RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 3. jaanuar 2014

Uusaastasoov Rahvuslaste Tallinna Klubi liikmeile ja poolehoidjaile

                                                          Tallinna Rahvuslaste Klubi

Head uut aastat kõigile Rahvuslaste Tallinna Klubi liikmeile ja pöidlahoidjaile, s.h. ajalehe "Rahvuslik Teataja" ustavaile lugejaile!

Toogu uus aasta meile senisest veelgi rohkem kordaminekuid ja eduelamusi ning aidaku vabaneda nõrkustest! Suurendagu see aasta veelgi me teadmistepagasit ja aidaku jagada teadmisi vähemkursisolijaile veelgi tõhusamalt ja ulatuslikumalt kui seni!

Rahvuslaste Tallinna Klubi oma umbkaudu poolesaja (!) liikmega annab juba alates 2011. aastast välja 1000-eksemplarilist, ÜLERIIKLIKKU ajalehte - "Rahvuslikku Teatajat". (Kui palju on Eestis üldse poolesajaliikmelisi valitsusväliseid organisatsioone, kes omavahenditest (!) suudaks üllitada tuhandes eksemplaris üleriiklikku ajalehte?!) Sel moel oleme eeskujuks meist palju suurematelegi eestimeelsetele organisatsioonidele. Tehkem siis kõik endastolenev, et olla heaks eeskujuks ka 2014. aastal ja edaspidigi ning levitada tõeteatajat - ajalehte "Rahvuslik Teataja" - veelgi ulatuslikumalt kui seni!

Eestil ja üldse Õhtumaal seisavad ees ajad, mil tõde katsutakse rahva eest varjata senisest veelgi rohkem, sest teostada tahetakse aina enam alatuid salaplaane. Nende plaanide paljastamisel ongi nii Rahvuslaste Tallinna Klubil kui ka "Rahvuslikul Teatajal" täita vastutusrikas roll. Koostöös ülejäänud eestimeelsete jõududega tuleme oma rahvavalgustusliku ülesandega kindlasti hästi toime.

Eduvalem on tegelikult päris lihtne: teadmised + vastastikune usaldus + koostöö + sihikindlus. Kui seda edaspidigi järgime, siis saavutame edu kindlasti.

Tegusat uut aastat soovib

Tõnu Kalvet,
Rahvuslaste Tallinna Klubi asutajaliige,
"Rahvusliku Teataja" peatoimetaja

Tallinnas, 2. jaanuaril 2014.

1 kommentaari:

Unknown 31. oktoober 2014, kell 14:59  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP