RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 29. märts 2014

MATTI ILVES: UKRAINA KULLAVARUD VIIDI AMEERIKA ÜHENDRIIKIDESSE

Esimese asi, mis tehti Ukraina uue läänemeelse ajutise valitsuse ajal oli see, et kõik keskpanga kullavarud 33 tonni toimetati USA-sse! See kuld asub nüüd Föderaalreservi võlvitud keldrites Fort Knox´is, mis on oma olemuselt ja kuulumiselt mitte riiklik vaid eraasutus.
Arvatavasti see kulla riiklik üleviimine loetakse tagatiseks uutele paberraha või virtuaalraha laenudele Ukrainale ja ma olen kindel, et seda kulda ukrainlased enam kunagi oma riigis ei näe. Tegelikult võib seda lugeda USA Föderaalresevi varguseks Ukraina suhtes.

Nõnda, lõputu voona, voolab kuld otse NY Föderaalreservi kätte ja sinna liikusid ka tõenäoliselt Eesti kullavarud, kui Siim Kallas-Goldberg need maha müüs, väidetavalt IMF-i tungival soovitusel.
Siiani on Saksamaal tagasi saamata saksa kuld, mida on tervelt 674 tonni ja seda kulda võib sisuliselt pidada konfiskeerituks. Sest Bundesbank´i arvukad katsed see kuld tagasi saada pole andnud isegi kohtus tulemusi. Tagastatud on Föderaalreservist vaid mikroskoopiline osa - 5 tonni.

Tähtis on märkida ka seda, et enne Liibüa ülevõtmist oli see riik kullavarudelt ühe inimese kohta maailmas ühel esikohtadest. See andis Liibüale eelise mille alusel endine Liibüa liider  Muammar Muhammad al-Gaddafi alustas rahareformi minemaks üle kullaga tagatud dinaarile, esialgu oma riigis ja hiljem oli plaanis kaasata ka teisi Lähis-Ida riike. Ilmselt sarnane tegevus saigi Gaddafile saatuslikuks, sest paberdollarite-eurode ja virtuaalraha omanikud ei talunud kullaalusel raha kasutuselevõttu. Nüüd aga võime täiesti kindlalt väita, et need kullavarud ei ole enam Tripolis.
Lähis-Idas on veel kaks rahvusriiki, mille kullavarud ei kuulu  maailma era-keskpanga sündikaadile - need on Süüria ja Iraan.

Nii tegutsevad siis suurglobalistid, kes peavad ennast maailmavalitsejateks.

Kasutatud allikas: http://www.secretsofthefed.com/us-quietly-snatches-ukraines-gold-reserves/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP