RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 10. märts 2014

Miks Eesti läheb KAV-i sõdima koos Prantsusmaaga, kes relvastab Venemaad?

Kas riik, mis varustab relvadega oma naabreid ründavat agressorit Venemaad, saab tõesti olla meie liitlane? Meie väidetavad liitlased Prantsusmaa ja Saksamaa just seda teevadki. Prantsusmaa toodab Venemaale dessantlaevu Mistral, mis on oma madala süvisega ideaalsed kasutamiseks Läänemerel, seega ka Eesti vastu. Miks peaks Eesti minema endisesse Prantsuse kolooniasse, tänasesse Kesk-Aafrika Vabariiki, et sõdida seal sõda, milles prantslased tunnevad kaassüüd? Mida meie, endised orjad, nagu olid kord ka sealsed neegrid, sellega saavutame?
Prantsusmaal on piisavalt sõjaväge, sealhulgas võõrleegion, mis on sellisteks operatsioonideks just sobiv. Me oleme niigi suhtarvudes üks kõige rohkem sõjalistesse missioonidesse panustanud riik.
Nüüd, mil konnasööjad on reageerinud Venemaa-poolsele okupatsioonile Ukrainas üsna leigelt ja toodab venelastele ründe-dessantlaevu edasi, peaksime me oma suhted Prantsusmaaga redigeerimisele võtma. See, kes relvastab meie suurimat ja väga ohtlikku vaenlast, tootes talle meie riigi merelt ründamiseks sobivaid dessantlaevu, ei ole meie liitlane! Aeg on hakata seisma Eesti huvide eest!

Ukraina julgeolekut lubasid tagada mitmed suurriigid, sealhulgas ka Prantsusmaa, USA ja Suurbritannia. Kõige aktiivsemalt täidab oma kohust seni kauge USA, mitte EL-i riigid, teiste hulgas seesama Prantsusmaa.
Vastupidi: meie väidetav liitlane Prantsumaa mitte ei täida oma kohust tagada Ukraina territoriaalne terviklikkus ja iseseisvus, vaid hoopis relvastab Ukrainat okupeerivat Venemaad!
Mida see tähendab? Keda siin siis ikkagi abistatakse? Tekib ka küsimus, et kui kindlad on meie enda julgeoleku garantiiks olvad lepingud, sealhulgas NATO artikkel 5.
Raha on ju määrav. Vaid raha loeb. Kes tahaks siis mingi väikese Eesti pärast kaotada raha, või alustada III maailmasõda, mis laostaks või koguni hävitaks kogu maailma?

delfi.rahvahaal.com 
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2014/03/miks-eesti-laheb-kav-i-sodima-koos.html 
_________________
Prantsusmaa müüb Vene sõjaväele ka soomusautosid 1600 VBL, mille maksimaalne sõidukiirus on 95 kilomeetrit tunnis ja võib korraga läbida kuni 600 kilomeetrit.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 10. märts 2014, kell 16:49  

Mis loba?
Mistral läheb Kaug-itta ja Balti merel on ta kõlbmatu, iga lähirakett laseb selle kohmaka laeva tiigikeses põhja. Pole vaja hirmutada. Saksa relvastuse osa on samuti tühisus ja pole argument.
Muidugi Aafrikasse pole meil asja.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP