RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 15. jaanuar 2014

MATTI ILVES: VIHKAMISKURITEOD SAAVAD KOHUSTUSLIKUKS KÕIGIS OSARIIKIDES

Traditsioonilise perekonna kaitsjad üle Euroopa Liidu valmistuvad võitluseks, sest Euroopa Parlament võib varsti heaks kiita direktiivi, mis kehtestab seadusliku kaitse homoseksuaalsetele "perekondadele" kõigis liikmesriikides ja keelab isegi nende kritiseerimise vihakuritegude seaduste alusel.
See on järjekordne hoop terves Euroopas  perekonna iidsetele traditsioonidele.

Eelnõu nõuab ELi liikmesriikidelt konkreetseid kohtumenetluste algatamisi ja registreerimisi vihkamiskuritegude seaduste alusel transseksuaalsete ja homoseksuaalsete inimeste kaitseks ja ranget kriminaalõiguse kohaldamist "vaenu ning vihkamist " õhutavate inimeste vastu.
Redaktsioonirühm ütles raportis, et "eesmärk on suunata ELi ja liikmesriikide meetmeid, austades samal ajal subsidiaarsuse põhimõtet: komisjon kasutab oma volitusi kooskõlas ELi aluslepingutega, soodustades heade tavade vahetamist liikmesriikide vahel." Midagi kummalisemat pole ma enne lugenud, kriitikute suu sulgemist nimetatakse "heade tavade" vahetamiseks.
Sophia Kuby,  organisatsioonist "Euroopa Väärikuse Jälgimine" ütles, et raport pöörab õiguse tagurpidi, sest transseksuaalide õigusi tuleks nüüd käsitleda kui inimõigusi ja see on seniste universaalsete inimõiguste täielik vastand.

Sellise seadusandlusega tahetakse lõpetada igasugune arutelu vastaval teemal karistuse ähvardusel ja suu suletakse isegi Euroopa Parlamendi saadikutel, kes seisavad veel traditsioonilise perekonna kaitsel.

Kasutatud allikas: http://www.lifesitenews.com/news/eu-initiative-seeks-to-impose-gay-hate-crime-legislation-on-all-member-stat

1 kommentaari:

Unknown 31. oktoober 2014, kell 14:22  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP