RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 24. jaanuar 2014

MATTI ILVES: UKIP ON POPULAARSEIM PARTEI SUURBRITANNIAS!

Euroskeptiline Ühendkuningriikide Iseseisvuspartei (UKIP) on kõige populaarsem erakond Suurbritannias, see selgus hiljuti läbi viidud küsitlusest.
Iseseisvuspartei eesotsas Nigel Farage´ga tuli esikohale 27%, tööpartei ja konservatiivid jäid teiseks-kolmandaks vastavalt 25. ja 26%-ga.

UKIP, mis taotleb Euroopa Liidust väljaastumist, on nüüd muutunud tõsiseks ohuks konservatiividele. Paar päeva varem läbi viidud küsitluse järgi Euroopa Parlamendi valimisi arvestades võivad konservatiivid David Cameroni juhtimisel "saavutada" vaid kolmanda koha, jäädes maha iseseisvusparteist ja tööparteist. See oleks ajaloos esimene kord, kus konservatiivid jäävad üleriiklikel valimistel tahapoole kui teine koht.

Kasutatud allikas:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/01/20/grossbritannien-eu-kritiker-von-nigel-farage-bei-umfrage-vorne/

1 kommentaari:

Unknown 31. oktoober 2014, kell 12:43  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP