RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 27. märts 2014

Heli Jazõkova Facebook´is

Käisin täna traktorit ostmas. Võtsin kaasa sularaha 18000 €. See on täpselt nii palju kui on traktori hind. Raamatupidaja neiu oli suures segaduses, ütles, et sulas maksmine teeb suuri probleeme. Nad ei tohi sularaha vastu võtta ja kui võtavad, siis peavad teatama Maksu- ja Tolliametile , Politsei- ja Piirivalveametile ja veel oli mingi koht. Ütlesin, et ma maksan ainult sulas, sest SEB pank võtab minult selles suuruses sularaha sissemaksmisel 54 € pluss 2 € ülekande eest. Ma ei ole nõus maksma pangale mitte millegi eest oma 3. päeva töötasu. Sellepeale helistas raamatupidaja kuskile, ootas 5 minutit ja sai loa, et ma tohin maksta sularahas. Minu ID kaardist tegi veel koopia maksedokumendi juurde.

Mind jäi häirima fakt, et miks peab eesti inimene maksma maksu Rootsi pangale oma eestis sooritatud ostude pealt? Miks rootslased kohtlevad eestlasi orjadena, kes peavad nende jaoks tasuta töötama, kui tahavad teha ostusid?
Meie pättidest ja sulidest koosnev valitsus on teinud need nõuded, et me peame kasutama välispankade teenuseid, nende jaoks orjama.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP