, reaalne allikas = reaalne uudis.

12. jaanuar 2014 16:00



____________________________

Enne tõesti kui paanitseda tuleb natuke uurida ka. Muid linke väga sellest teemast ei ole, peale nende 'kuulujutud' lehe ja selle saksakeelse lehe, millele autor viitas.
Lugemist, mis ehk näitab asja teist poolt, et see on hetkel vaid inimeste alateadvusest tulnud oletus: http://obamacarefacts.com/obamacare-microchip-implant.php

Samas, olen kindel, et sellised asjad mõlguvad 'valitsejatel' ajudes küll, aga seda seadust ei saa niisama kiirelt teha. Võib-olla tõesti tulevikus USAs kuid mitte j u b a veebruaris 2014.

Kui enam tavalist meediat ei usaldata kuulatakse kõike, mis internetis räägitakse.
Uurige ise ja vaadake ringi. Reaalselt ei ole ühtegi kinnitus materjali mis ütleks, et sellised lollused sündima hakkavad. Kui veebruaris juba USA's see kehtima hakkab siis kas see pole mitte liiga hilja et sellest avalikult teada anda või mis te ise mõtlete?!

Uskuge ennast. Nägemist, rahvuslased! ;-)

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:50  

Madalalaubalise tähelepanudefiitsiiti põdeva "ajakirjaniku" alusetu libakirjutis, mida ullikestele tõe pähe müüakse. Kloun kutsub ennast veel rahvuslaseks. Rahvuslus ei seisne oma enda kaasmaaslaste disinformeerimises ja paanika külvamises.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:59  

Ma vean kihla oma vanade pükste peale, et mingit kiibistamist ei tule sellisel kujul ja sellises ajavahemikus nagu siin kirjutatakse!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:59  

Ma vean kihla oma vanade pükste peale, et mingit kiibistamist ei tule sellisel kujul ja sellises ajavahemikus nagu siin kirjutatakse!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 17:12  

Debiilikud kes seda jama usuvad. Mingi kutt teeb blogisse postituse, et kiibid topitakse inimeste sisse ja kõik kohe võtavad seda tõeks. Palun otsige muu tegevus kui David Icke kummardamine ja sellise lolluse lugemine.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 17:15  

Ma mõtlesin, et eesti rahvas ikka nii loll ei ole, et seda nalja usub :o

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 17:18  

Isegi kui see pole tõsi on see täielik jobudus. See oleks lihtsalt haige. Ma ei lubaks kunagi enda lapsi koerakombel kiibistada veel vähem võõraste poolt jälgida.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 17:19  

Eks sa siis mine ennast kiibistama ja iga 2 aasta tagant käid kontrollis vms.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 17:35  

Piibel ei puutu asjasse.

Töötades regulaarselt asjadega, millest avalikult ei räägita, võin sulle kinnitada et "mina ei pane" pole vastus. Meil on liiga palju kaalul, et teie "ei" midagi loeks.

Kiibid, muuseas, on juba Eestis kohal ja testimises. Ütleme nii, et kahes maakonnahaiglas jaanuari jooksul sündinud laste vanematel ei tasu imestada raskesti märgatava kriimustuse moodi jälje üle.

See on hea eesmärgi nimel ja paanikaõhutajatega tegeleme hiljem eraldi.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 17:35  

Unistagu edasi !!

Tapku kasvõi maha ! Ei lase mina endale ega ka lapsele ! Never, mul isegi oma kodukassil, kes aias tõttab, pole seda.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 17:37  

tead ilves!Pane ennast põlema,kui taha euro liidu järgi mängida!ma ei lase endale ja mitte ühegi sugulasele sellist jama teha!Idioodi kari on maailmas lahti lastud!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 17:48  

Olen siiamaani veel seadustest kinni pidanud ja korralik inimene olnud aga kui vägisi hakkatakse kiipi peale sundima siis tapan maha ka raisk ilma naljata.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 17:51  

Marionett oled sa juba nkn. Kas tõesti ei kiibistaks sa oma last, kui see tagaks röövi korral suurema leidmis tõenäosuse?...
Sa ei taha, et su last lihtsamini üles leitakse?...
Täiskasvanud inimene on teine lugu.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 17:56  

Kahtlen et see juhtub kuid võik küll
Muidugi, on see igati õigustatud.
Sellega kaoks kuritegevus 30 aasta pärast, sest lihtne oleks kurjategijaid ja muid hulle tuvastada.
Mind absoluutselt ei huvita see, et keegi mind jälgib.
Ja see "new world order" on paranoiliste inimeste foobia, mis pakub mulle lihtsalt nalja :)

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 18:01  

algab kodusõda lõpuks.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 18:05  

Eestis oleks see täiesti võimalik,siin on kõik "eurokatsed" seni kenasti täide viidud,miks mitte ka see.Põhjuseks tuuakse kasvõi parem tervise jälgimine või mis iganes.Keeldumise korral maksad ise 100% kõigi teenuste eest.Ja ongi eesmärk täidetud,vaesem osa rahvast jälgimise alla(võivad osutuda võimule ohtlikuks),rikkam ei protesti niigi.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 18:06  

Selle asja, just nimelt asja, sest artikliks seda mina küll nimetada ei julgeks, autorit ei aitaks see kiip ka mitte. Talle tuleks üks trahvo sunniviisiliselt kuhugi paigaldada ja voolu juurde keereta korraks ehk lööks pildi klaarimaks ?

Muidu aga: rahvas, kes ohverdab privaatsuse ja põhiõigused turvalisuse nimel ei vääri kumbagi!

Heiko 12. jaanuar 2014, kell 18:06  

Piibli järgi hakkab selline asi toimuma ajastu lõpus. Tundub praegu küll libauudisena. Aeg ei ole veel küps, aga ettevalmistusi elektroonika vallas tehakse. Lõplik kiibiversioon eraldab ka närvimürki kohutavate valude tekitamiseks vastupanijatele. Olen lugenud, et probleem on veel pikaajalise toiteallikaga varustamine. Aga uued nanotehnoloogial kiibid on nii vähe energianõudlikud, et on võimalik toita keha temperatuuri väikeste kõikumistega saavutatud mikrovooludega.
Aga totaalne kontroll ootab maailma ees, sellest pole pääsu.
Hirmuvalitsuse perioodil on inimesed lõpuks kõigeks valmis.

Dudd 12. jaanuar 2014, kell 18:08  

"Marionett oled sa juba nkn. Kas tõesti ei kiibistaks sa oma last, kui see tagaks röövi korral suurema leidmis tõenäosuse?...
Sa ei taha, et su last lihtsamini üles leitakse?...
Täiskasvanud inimene on teine lugu.
12. jaanuar 2014 17:51"
-Kiip läheb naha alla, sealt on teda ka üpris kerge kätte saada. Sa tõepoolest tahad, et lapse röövlid hakkaks noaga seda kiipi lapse naha alt välja urgitsema? Super lapsevanem ikka, palju õnne

Unknown 12. jaanuar 2014, kell 18:09  

Soovitan kõigil lugeda läbi Michio Kaku raamat "Tulevikufüüsika". See väike mikrokiip on alles kõige algus, ma ütlen teile!

Heili 12. jaanuar 2014, kell 18:10  

Lehmadele taheti ka peerumaks peale panna ja vist pandigi aga üsna ruttu naerdi see välja :) selline seadus kestis vaid väga lühikest aega kui see üldse jõudis seaduseks muutuda. Kiibiga sama lugu. Rahvas ütleb EI,siis kiipi ei tule. Tavainimesele ei saa kiipi panna vägisi ja vabatahtlikult ei soovi seda ju keegi. Ehk muutub kiip hoopis vangidele kohustuslikuks,et neid jälgida kes on raske kuritööga hakkama saanud,näiteks.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 18:10  

Soovitan kõigil läbi lugeda Michio Kaku raamat "Tulevikufüüsika". See väike kiibikene on alles algus, ma ütlen!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 18:31  

Orjad ma juba oleme, kiip on vaid selleks, et seda avalikustada.

Unknown 12. jaanuar 2014, kell 18:32  

Kõik vaadake "Zeitgeist"

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 18:36  

milleks meile kiibid, kui meil on selline kari idioote, kes usuvad ja teevad seda, mida neile ette jutustatakse. kes on mati? piisab selle mati veidikesest santazeerimisest ja ta kirjutab siin mida iganes ja see kari lolle usubki mida mati kirjutab. milleks nendele uuemaailmakorra loojatele vaja veel mässama hakata mingite kiibistamisetga. kui on selline loll mass (enamus siinseid kommenteerijaid), kes kõike niikuinii usub ja teeb, mida mati ütleb, milleks siis vajalik mingi kiibistamine. te ei tea kunagi, kes selliste matide seljataga on ja mis motiividel ta kirjutab. uskuge edasi lambad

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 18:36  

siis tulebki vastu hakata, mina ei kavatse küll oma lapsi nagu loomi kiibistada. kui ikka terve euroopa ütleb ei, siis äkki saavutame midagi

NuMjidaa 12. jaanuar 2014, kell 18:40  

Riik on loodud inimeste jaoks mitte inimesed riigi jaoks. (Einestein) meis saavad nagu kiibistatud orjad, mitte mingit privaatsust enam pole kõik käimised on nähtavad ja kes üldse otsustab minu, minu elu ja selle privaatuses üle? põhiseaduse järgi oleme me kõik võrdsed, kuid kas ikka oleme kui keegi kolmas otsustab meie eest, mis teeb üldse riigitegelasi paremaks, ma ei taha enam elada kui mulle või mu tulevasele mingi freaking kiip pannakse

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 19:14  

Rahvas rahunege palun! See on liba-uudis, kui Te pole veel aru saanud.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 19:22  

Juutidega pole sellel mingit pistmist, selle taga on kõik vabamüürlased! The New World Order mõtte ongi kõik maailma inimesed kiibistada kontrollida nende liikumist läbi satelliidi ja vajaduse korral lülitada välja ohtlikud inimesed kes üritavad peatada seda! väga haige jagage seda ja ärge laske sellel juhtuda!!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 19:31  

No kui nii siis mina soovin, parlamendis istujatele oleks kohustuslik jälgitav kiip. Selle abil näeks riigile raha teenijad kas ja kus nende valitud töö ajal tegelikult on !

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 19:32  

EI! Mina olen valmis isegi mässuks aga sellist mängu euroopa liit minuga ei mängi! Minule ei ole vaja et keegi kontrollib igat minu liigutust või tegemist ! Ma tahan olla vaba! Ma ei taha endale elektrilisi kiipe millejärgi jagatakse minu infot kogu maailmas!
Ma ei imesta kui nende kiipide kaudu lastakse inimkonda kiirgusi et hävittada meid kõikki! kas teil on ka ültse ajausid ? kes neid asju ültse organiseerib ja mis üless on lisaks veel nende inimröövidega ? miks peab seadus meid igalpool maailmas jälgima ? inisemes seda ei tohi sündida! see on esimene märk diktaatorist! me peame midagi tegema kui pole enam liiga hilja!

Pontu 12. jaanuar 2014, kell 19:40  

Tehniliselt kuidagi kahtlane. Et kahe aasta pärast tuleb patareid vahetada? Need kiibid, mida meie koertele/kassidel pannakse, pole seda küll vaja.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 19:56  

See ei lähe läbi, sellega kaasneb selline mäss, et jube. Võtan ka ise mässust osa

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 19:56  

Mõelge, enne kui sellist tühja iba kirjutate ning levitate. Vähemalt praegu saate blogikülastuste pealt raha, varsti jõuab kõigile kohale, et see on lihtsalt debiilne viis reklaamimiseks.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 20:03  

Miks peaks sellist asja levitama kui see poleks tõsi? Kui kunagi reaalsus tuleb siis on hilja vinguda ja uurida ja vastu seista!!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 20:06  

kuidas muidu inimesi vaikselt ORJAKS muuta ja neid kontrollida...täis isikuvabaduse rikkumine...mis demokraatiast enam juttu saab olla...

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 20:19  

Söö sit*a!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 20:32  

Mulle ei meeldi, kui inimesi kontrolli all hoitakse. Mina isiklikult seda vastu ei võtaks ja kandma ka ei hakkaks. Mingu kuradile ja las märgistavad iseennast e. toovad end rohkem esile. See oleks veel üks põhjus, miks euroopast lahkuda.
Lapsele ei laseks panna, ja kui pannakse, lasen selle kuskil eemaldada, või kui muidu ei saa, siis eemaldan ise.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 20:38  

aga väga lhtne - ärge saage enam ülds elapsi, mitte keegi - ja ongii korras: pole kedagi kiibistada :)

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 20:49  

noojh siis , varsti ei saa enam rahus sital ka käia :) päris tore elu meil siin 21 sajandil

Aimar- väike mõttelend tuli sellega seoses 12. jaanuar 2014, kell 20:51  

TÄHELEPANU JÄRGNEV TEKST EI OLE NÕRGANÄRVILISTELE SOOVITAV!
On aasta 2044. Olen 51-aastane siniste silmadega, väsinud kehaga vanamees. Nimeks Aimar. Möödunud on ränkraske III ilmasõda 2035 aastal. Pime. Iga tänava nurga peal on näha laipu. Inimesed nutavad. Seinal inimfarmi kõrval, katkise lampiposti all. Joonistan ja kirjutan nähtut. Te küsite, mis mõttes inimfarm? Inimfarm selles samuses mõttes nagu me kõik teame. Just nagu loomafarm. Seal kasvatakse inimesi. Naisi vägistatakse. Mis naisi? Lapsi. Meessoost isendid visatakse otse joones kõrvale. Tüdrukud, kes pole enne 13 aastaseks saamiseni menstruatsiooni alanud ja pole võimalik viljastada esimesel võimalusel. Viiakse samuti tapalavale. Tehakse neist toitu, pihve rikkurite toidulauale. Töötajad on kõik kiibistatud. Asi algas juba 2014 aastal Euroopa Liidu määrusega, kus kästi kõigil vastsündinutele kiip panna. Naise kaotasin samuti selle määruse tõttu. Mis orjastas meid. Lapsed ei hakka rääkimagi. Ta oli juba sündides "rikutud". Peale kiibistamiste algust on kõik lapsed elutud. Neis puudub hing. Nad ei saa kunagi teadma, mis on elu. Nad pole seda kogenud ja ei hakka ka. Kuni peatatakse see kiipide panemine.Allians juba koguneb, otsitakse liikmeid. Kõik juba üle 30 aasta vanad. Need riismed, mis meist peale seda ilmasõda järgi jäi. Ise olen liiga vana, et vastupanu tekitada. Kardan, et meid on pisut vähe selle zombi-armee vastu. Noorte kiibistatud sõdurite vastu. Puhas kahuriliha. Psh... oleks vaid. Nüüd meil ju laserrelvad. Seegi hea. Kuna saime veel Eesti riigi ajal sõjaväes käidud mõnel mehel, siis oleme suutnud ka tulirelvasid koguda. Laseribarjäär on tühine, meie päris kuulide vastu. Neid takistavad ainult seinad, mida neil noortel zombi-sõduritel pole. Ja mõelda vaid, nad on kõik meie kellegi pojad. Kas sinu või minu pojad. Kell on palju, patrullid liiguvad juba. Pean tagasi oma uberikku pugema. Loodetavasti olen veel hommikuks vaba niivõrd kuivõrd.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:06  

Ee.. olen märganud, et siia portaali kirjutatakse viimasel ajal tõsist ulmet kokku juba.. See artikkel esmajoones on tõsine ulme. Niisugust asja ei ole ei kuskil USA-s praegu, ega ei tule mais EL-i ka.. lihtrahva üleskütmine lihtsalt.

Unknown 12. jaanuar 2014, kell 21:17  

Minge perse krdi kiibidebiilikud!
Ei ole vaja sellist jama.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:18  

Ma teadsin seda! ILLUMINATI, rahvas avage oma silmad milline tegelikult see USA ja maailm on.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:28  

Kuulge, mida te oma lastega teha tahate, tulge mõistusele! Tahate võtta tõesti vabaudse sünnist saati või? Mina sellega nõus ei oleks!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:29  

Ma enne suren kui end kiibistada lasen,ja taevaväraval naeratan kui sinusuguse uroodi ka kaasa saan!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:33  

Ei see kõik on täitsa tõsi. Mina lasin end ja oma lapsi juba kiibistada. Julgustan teisi sedasama tegema : ))))))

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:34  

Uskuge jah mingeid vandenõuteoreetikuid, naiivitarid!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:36  

Õnneks elan Soomes ja siin küll pole sellisest asjast räägitud. Mis selle Eestimaale tuli?

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:37  

Peaksime oma grupeeringu tegema!!!!!!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:55  

Enamus asjadest tehaksegi vaikselt seljataga,teada saad kui on liiga hilja...

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:58  

AEG ON ÄRGATA! POLE VEEL HILJA.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:59  

Unistage edasi. Ma mingit kiipi oma lastesse sisse ei aja

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 22:15  

selle kiibi võivad nad endale istmikusse istuda.
see kiip saadab kindlasti välja ka kõrgsagedusi, nii et kui see terve elu kusagil käe sees on siis hakkavad tervise hädad tulema. ning veel mingi kuradi aku vahetus- lähme arstile, teeme käele väikse sisselõike, vahetame aku ja jälle uus arsti aeg 2 aastapärast... lõpuks lahendatakse see probleem laadijaga- kord kuus hakkame iseendeid laadima.
jasee laste röövimine- kui vaja siis koogitakse kiip kasvõi noaga välja.
niietistuge istmikusse see.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 22:16  


Nagu Obama ütles 2012.a kõnes:
...maailma kodanikuks olemisel ei ole valikut!

Kiip on ainult üks asi paljudest, konrollimis viisidest,mida on n.ö beta testitud juba 1972.a

Nendele,kes on usklikud(või seda ka pole) soovitan vaadata ja üles otsida: John Todd: End times survival.


Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 22:24  

Selliste uudisega "kontrollivad" nad rahva meelsust.

Kui piisavalt paljud komentaatorid lubaks sellised "arstid" koos aknaraamidega sünnitusmajast välja visata (ning loll-ametnikud neile järele), siis ei julge nad seda kiibi-jama rakendada.

Aga selline "testimine" algas juba aastal 2010, kui kliinikumi ajalehe 1. aprilli numbris avaldati sarnane "uudis" - siis oli muidugi hea öelda, et kuulge 1. aprilli naili oli ju - kuid nüüd on "aprillinaljadest" kaugemale mindud.

http://www.kliinikum.ee/leht/esikaane-lugu/357-naistekliinik-alustab-vastsuendinute-kiibistamist

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 22:27  

Kallid inimesed.
Mõelge natuke oma pisikese ajuga, mitte ärge trampige jalgu oma juhtmetel.
Räägitakse, et sellist seadet on vaja inimesele külge opereerida, vältides laste röövimist ja vajades kohest asukoha leidmist.
Kui teie laps lubab tulla koju 7, siis nähtavasti peaks kõik seadme töötajad teadma seda, eks ole nii? Kui last ei ole koju jõudnud paar minutit peale 7, hakatakse kohe paanitsema ja lapse asukohta uurima?
Kas mitte ei oleks vähem stressi, oodates last umbes 1 h ja siis hakata vaikse uurimisega pihta. Laps võis ju sõbranna juurde filmi vaatama jääda või hoopis viimaseid küpsiseid küpsetama. Ja oletame, et laps küpsetaski nt küpsiseid ja kohe uuritakse, kus on laps, miks ja kuidas. Ja siis leitakse, et laps hakkab kohe ennast koduteele sättima, viskab salli kaela, ise rõõmsas tujus. Laps jõuab koju, vanemad stressist nördimas, nutavad, karjuvad, miks selline "depressiooni rikas" asi leiutati. Nagu vanasõna ütleb: ,, Teed sääsest elevandi," aga no on ju nii?!
Ja minu meelest hakataks veel rohkem laste vargusi tegema, sest röövijad peavad ju ikka katsetama, kas asi töötab kindlalt või on see kiip lihtsalt mõni totrus. MUIDUGI SEE ON TOTRUS. Kui praegu röövitakse aastas u 1000 või rohkemgi last, siis selle kiibiga röövitaks aastas u 3x rohkem.
Ja need seadme töötajad, ei suuda lugeda enda varbaidki, rääkides 7 miljardist inimesest. Minu meelest selle seadme töötajad muutuvad juba ise orjaks.
KUS ON MÕISTUS JA LOOGIKA? INIMESED, MÕELGE PALUN! MITTE KEEGI EI LASEKS SEDA SITTA ENDALE NAHA ALLA OPEREERIDA. MÕELGE, MILLINE SÕDA SIIN MAAILMAS PUHKEKS, KUI IGALE INIMESELE ÜRITATAKS PANNA SEDA KIIPI KÜLGE. KÕIK ARSTID JA ASJATUNDJAD OLEKS ETTEJUHTUVATE ASJADE (NT TOOLID, VAASID, PAKSUD RAAMATUD JNE)OHVRITEKS.
Siis algaks lihtsalt selline tsirkus, et mine osta poest või popkorni, pane 3D prillid silmi ette ja asu etendust vaatama.
Idioodikari see maailm.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 22:36  

Paistab et suuremosa siinsetest kommenteeriatest on lihtsalt oma viimsegi aruraasu kaotanud.Teie arvuteid ja telefone on niigi vajadusel voimalik jalgida seadusandlike organite poolt.Eks minge siis kiviaega tagasi ning arge minge progressiga kaasa.(mis on nagunii paratamatus,olenemata sellest kas see kiibi uudis on tosi voi mitte)Lahendus on lihtne minge metsa kuuse alla elama,visake oma arvutid ja telefonid minema.Parem veel arge kulvake paanikat iga kollase ajakirjanduse veergudel ilmunud uudise parast.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 22:43  

Rahu, nägite lihtsalt ühte luupainajat, nüüd minge tagasi magama.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 22:50  

ma kyll ei luba mingit nõmedat kiipi enda lapsele panna tehku trahvi kui tahavad pangu endale see kiip sinnasamusesse.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 22:54  

See on libauudis!!! vabas ühiskonnas pole see lihtsalt võimalik.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 23:50  

Täiesti nõus!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 23:51  

Armastatud inimesed ... tegu on libauudisega mis on alates 2010 aastast saati internetis levinud.

Tänapäeval on liiga palju regulatsioone mis keelavad selliseid asju mitte ükski Liit ei saa sundida ühtegi riiki midagi sellist tegema.

Te peate olema ikka täiesti peast põrunud et sellist uudist usute kui Euroopa liit lausa peksab ameerikat NSA pärast et nad euroopa liidu inimesi pealt kuulanud on .... miks peaks nad sellise idiootsusega lagedale tulema ?

Jumal tänatud et ma olen pikaajaline internetikasutaja ja tean et see uudis on ringelnud juba väga pikka aega. Täpsemalt 14 aastat internetis ja alati leidub iga aasta kui see jälle pinnale kerkib nagu haisev junn ...

TEGU ON LIBAUUDISEGA. Tänan

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 23:52  

Loodame et hackerite grupp "Anonymouse" teeb nüüd oma suurima käigu. Illuminatiga on varsti kõik.

We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 23:53  

Ma vahetan kassiga oma kiibi ära.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 23:55  

Ma ise küll ei oska kindlalt öelda, kas uudis on tõsi või mitte, kuid ma usun, et kui see on tõsi, siis muidugi pole sellest eriti kuskil räägitud. Põhjuseks see, et kui asi saab avalikuks, siis tekib mäss. Et mässu vältida, hoitakse infot salajases. Pealegi on Piiblis ennustatud ette, et selline asi tuleb. Ja kui Sa oled varem Piiblit lugenud, siis tead ka seda, et KÕIK PIIBLI ENNUSTUSED ON TÄIDE LÄINUD!!! Seega tasub ettevaatlik olla!

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 00:02  

ME OLEME JUBA ORJAD, KUI TE POLE VEEL ARU SAANUD!!!

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 00:04  

Ärge uskuge Matit, ta ajab jama, ta ei tea midagi. Tegelikult on kõik inimesed juba mitu aastat kiibistatud. Nanobotid on vähemalt kümme aastat juba joogipiima sees olnud ja pärast sisse joomist hakkavad nad ise organismis kiipe ehitama.

Viimase malli nanobotid kiibistavad juba spermat. Esiteks selleks, et lapsed oleks juba looteeas kiibistatud ja ei jääks kiibistamata, kui nad laktoositalumatuse pärast piima ei joo, ning teiseks selle pärast, et satelliitluure saaks jälgida, kes kellega seksivad.

Estcube-1 ongi kubeme ja sperma monitoorimise sputnik ja see väidetav päikesepuri on tegelikult kiipide juhtimise ja jälgimise antenn.

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 00:06  

Info et see uudis on puhas BS.
https://www.metabunk.org/threads/debunked-obamacare-rfid-chip-implant-law-hoax.497/

See et inimene ei oska sadusi lugeda on suur miinus. Jumal tänatud et meil on olemas inimesed kes oskavad seda lugeda.
Esialgne see uudis sai alguse nn. 4chan saidi kaudu kes panid internetti ülesse libasaidi et trollida usklikke.

Selleks muudeti sõnastust nii et lollimad ja tavarahvas hakkaks sellist jama uskuma.
Te tõesti usute et see info oleks endiselt siin internetis üleval kui valitsused seda ei tahaks et see leviks ? Palun ärge olge lollid.

Äärmuslikud kristlased (kes ei ole paremad kui äärmuslikud islamistid) haaravad sellisest jamast kohe kinni.

Ja loomulikult igasugused vandenõu teoreetikud.

On olemas vaid üks jumal ja see on jumal kes ei ole seotud mitte ühegi religiooniga. Jumalat ei sekku surelike asjadesse kuid jälgib kõike. Teda huvitab eksperiment mitte sellesse sekkumine.

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 00:44  

Noo kas teha polemidagi,, ? need kes tahavad rikkugu oma keha,, mina ealeski ei luba oma lspsele kiipi sisse toppida,, mida te veel välja ei mõtle,, varsti lapsed pole lapsed vaid robotid.. ei noo arenege inmesed,,, ei kiibile..

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 00:48  

ma arvan et need kes selle jama välja mõtlesid võivad endale terve peo täis kiipe perse toppida ja kuusakoski poole joosta ja ongi kogu muusika.

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 00:50  

Mis teha et leidub igasugu tõsiusklike i..o.te kes võtavad kõike tõepähe

Sandra Sander 13. jaanuar 2014, kell 01:14  

Ma nagu väga ei usu seda. Sellist asja ei saa ilma nõusolekuta teha. Lisaks, kui selline asi tõesti peaks tulema, siis räägitaks sellest juba igal pool. Pole vaja kõike uskuda.

Unknown 13. jaanuar 2014, kell 06:47  

kas meie riik unustas kelle jaoks ta tootab??? new world order see pole eestlastele...kui meie poliitika tahab olla amerikaga s6ber siis mingu ja imegu ise nendel mitte pangu oma riigi inimesi seda tegema!!!

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 07:38  

AINULT ÜLE MINU LAIBA !!!!!

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 07:51  

Keri põrgusse oma jutuga. Mõelge ennem kui te midagi teete. Mulle ei meeldi vägivald kuid nendel võtaka küll sellise jutueest pea maha. See on haige. Tekib küsimus kas Teie kes tee ni selle poolt olete, kas Teie laseksite end või enda last kiibistada. Lollimat ideed pole veel kuulnud.kuid see läheb üle piiri. Aeg ära siit kolida.

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 09:13  

Ja mis see biomeetriline pass parem on? Ainult Eestis ja Sveitsis on - mujal MÕTLEVAD inimesed keeldusid sellest jurast.

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 09:19  

kõlab nagu mõni vello42 postitus (koos sama tõsimeelsete kommentaaridega)

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 10:48  

Isegi kui sellist jaburust tahetakse toesti teha, siis vaevalt selleks su nousolekut kysitakse. Pigem manustad sa selle kiibi niimuuseas sisse millegi muuga nii, et sa ise ei saa arugi. Kordades lihtsam kui kellegi nousolekut kysida..

Aga see selleks. Matti Ilves, palun ara kirjuta sellist jama, mis ajab inimesi lolliks.

Taimo 13. jaanuar 2014, kell 11:06  

1. Viidatud deuchelobby.com lehel ei ole viidet allikale.
2. Varasemas artiklis väitsite, et alates 23. märtsist 2013 on inimeste kiibistamine USA-s kohustuslik. Antud kuupäev on tänaseks möödas ning mingit massilist inimeste kiibistamist ei toimu.
3. USA-teemalises artiklis viitate seadustele HR 3590 ja HR 4872. Need tekstid on avalikult saadaval:
https://www.govtrack.us/congress/bills/111/hr3590/text
https://www.govtrack.us/congress/bills/111/hr4872/text
Seaduses tekstis esineb lühend "CHIP" - Children’s Health Insurance Program. Kusagil ei ole viidet inimeste kiibistamisele.

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 11:48  

Nii lolli juttu pole ammu lugenud :D :D !!

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 13:48  

Mitte lasterööve ei taheta ära hoida, vaid tahetakse jälgida kus käid ja mida teed. Lollid kes usuvad lasteröövi loba.

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 14:35  

See on ajuvaba nad tahavad jälgida meie liikumist kus mis kell ja mida ne teeme!!! ÜLE MINU LAIBA!! ütleks seepeale

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 15:46  

Ärgake ülesse juba , vaadake mis teie ümber toimub, juba lapsi kiibistatakse nagu koduloomi, see asi on juba piiri ületand, tuleks nagu selgemalt hakata mõtlema !!

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 16:49  

Jah olen nöus et niipea seda ei tule, kuid tulematta see kiibistamine ei jää. Rahameeste vöim aina kasvab ja inimene on loomult egoist. Kuigi tavalisi inimesi on suurem enamus, siis nad ei oska ja ei suuda uksmeelselt selle vast seista.

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 17:21  

idioodid ainult thahavad kontrollida ja raha teha sellega muud midagi vardjad

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 17:42  

Mis te siin karjute!
Mart Laari tahtsite? Jah!
Siimu tahtsite? Jah!
Ansipit tahtsite? Jah!
Euroliitu tahtsite? jah!
No võtke siis kiip ka, see käib asja juurde! Ise tahtsite!
Ah, et EI TAHA kiipi kõrva!?
No valige siis Savisaar ja kiipi EI tule!
Venemaal samuti kiipi ei tule! Ei tule ka 1,4 miljardilises Hiinas ega Jaapanis , ka Iraanis.
Kiip kõrva oli ju teie vaba valik! Nüüd suu vait!
Kiip käib AINULT G 7 riikide ja Euroliidu kohta! Saite kord aru?
Te EI PÄÄSE sellest!

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 17:57  

// teen postituse meelega kasutult pikaks et vähemalt mõnigi seda märkaks siin prahi sees;


















Nüüd, kus mul on teie tähelepanu, miks te usute sellist saasta? Googeldage veidi ( ametlikke lehte, mitte selliseid blogisid ) ja te näete et mitte kuskil pole kirjas et selline asi tuleb. See ei ole Obamacare-i osa. See oli ettepanek mis kukkus läbi. Järgmine kord ärge uskuge saasta mis inimesed kirjutavad ja otsige ise.

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 18:59  

halbade kemikaalidega tuleb ettevaatlik olla, muidus lisaks kiible tulevad tulnukad ja panevad sondi ka ahtrisse

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 20:44  

mIDA KURADIT...MINGI JOBU KARI KIIBISTAGE ISE OMA M...I....F....

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 21:02  

ära muretse, lähed arstijuurde vaktsiini saama, saad koos selle mürgiga selle kiibi.

Anonüümne 13. jaanuar 2014, kell 23:33  

Selliste asjadepärast ongi vaja vaikselt võrku kolida:
https://sites.google.com/site/pseudonymousgroup/projektid/bitcoini-projekt

Anonüümne 14. jaanuar 2014, kell 07:35  

Aga Teil kõigil on juba kiip ju küljes. Arvake ära kus. Tänapäeva inimesed on juba kiibistatud ja vabatahtlikult inimeste poolt joostakse kiipidele tormi.Praegu on see ainult välispidine ja võimalusega sellest loobuda

Anonüümne 14. jaanuar 2014, kell 12:16  

Ku kiip on käe sees, ja käsi foolumisse kas ka siis saavad trackida kodanikku?
Fooliumkilega kindad on ilmselt tulevikuäri ;)

Anonüümne 14. jaanuar 2014, kell 19:13  

Ma pole isegi koera ära kiibistanud.

Anonüümne 14. jaanuar 2014, kell 21:28  

Üles puua saab ennast alati, kui ei meeldi...

Anonüümne 14. jaanuar 2014, kell 23:28  

Kui palju lolle...

kpihus 16. jaanuar 2014, kell 15:11  

Jah seadus hr3590 ameerikamaal räägib tõesti kordvalt CHIP'ist. Aga seal ei tähenda see mitte kiipi, vaid Children Health Insurance Programi. Lisaks RFID kiibil ei ole patareid mida vahetada. Enne kui pasundama hakata peaks ikka allikaid kontroillima.

Anonüümne 19. jaanuar 2014, kell 03:36  

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vbUCAl3O53o alates 1:38.00 selle kohta

marion 20. jaanuar 2014, kell 12:42  

VÕTKE või pea maha MINA ei LAse ennast ja oma tulevasi lapsi kiibistada nagu mingeid LOOMI..

SElline asi ON Täiesti EBANORMAALNE!!!

Anonüümne 21. jaanuar 2014, kell 16:12  

Uskuge jah igasugustesse vandenõu teooriatesse.

freddie 27. veebruar 2014, kell 04:17  

Kui see päriselt kohustuslikuks tehakse ja keeldujaid trahvitakse või siis ära moositakse mingite a la " see on teie enda huvides" skeemidesläbi autoriteetide, meedia, arstide siis see võib läbi minna kyll. Need kes seda võimalust eitavad ei tea milleks inimesed või need kes võimul on võimelised on. Me inimesed oleme karjaloomad nii või naaa, enamik jookseks ajutise heaolu või siis võimu surve cõi autoriteede mõjutusel kaasa. See et seda praegu ei toimu massiliselt veel, ei välisya seda et sellinne plaan kellegil pääs pole või seda keegi kunagi ellu ei vii.

Anonüümne 1. aprill 2014, kell 15:04  

Kui kõik hakkavad sellele vastu ega sõjavägi ei hakka tapma oma inimesi kuna neil on ka olemas pere,sõbrad ja tuttavad.
Lisaks see kahjustab tervist,kedagi ei huvita see.
Me oleme riigi omand.
Aeg on vabaks saada.
Peab hakkama vastu seadustele.
Poliitikud muudavad seaduseid meie vastu ja enda kasuks.
Järgmine asi nad keelavad ära perede loomised.
Rahvaarv väheneb ,pärast seda on meid veelgi kergem kontrollida.

Anonüümne 26. august 2014, kell 01:33  

Kas teil on mingeid rahalisi raskusi? või sul on unistus
kokku uue äritegevuse laiendamiseks / ettevõte? Sa pead
laenu, et maksta ära oma arveid, võlgade konsolideerimise,
auto laen, kodus omakapitali laenu või isikliku laenu? anname
nii tagatud ja tagamata laenu madala intressimääraga
2% aastase meiega nüüd rohkem üksikasju endale meilile:
surewaysfinancialaid@gmail.com

Unknown 31. oktoober 2014, kell 14:19  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

inimkonnale 22. märts 2016, kell 03:10  

http://www.youtube.com/watch?v=SvKkOYrIkuU

https://www.youtube.com/watch?v=teTiwmd1IRk

http://www.youtube.com/watch?v=9YFpMXKxBxs

http://www.youtube.com/watch?v=RoCRO37XpAg

http://www.piibel.net/#q=index

https://www.youtube.com/watch?v=M_nucqyMerI

http://www.youtube.com/watch?v=MA7mtcJ748U&list=UU0hlIm9CDTx74xXbAKWkgeQ

https://www.google.ee/search?q=surilina&sa=N&biw=1093&bih=499&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=MF9JVJCJMYj2Os6_gLgM&ved=0CBsQsAQ4Cg

http://www.tv7.ee/vod/player/38023/

http://www.ajamargid.com/666-margi-tehnoloogia-ulevaade-ja-tutvustus

http://web.zone.ee/kristlik_elu/19092005.html

https://www.youtube.com/watch?v=7vIMdI_F6lY

http://www.tv7.ee/vod/player/47481/

Unknown 18. mai 2016, kell 13:33  

Uskumatu, aga tõsi Jumal on alati suur. Pärast mitmeid releases minu taotlus, mille pank, ma laenu saanud läbi väga lahke daam. Täpsema info saamiseks palume pöörduda oma e-maili teel aadressil: marilinetricha@mail.ru see pakub laenude € 3000 kuni € 3000000 kellelegi suudab seda tagasi maksta koos intressiga madal 2 % ei kahtle, et sõnum. See on ideaalne reaalsus. Levitada oma sõpradele ja perekonnale, kes seda vajavad.
tagasimaksmine algab viis kuud pärast oma krediidi
Jumal õnnistagu teid.

Unknown 28. juuni 2017, kell 22:25  

Ärge jätke valgust nägema. Raha, volitused, kuulsus ja rikkus muutuvad teie pealkirjaks vaid kolm päeva.
Kui olete huvitatud Illuminaatide vennaskonna peakorteri (U.S.A) liitumisest, siis e-posti aadress: (joinilluminati66@gmail.com)
Kõne või whats-app agent kaudu selle kontakti ...
+ (234) 8036148428.

Teie veebipõhise alustamise jaoks.
Pole tähtis, kus sa oled. Ükski kaugus ei saa mõjutada meie baphomeetri tööd.
Võtke meiega ühendust Viber (+15156087779)

Ärge eksige ja hoiduge internetipõhiselt
Petturid, kes väidavad, et meist üks on, veenduge, et olete
Kinnitage esmalt enne päringute tegemist ...

george 30. jaanuar 2019, kell 16:48  

Kas vajate kiireloomulist laenu? Laenud võlgade kustutamiseks või raha laenamiseks. Oma äri parandamiseks olete kõik pangad ja teised finantsasutused tagasi lükanud? Kas teil on vaja laenu või hüpoteeki? See on koht, mida vaadata, me oleme siin, et lahendada kõik teie rahalised probleemid. Me laename raha üldsusele. Vajadus rahalist abi vajavale halbale võlausaldajale. Ettevõtlusinvesteeringute maksmiseks mõistliku intressimääraga 2%, lubage mul kasutada seda meediat, et teavitada teid sellest, et pakume usaldusväärset ja abivalmis abi ning oleme valmis teile laenama. Võtke meiega ühendust e-posti teel: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Laenupakkumine



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP