RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 21. märts 2014

Homopartnerlust hakatakse läbi suruma!

Hea Matti Ilves!
Kirjutan Teile seoses tõsiasjaga, et uue valitsuse moodustamine Reformierakonna ja sotside liidu näol toob uuesti päevakorrale küsimuse homopartnerluse seadustamisest (kooseluseaduse nime all).

Peaministrikandidaat Taavi Rõivas ütles juba 13. märtsil saates “Kahekõne”, et tema valitsus võib hakata homopartnerlust läbi suruma, andes sellega aimdust, mis antud küsimuses lähiajal toimuma hakkab.

Vaadake ise:



(Video avamiseks vajutage pildile või siia .)

Ja ei läinud mööda nädalatki aega, kuni minuni jõudis info, et homoseksuaalist parlamendiliige Imre Sooäär käib Riigikogus ringi ja püüab koguda saadikutelt allkirju kooseluseaduse eelnõu Riigikogu menetlusse andmiseks.

Mõelda vaid: samal ajal, kui normaalsed inimesed muretsevad Ukrainas toimuva pärast, ei suuda homoaktivistid mõelda muust kui ühiskonna kõlbeliste aluste õõnestamisest. Homopartnerlust asutakse seadustama veel enne, kui koalitsioonilepingu allkirjade tint on kuivanud. Mulle tundub see tõelise fanatismina!

Märkimisväärne on ka asjaolu, et kuigi siiani ei ole sellest sõnagi juttu olnud, tuleb nüüd välja, et kooseluseaduse eelnõu on salamisi juba valmis kirjutatud – samuti selle 22-leheküljeline seletuskiri. Seega on kõik ettevalmistused tehtud, et hakata seadust Riigikogus menetlema.

Seaduse vastuvõtmine tähendaks – nagu Te isegi teate – homosuhete õiguslikku tunnustamist perekonnana ning see kujutaks endast ettevalmistust ka "homoabielu" seadustamiseks. Ent kõige šokeerivam on eelnõu juures tõsiasi, et selle seadusega antaks homopaaridele ka LAPSENDAMISE ÕIGUS.

Tõenäoliselt püütakse kooseluseadus läbi suruda nii kiiresti kui võimalik, mistõttu peame olema valmis tõsisteks lahinguteks. Nüüd läheb asi väga tõsiseks. Valmistame Sihtasutuses juba täna ette järgmisi samme, et olla võitluseks valmis. Loodan selles kõiges väga ka Teie abile ja toetusele!

Murelikult, kuid võitlusvalmilt,

Varro Vooglaid SAPTK juhataja

PS! Meie ühine petitsioon “Kaitskem üheskoos perekonda!” on endiselt avatud ja sellega saavad liitud kõik inimesed, kes ei ole nõus homoliikumise poolt meie ühiskonna kõlbeliste aluste leevendamisega. 
Saatke palun minu kiri edasi oma sõpradele ja tuttavatele ning kutsuge neidki meie petitsiooniga ühinema, kui nad seda juba teinud ei ole.

_______________

Toetused-annetused SA  Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks tehke järgmistele pangakontodele:

Swedbank: EE432200221057352661
SEB: EE341010220219264229

M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP