RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. jaanuar 2014

MATTI ILVES: RAHVUSLASTE VAENAMINE

Hiljuti kirjutasin diktatuurist, mida soovitakse Euroopa Liidus ja meie osariigis kehtestada, sellest SIIN ja SIIN. Mida päev edasi, seda hullemaid sõnumeid aga saabub.
Nüüd olen saanud mitmelt poolt andmeid, et rahvuslasi - nn. paremäärmuslasi või populiste - kui kasutada ajakirjanduse ja kartellipoliitikute keelt, on hakatud represseerima juba töökohtadel.Teatavasti on see teisitimõtlevate rahvuslike erakondade ja organisatsioonide nõrgestamiseks hea ja efektiivne vahend. Sest suurel osal töötajatest on veel perekonnad, kelle heakäekäigu eest peavad isad-emad eelkõige mõtlema.
Kuna diktatuur on vaid algusjärus, siis otsesele inimeste tapmisele ja vangistamisele veel ei minda, võib aga arvata, et ka see ei jää tulemata.

Taasiseseivunud Eesti Vabariigis on seni olnud vaid üks poliitiline protsess, kui mõisteti vangi teenekas vabadusvõitleja Tiit Madisson, seda absurdsete, mitte tõsiseltvõetavate süüdistuste alusel. Piltlikult öeldes, olevat Madisson nii kõva mees olnud, et tahtis üksinda riigipöörde korraldada ja kukutada valitsuse! Mingit organisatsiooni kohus ei tuvastanud ja kedagi teist vastutusele ei võtnud. Tegelikult näib nii, et Tiit Madisson mõisteti süüdi mõtteroimas.

Poliitkartell on juba aastaid loonud sundparteilisi töökohti, seda erti osariigile alluvates ametiasutustes ja ettevõtetes, aga parteistamine on tunginud ka suurematesse eraettevõtetesse. Nüüd ongi asunud nn. riigiparteilsed puhastama asutusi ja ettevõtteid teistsuguse ideoloogia kandjatest - rahvuslastest.
Selliseks tegavuseks annab neile vabad käed meie liberaalne tööandjaid soosiv Töölepinguseadus. Riigiparteilased näitavad siin üles suurt leidlikust, et ideoloogiliselt mittesobivaid töötajaid vallandada, sest põhjuse leiab alati.
On esinenud ka juhtumeid, kus rahvuslike inimeste töökoormust on täiseti meelevaldselt suurendatud isegi kuni kaks korda, lahti peab neist ju saama, sest nad võivad "mürgitada" ka asutuse teisi töötegijaid rahvuslusega.

Varsti ongi meil juba olukord selline, nagu Nõukogude ajal, kus teisitimõtlejaid (isegi kõrgharidusega) töötsid katlakütjatena ja teistel lihtsamatel, ebamugavamatel töökohtadel.
Juhised selleks on antud kõige kõrgamal võimalikul tasemel, nimelt teatas Euroopa Nõukogu president (nimetatakse ka Euroopa Ülemkoguks) - Herman Van Rompuy, et rahvuslus ja rahvusriigid on Euroopa Liidu suurimad vaenlased.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP