RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 17. jaanuar 2014

Rahvuslike huvide reetmise antoloogia: Eesti on kapitulatsiooniakti allkirjastamiseks valmis ja ootel ning ka ...

... Venemaa on nüüd Eestiga piirileppe sõlmimiseks täielikult valmis

Eesti välisminister Urmas Paet pidas eile telefonivestluse oma Venemaa kolleegi Sergei Lavroviga, rääkides lepingutest, mille võiks lähiajal allkirjastada.

Kõne all olid piirilepe, diplomaatilise kinnisvara lepe ja ka välisministeeriumite vahelise tegevuse protokoll, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Lavrovi sõnum Paetile oli, et Vene poolelt on lepingute sõlmimiseks kõik valmis ja nüüd võib hakata rääkima selleks sobilikust ajast. Millal kolm kokkulepet võiksid allkirjad saada, ongi Paeti väitel kooskõlastamise küsimus.

"Mis puudutab piirilepet, siis Venemaa on oma riigisisesed kooskõlastamised lõpetanud, nii et nüüd on võimalik hakata vaatama sobivat aega," ütles Paet.

Paet lisas, et Eesti on selleks esitanud Lavrovile küllakutse.

Allikas: RahvusRinghääling
 

1 kommentaari:

Unknown 31. oktoober 2014, kell 14:07  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP