RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 6. veebruar 2014

MATTI ILVES: KOGU MAAILMAS KORRALDATAKSE VALGETE INIMESTE MEELEAVALDUSED

Hr.Kyle Hunt on üks valgete üleilmsete meeleavalduste korraldajaid ja selle toimumine on kavandatud 15. märtsiks 2014. Nn. White Man March peaks hõlmama valgeid üle kogu maailma ja selle eesmärk on levitada teavet ning teha ka avaldus, et valged inimesed on ühendanud oma jõud ja armastuse, ning seisavad vastu valge rassi teadlikule hävitamisele.

Üks peamisi Valgete Meeste Marsi ülesandeid on näidata, et valged on võimelised moodustama ühisrinde ja osalema suureres aktsioonis samaaegselt, mis saadab võimsa sõnumi meie vaenlastele ja meie toetajatele.
Hant ja teised korraldajad loodavad, et kohalikud aktivistid osalevad üritusel ja tähtis on oma tegevusi pildistada-filmida, ning levitada sõnumit sotsiaalmeedias, blogides ja YouTube´s. Teeme ka selgeks, et me ei istu käed rüpes, kui valgeid diskrimineeritakse ja pilgatakse-rünnatakse ümberasustatud immigrantide poolt.

Paljusid valgeid inimesi hoiavad tagasi levitatud stereotüübid, et nii käituvad ainult neonatsid ja skinheadid. Aga näitame, et paljud pro-valged on haritud, atraktiivsed ja soliidsed inimesed. Kes on lihtsalt mures oma tuleviku pärast, oma perede pärast ja olukorra pärast millega me juba praegu silmitsi seisame. Muretsemiseks on tõesti ka põhjust, sest kogu maailmas valgete arv järjest kahaneb, vaadake tabelist, kuivõrd väike on juba praegu valge rassi osakaal võrreldes teistega:
Samuti Euroopa Liidus käib aktiivne, seni märkamatu tegevus segarassi kujundamiseks. Teadlased on juba seisukohal, et 20. aasta pärast on Euroopas valisesv usk islam. Vaadake ka videot:
Moslemite sündivus Euroopas ja Ameerikas - aeg on ärgata!
Kasutatud allikas: http://americanfreepress.net/?p=15084

1 kommentaari:

Anonüümne 6. veebruar 2014, kell 14:19  

Valge rassi ainus võimalus on vist teisele planeedile minna ja rahus elada.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP