RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 22. märts 2014

Homoseaduse üles soojendamine näitab uue koalitsiooni ebatõsiseltvõetavust

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn, 21.03.14

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond leiab, et värske koalitsiooni katse suruda läbi homoseadus on vastuolus sama koalitsiooni deklareeritud eesmärkidega toetada lapsi ja peresid ning paneb praeguse julgeolekuolukorra valguses küsimärgi alla valitsusliidu tõsiseltvõetavuse.

„Asuda esimese asjana praeguses olukorras riigikogus läbi suruma homoseadust, milles on muu hulgas plaan anda homopaaridele ka lapsendamisõigus näitab, et koalitsioonil on prioriteedid totaalselt sassis,“ selgitab Konservatiivse Rahvaerakonna juhatuse liige Martin Helme. „Kas midagi pakilisemat tõesti polegi riigikogus teha?“

„Kui koalitsioon ühelt poolt annab lastetoetuste tõstmisega signaali, et ta muretseb Eesti iibe pärast, siis on skisofreeniline käitumine teiselt poolt õõnestada laste parimat kasvukeskkonda ehk traditsioonilist peremudelit, laiendades perekonna mõistet selliselt, et ta muutub sisuliselt enda vastandiks,“ selgitab Helme. „On ju teada, et homoseadusel puudub Eestis rahva hulgas toetus. Kui vasakliberaalsed sotsid ja paremliberaalsed Reformierakondlased soovivad taolist radikaalset ja põhjapanevat muutust Eesti ühiskonnas läbi suruda, siis tuleb neil vaid aasta oodata, et valimistel küsida oma tegevusele rahvalt mandaat.“

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond on jätkuvalt seisukohal, et perekonna mõiste ümberdefineerimine on lubamatu. Eesti rahva kestmise huvides tuleb riigil igal võimalikul moel toetada traditsioonilist peremudelit nii aineliselt kui ideeliselt.

Allikas: http://www.ekre.ee/homoseaduse-ules-soojendamine-naitab-uue-koalitsiooni-ebatosiseltvoetavust/

4 kommentaari:

Anonüümne 22. märts 2014, kell 18:53  

Martin Helme jutt on ilus aga...
homoseaduse autorid EI asu Euroopas ja need pole ei Mikser või Rõivas! Nad on ookeanitaguse Kõrgema Imperatiivi kuulekad täitjad! Eesti rahva arvamus on null, ei tule ka referendumit.
Tahad olla NATOS? Siis võta vastu ka homoseadus! Tahad US lennukeid Ämarisse ? ... võta vastu homoseadus ja aidaa eesti perekond.
Vot nii Martin!

Anonüümne 23. märts 2014, kell 19:37  

Anonüümse kommentaris on kibe tõde. Näib, et meile kästakse valida kahest halvast vähem halb aga kui juba kord valida siis tekkib küsimus, et kas see AITAB? Kas kord libedale teele astudes me äkki ei komista? Kui me juba kord oleme sülitanud traditsioonilisele peremudelile, et kas siis üldse ongi enam tähtsust NATO l või ameerika hävitajatel Ämaris - KES sellele vastaks???

Anonüümne 24. märts 2014, kell 11:34  

Vastan veel ja ise:
Kui eesti rahvas valib nn Lääne ideoloogilise USA mudeli ja seda kuulekalt täidab pole rahvusel mingit tulevikku erinevalt üle 300 a Vene võimu all elamisest ja vaatamata survele.
Lääne ideoloogia hävitab mitte ainult perekonna ja vaid teeb ka rahvustele lõpu kes selle üle võtavad.
NATO hävitajatel Ämaris pole eesti rahvuse säilimise osas mingit mõtet ja US baasid kiirendavad väljasuremist ja üleminekut inglise keelele kui paljurassilisele segaühiskonnale Eestis. See ongi USA mudel , kohustus nn ühisväärtustele.

Anonüümne 24. märts 2014, kell 23:11  

Eesti peremudel... Ehk üksikema, õnnetud lapsed ja alimentidest hoiduv alkohoolikust isa.. Jep.see on ideaal!!!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP