RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 27. veebruar 2014

MATTI ILVES: PRESIDENDI AASTPÄVAKÕNEST

Presidendi seekordses aastpäevakõnes võttis ühe kandvama osana enda alla näiline muretsemine Eesti rahva, keele ja kultuuri säilimine läbi aegade. Mis oli tõesti üllatav segarahvust, "eurooplasi", kujundavas Euroopa Liidus ühe selle kõige tulihingelisema kannupoisi poolt, kellele ei lähe eestlased ega nende riik kõige vähematki korda.

Toon mõned väljavõtted kõnest: "Kolm kõige olulisemat tingimust Eesti rahvuse, keele ja kultuuri säilimiseks läbi aegade on inimeste tervis, haridus ja Eesti julgeolek. Ma kordan: tervis, haridus ja julgeolek. Kõik ülejäänu – majandus, sotsiaalne turvavõrk, kultuur – sõltub neist alustaladest. ... Me oleme muretsenud oma väikese ja kahaneva rahvaarvu pärast oma rahvusliku eneseteadlikkuse tekkimisest saadik. ... Mida siis teha? Ka siis, kui Eestis sünniks palju rohkem lapsi – mida ei juhtu –, poleks selle mõju kuni 2040ndate alguseni väga tunda. Vahepeal väheneb oluliselt nende inimeste hulk, kelle töö ja maksud aitavad ülal pidada aina kasvavat gruppi kaasmaalasi, kes enam ei tööta. Aga igasse Eesti perre ei hakka sündima nelja-viit last. Eesti naised, nagu nende õed ülejäänud Euroopas, lihtsalt ei pöördu tagasi 19. sajandi Kinder, Küche, Kirche mudeli juurde. ...See on valik, mis seisab kogu Euroopa ees, selle eest pole kuhugi põgeneda. Mõned on valinud ühe lahenduse – tööjõu sissetoomise. See aga, nagu me näeme, toob mõne aja pärast vastureaktsioonina kaasa populismi laine, ja mitmeid muidki kõrvalnähtusi. ... Rootsi, seistes samade küsimuste ees, on tõstnud pensioniiga ning vähendanud poole võrra tulumaksu neil, kes pärast 67ndat eluaastat tööle jäävad. ... Me esimene ühiskondliku taristu võtmeküsimus on meie enda tervis. Kui kaua me elame, veelgi enam, kui kaua me elame tervena, kui kaua me töötame muutuvais tingimusis. Ehk: Eesti peab muutuma tervemaks."

Presidendil probleemi püstitus on ainus õige asi mida ta suudab teha. Kõik muu on aga vale ja demagoogia, pealegi ei paku Ilves väja mitte ühtegi lahendust, peale tervislike eluviiside, et jõuaksime siis lihtsalt kauem tööd teha ka kõrgas vanuses.
Selline "lahendus" lükkab vaid probleemid edasi, et siis rahvas veel suurema kolinaga kokku kukuks. Ütleksin, et see on salakaval eestlaste hävitamise kava!

Panite muidugi tähele, et president ei puudutanud mitte poole sõnagagi traditsioonilist perekonda, mis on rahva säilimise ülioluline komponent. Samuti ei puudutatud ema ja emaduse tähtsat rolli ühiskonnas, tõdeti vaid, et sündivust ei ole võimalik oluliselt tõsta, sest Eesti naised ja nende õed Euroopas  ei ole sellega lihtsalt nõus.
Kust võtab ta õiguse kõnelda kõigi naiste nimel?
Ei rääkinud ta ka võitlevatest feministidest, kes püüavad muuta naised vaid kärjäärihimulisteks tööloomadeks kes ei hooli üldse perekonnast-lastest, vaid püüavad vastupidi naisi sellisest asjatust koormast vabastada. Midagi ei rääkinud president ka võimalustest suurt eestlaste väljarännet pidurdada.

Eestlastel on rahvana säilimiseks ainult üks radikaalne võimalus, sellest olen kirjutanud juba ka varem, aga siin meie presidendi toodud rahva hävitamise kava juures tuleb seda korrata.

See vajab komplekset lähenemist:

1.Väljaastumine Euroopa Liidust, mis on manduva tsivilisatsiooni osa
2.Otsustav lahtiütlemine moraalitust liberaaldemokraatiast ja uuest inimõigusest - "õigusest tappa"(abordid)
3.Sundtoleransi propageerimise lõpetamine
4.Vabaarmastuse ja pornograafia leviku piiramine
5.Teha lõpp ülemäärasele naisõiguslusele, taastada looduslikud soorollid
6.Perekonna maksimaalne tugevdamine ja pereväärtustest lugupidamine
Ja alles nüüd tulevad mitmesugused toetused:
7.Lastetoetused puudustkannatavatele peredele
8.Toetused üksikemadele ja vanema kaotanud lapsele
9.Suurperede toetused
10.Muudetud emapalk

Nüüd ma tahaksin küsida, kas oleme kõigeks selleks valmis? Tegelikult siin ei ole midagi saavutamatut, peab vaid pöörduma tagasi moraalsete eluviiside juurde, mis valitsesid veel Eesti Wabariigis. See aga on iseseiva riigi puhul täiesti mõeldav.

Lõpetuseks ütlen, et kui eestlased ja Euroopa rahvad ei suuda ennast taastoota, siis on nende moraal ja elu kaasaegses ühiskonnas väga selgesti valesti korraldatud.

Foto: Andres Putting/ presidendi kantselei

3 kommentaari:

Anonüümne 27. veebruar 2014, kell 11:56  

Eesti on imeline koht parimaks eluks maailmas. Eesti on tervise paradiis: http://www.9tofine.net/et/eesti-on-tervise-paradiis/

Anonüümne 28. veebruar 2014, kell 14:02  

Palun vabandust, aga "naasmine looduslike soorollide juurde"? Miskipärast kiputakse ikka arvama, nagu oleksid meie tänapäevased soorollid kuidagi looduslikud...Enne teistlike suurreligioonide levikut olid loodusrahvad kas matriarhaadid või valitses sugude võrdsus. Rääkimata veel sellest, et looduslikult on mehe ainus funktsioon naise munaraku viljastamine ning pärast seda on tema bioloogiline funktsioon täidetud, mistõttu ka paljude liikide emased tapavad ning söövad isased peale viljastumist - isastel ei ole looduse seisukohalt enam eesmärki, sest emased hoolitsevad järgneva põlve eest. Miskipärast ma arvan, et mehed poleks nii õnnelikud, kui ka naised embaksid seda looduslikku korda ja laseksid mehele peale vahekorda kuuli pähe.

Anonüümne 3. märts 2014, kell 01:56  

Esindan tänapäeva Eesti üht vähemust-koduperenaine,kes oma lapsi kooliealiseks saamiseni kodus kasvatab-ja leian olevat ennekuulmatu,et president mind 19.sajandisse kuuluvaks liigitab!
Leian,et minu vabatahtlik otsus,olla koduperenaine,on üks võimalikest kodanikualgatusena teostatavatest radikaalsetest vastupanuaktidest meie rahva ja riigi väljasuremise vastu.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP