RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 25. märts 2014

MATTI ILVES: URVE PALO EI KÕLBA MINISTRIKS

Foto: Tiit Malsroos

"Eesti Päevaleht": "Majandus- ja taristuministrina tööle asuva Urve Palo ütluse peale, et Estonian Airi ootab tõenäoliselt pankrot, vähenes lennufirma piletimüük päevaga poole tuhande ostu võrra. ...
Arvestuslikult võib tulevase ministri mõtlematult õhkupaisatud sõnade maksumust hinnata ligikaudu 65 000 euro suuruseks, sest müümata jäi hinnanguliselt 500 lennupiletit."

Sm.Palo ei kõlba ministriks, sest mäletame veel tema eelmist ministriaega. Kus ta pidi rahavastikuministrina tegelema sisuliselt küllaltki raske ülesandega, venelaste integreerimisega Eesti ühiskonda. Võib-olla ta sai selle selle ülesande keerukusest isegi aru (hoolimata eraldatud suurtest rahadest) ja asus siis eestlasi venestama. Veeretades enda ebaõnnestumise eesti rahva kaela ja kutsudes meid hoopis integreeruma venelastega.

Esimise sammuna uuel kõrgel ja tätsal ministrikohal (ametlikut mitte veel kinnitatudki) asus Palo lammutama vähest säilinud Eesti rahvuslikku majandust. Siin on ta märksa edukam ja esimene lause tõi juba  tubli tulemuse - 65 000 €. Arvatavasti rahvuslikku kapitali ja majandust ootavad ees keerulised ajad ja need kanditakse nii või teisiti rahvusvahelise orjastava suurkapitali kätte.
Tuletan veel meelde, et viimase eestlasest Estonian Airi juhi ajal oli firma kasumis. Aga ta vallandati seetõttu, et kasumi numbreid peeti liiga väikesteks. Suurest kasumiahnusest tingitult ongi lennufirma lastud sarnesesse seisu, kus ta on praegu. Tõsi, nüüd on õhus juba paranemise märke.


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP