RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 6. jaanuar 2014

MATTI ILVES: IMF NÕUAB KIIRET HOIUSTE SUNDVÕÕRANDAMIST EUROOPAS

Angela Merkeli ja Sigmar Gabrieli tõehetk läheneb

Hiljuti kirjutasin, et IMF (Rahvusvaheline Valuutafond) koos Euroopa Liiduga soovib asuda hoiuste röövimisele nn. "võlamaksu" abil 10.% ulatuses, sellest saate lugeda SIIN.
Nüüd on asjad arenenud edasi ja IMF nõuab juba kiiret hoiuste sundvõõrandamist. Sellised rahalised repressioonid koos mõningate teiste abinõudega peaksid aitama lõpetada võlakriisi ja Euroopa poliitikuid palutakse hakata kiiresti tegutsema.

IMF-i eesmärk on 10. protsendilise võlamaksuga kõigile Euroopa netovaradele suruda võlg tagasi 2007. aasta kriisieelsele tasemele. Sest kõik E Liidus kasutusele võetud meetmed: säästupoliitika, karm kokkuhoid ja hiljuti kehtestatud  eelarve kontrolli mehhanism - pole andnud tulemusi. Arvatakse, et selline jõhker tegutsemine peab andma lõpuks lahenduse võlakriisile.
IMF-i uuring märgib täiesti selgelt, et euro riigid peavad kogema samasugust šokki, nagu kunagi kolmanda maailma riigid. See saab olema väga raske. Euroopa poliitikuid kutsutakse vaatama reaalsusele näkku, sest kosmeetilised meetmed ei lahenda probleemi. Enam ei toimi mingi "mantra", nagu kokkuhoiupoliitika, viivitamine ning majanduskasvu ebamäärane lootus ja lõpuks ootab ees suur krahh.

Kriisist väljatulekuks soovitab niisiis IMF sooritada europoliitikutel "kollektiivne enesetapp" ja kui see lõppeks moolokliku Euroopa Liidu kokkukukkumisega, oleks see vaid hea, kuigi vabanemine on siis ostetud rahvastele raske majandusliku hinnaga.
Lõpuks võib veel ütelda, et nii plaanitsetakse ühte suurimat finantskuritegu mis eales korda on saadetud.

Kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/01/05/iwf-studie-draengt-auf-rasche-enteignung-der-sparer-in-europa/

5 kommentaari:

Anonüümne 6. jaanuar 2014, kell 16:20  

Jätke Saksamaa ülistamine!
Tegemist on kuritegeliku Puppe juhitud kuritegeliku rahvaga!
Seal asub Euroopa rahvaste tapja.

Matti Ilves 6. jaanuar 2014, kell 16:38  

Saksamaa ülistamine? Ei tea kust te selle küll leidsite...

Anonüümne 6. jaanuar 2014, kell 19:32  

See ei ole MI aadressil öeldud
st Saksa esitlemine Euroopa mootori ja maksupoliitika kui nn kasinuse ala eeskujuna.
Kahjuks mitmed autorid Teie portaalis näevad Saksat Euroopa vedurina ja eeskujuna nagu meie valitsus.
Saksa rahvuslikk enesetapp ( Selbsthass, Selbstmord) on toodud multikultuura avatuse eeskujuks.

koopaelanik 7. jaanuar 2014, kell 00:47  

Huvitav, kas võlgadele pannakse ka siis 10% otsa, et asi ikka proportsionaalsem ja euroopalik näeks välja? Muideks, A. Hitler, Saksamaa kantsler ja vihatuim mees maailmas, kaotas pankadel intressid üldse ära ja viis raha väärtuse selle õigele ja õiglasele tasemele. Sellega seoses kuulutasid Inglismaa, Prantsusmaa ja Belgia talle sõja! Ikka käis niimoodi, et alguses lavastati provokatsioon, seda siis nn. Poola raadiojaamaga ja seejärel tungisid Poola piirivalvurid ja salateenistujad kättemaksuks Saksamaale kallale. Vastukaaluks untsu läinud otsesele lausvalele ja salaoperatsiooni haledale läbi kukkumisele kuulutas Poola ühes Inglismaa ja Prantsusmaaga välja totaalse sõja Saksamaa vastu. Kuna algul oli Nõukogude Venemaa Saksamaaga liidusuhetes siis ei tulnud majapidamisest Euroopas midagi head välja. Alles peale 1940 aasta aprilli toimus sõjapidamise muutus ehk intressi najal elavad kasusaajad lõid oma ühisrinde Saksamaa vastu ühendades relvastatud võitluse finantsšabotaažiga! Peale seda läks Saksamaa põlvilisurumine eriti veriseks ja mis sellega välja tuli on kõigile hästi teada! Võitjad kirjutavad ajalugu! 2 maailmasõda oli lihtsalt äritehing mis teostati Euroopa ja Aasia riikidele eriti veriselt. Võitis sellest kitsas kildkond rikkureid. Aamen!

Tom 7. jaanuar 2014, kell 14:22  

100PROTSENTI NÕUS.Jääb vaid loota,et kiiremini tekiks kriitiline mass,kess sunniks vastu võtma muutusi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP